icon

Vnímanie orálneho sexu - rozdiely medzi mužmi a ženami

10. jan 2026

Ano pisem anonymne kedze ide o chulostivu temu a odpovede mozu byt taktiez anonymne..ine uprimne ani necakam 😁

Na zaciatok, nie som ziadny uchylak,len ma velmi zaujma ako vnimate vy zeny prijmanie oralneho sexu a vy muzi ako vnimate davanie oralneho sexu.
Moje skusenpsti a vnimanie je,ze ked davam oralny sex ja, ci uz teraz manzelovi,alebo byvalim priatelom,tak vzdy to bolo o tom,ze som chcela aby si to uzili..cize vzdy pomale a prijemne,jednoducho hranie sa..za to,kef som do teraz vzdy oralny Sex dostavala ja,tak si pridem ako na pretekoch 😄rychlo,aby sme sa dostali do ciela,ziadna pomala hra v intimnych partiach😄
Vnimate a zazivate to inak?

Strana
z2
anonym_37f09f
Včera o 15:35
@anonym_c8d43e

@anonym_37f09f ďakujem za názor. Nech sa lizu zvieratká, ja určite nie

@anonym_c8d43e je v poriadku ze oral nemas rada.... nie je v poriadku tvoje vyjadrovanie v style "nech sa lizu zvieratka, Je to určené aby to bolo inde a nie v ústach" a podobne perly... A ak sa takto vyjadrujes o niecom, co je cloveku prirodzene tak ano, si zaostala, plna predsudkov.

anonym_c8d43e
Včera o 16:12
@anonym_37f09f

@anonym_c8d43e je v poriadku ze oral nemas rada.... nie je v poriadku tvoje vyjadrovanie v style "nech sa lizu zvieratka, Je to určené aby to bolo inde a nie v ústach" a podobne perly... A ak sa takto vyjadrujes o niecom, co je cloveku prirodzene tak ano, si zaostala, plna predsudkov.

@anonym_37f09f oral je človeku prirodzený? Mužský pohlavný úd je prirodzený aby sa zavádzal do ženy, ale nie do úst konkrétne. Zvieratká si lizu zadky a iné veci. My sme ľudia a mali by sme sa tak aj správať

anonym_37f09f
Včera o 16:31
@anonym_c8d43e

@anonym_37f09f oral je človeku prirodzený? Mužský pohlavný úd je prirodzený aby sa zavádzal do ženy, ale nie do úst konkrétne. Zvieratká si lizu zadky a iné veci. My sme ľudia a mali by sme sa tak aj správať

@anonym_c8d43e prirodzenost nie je o tom, kam ma co patrit podla jednej funkcie. ludia nemaju sex len kvoli reprodukcii, ale aj kvoli blizkosti, poteseniu a dovere. usta nie su len na rozpravanie a jedlo, rovnako ako ruky nie su len na pracu. a ak by sme sa mali spravat vylucne „nezivocisne“, museli by sme sa vzdat aj bozkavania, maznania ci akejkolvek sexuality pre radost. to by bol dost smutny koncept ludskosti. argument so zvieratkami je zvlastny. zvierata robia vela veci, ktore my nerobime, a nerobia vela veci, ktore robime my. byt clovekom neznamena mat menej moznosti, ale viac vedomia a volby. a este jedna vec na zaver: ked nieco nechces robit, je to v poriadku. ale ked to nazves „neprirodzenym“, nie je to znak moralnosti ani ludskosti. je to len tvoj osobny limit, ktory sa snazis povysit na vseobecne pravidlo a tym len ukazujes, ze to nezvladas mentalne.

anonym_38b21a
Včera o 17:04

@anonym_autor tak treba otvoriť ústa a aj rozprávať ako to chceš. Mne keď sa zdá, že partner zrýchľuje tak mu pri tom poviem, či sa niekam ponáhľa?
Ale to sa stáva veľmi zriedka. My obaja to máme radi a užívame si radi najmä pozíciu 69.

anonym_d09185
Včera o 20:21
@anonym_f6ca9b

@pr85 To ty si ten, čo sexuje vždy len v jednej polohe - na misionára? Ešte som nezažila chlapa, ktorému sa hnusí robiť žene orálny sex. Divní ste obaja.

@anonym_f6ca9b divná si ty, to si fakt myslíš, že každému chlapovi sa páči vylizovať pošvu? Tiež mi to príde ako riadny hnus. Zbytky moču s výtokmi kadejakými hltať. Tento týpek tu, čo to nežiada ani od ženy je aspoň normálny.

Strana
z2