Vyliatie srdca
Ahojte, potrebujem si vyliať srdce, nemám komu, tak píšem sem...
No ako vidim, ty si sa uz viac menej rozhodla, ze tomu este das sancu. Zena, zena... Na kereho boha si chces dobrovolne kompikovat zivot? Boli ste na zaciatku vztahu, ten ma vyzerat uplne inak. Zamilovanost, hlupy celodenny usmev, ziadne vazne problemy. Vas jediny problem mal byt ze ste uz par hodin od seba a chybate si...
Nie toto... Same podmienky, vydieracky, akoze facky (odpadla som, to nemoze robit normalny chlap). Ty si myslis, ze sa k nemu vratis a on sa vo vsetkom zmeni? Ci ako? Na co sa chces topit v takychto srackach?
Ci co ta k nemu taha spat? Bol uzasny v posteli, ci cim ta tak poblaznil?
Akoze sorry, ze som hnusna, ale neda mi to, vyzeras byt fajn a chces stracat cas s totalnym idiotom... ale odpovedz mi prosim ta, ako to cele vlastne vidis?
Inak ku mne nikdy ziaden muz nenatahoval ruku ako na facku a vo faze chodenia uz vôbec nie a nie v čase rozmyšlania o svadbe..Kde na taketo individua chodite? Teraz si trenuje ako ta bude fackat neskor? No len aby si neolutovala ten navrat...Teraz si stastna, napiš za mesiac ako to ide a uprimne, ci uz napriahol ruku a či ne
Jeho charakter sa ukaže neskór po čase, ked zide maska.Len potom aby nebola diskusia Muž ma bije a nedovoli mi odisť a pod..
A este vies co? Napis tej jeho byvalke. Naozaj vazne. Mozno ti aspon to otvori oci
@lili929 ahoj, ja som z toho bola tak v soku, ze on tvrdil, ze nikdy, naozaj nikdy sa nechce zenit a po 10 dnoch co sme boli spolu rozídení mi napísal toto... pripisal tam k tomu, ze mi dava svoje slovo (a vies, ze ja neklamem)... cize, ja si myslim, ze on by to nakoniec dodrzal, ale za akych podmienok... mam pocit, ze by mi to potom vycital alebo stale vyhadzoval na oci... neviem... mozno aj nie...
volali sme spolu a hovorila som mu, ze chcem prerabat jednu izbu dole v sklepe a on hned ako som skoncila tak zacal co mam ako robit, na co to budem robit, zacal mi vsetko organizovat a ze potom ako pride tak mi to spravi, ze tam natiahne omietku atd. hovorila som mu, ze chcem okno vymenit, aj toho sa hned ujal, ze mu mam poslat rozmery, ako dlho to bude trvat, nez mi to okno dodaju, ze aj dva az styri mesiace. na jednej strane dobre, ze sa asi snazi mi pomoct, ale na druhej strane som len nemo pocuvala, ze ako to vsetko organizuje a vobec som to od neho neziadala. ale asi ako chlap mi chcel pomoct, co ja viem... neviem, mozno som v niecom az moc kriticka.
potom mi zahlasil cosi v tom zmysle, ze a ked budes posluchat a budes dobra, tak mi nieco spravi... to nebudem pisat co.. ale pozerala som ako puk, ze ked budem dobra a budem posluchat? ako mam na to reagovat? ja zostanem vzdy zaskocena.. ako povedal, to viac menej tak zo srandy, ale mne uz ani to nepride ako sranda... :(
este sme sa bavili o tom, ako budeme dalej fungovat. on by chodil k nam a ja k nim. lenze on teraz byva s rodicmi na byte a teda musela by som chodit tam k nim, okrem toho byvame 3 hodiny od seba. potom ked bude mat hotovy spodok toho domu, tu cast pre rodicov, tak zase by sme chodili tam, dovtedy, nez by si spravil vrch. lenze mne sa do toho vobec nechce... nechce sa mi ani zoznamovat este teraz s jeho rodicmi. lenze on stale hovori, ze cim skor to budem mat za sebou tym lepsie, ze jeho rodicia su v pohode.
Dievča, ty nad čím uvažujes? Ako si dobrovoľne dos***t život?
Máš tu plno rád aj životných skúseností od žien ci skutočne majú toho veľa odzite, a stále si ideš svoje, že mu chces dat šancu? Lebo on ti vraví ze už nikoho si nenájdeš?
Poviem ti vlastný príklad, môj bývalý mi presne toto iste tvrdil, že už nikdy si nikoho nenájdem, že nikdy nebudem šťastná v živote.
Takže - som vydatá, manžel je úplný opak neho,mame dve krásne deti, kúpili sme si vlastný domček, a sme spokojní a šťastní.
On žije stále u rodičov, vystriedal už x známosti každá sa s ním po pár mesiacoch rozišla.
Takže kde je problém?
Nechapem, ze nad niecim takym este po tom vsetkom dokazes uvazovat, no vyzeras, ze si sa uz pre druhu sancu rozhodla. Ako chces, bo mozem ti s istotou povedat, ze budes sklamana a o nejaky cas sem znova napises
@lili929 súhlas...................
Neee toto nieee 🙈dievča doserieš si celý život, keby ho opisuješ inak máte problémy a toto Ti napíše budiš ale proste tento prípad nie, balamutí Ťa, zobuď sa kým je kedy..
Chlap keď ženu miluje a chce nemá nad čím premýšľať a koná dupľom starší..mňa ten moj požiadal o ruku v 4. Na strednej chapeš..a že už skor vedel že si ma chce vziať, a to sme bolu pubertiaci a deti..(nebolo to 50 rokov dozadu 😂) až som nechápala, chcem tým povedať, že ten je úplne mimo už nevie ako by Ťa ešte dorazil a skúša do akej hranice sa dáš manipulovať toľko podmienok Ti dal 🙈už keby si aj nebol istý tak to podá inak alebo o tom nepíše vobec a nie tototu..proste ten typ čo sa Tebe dostal do cesty je nevyzretý a má veľa nedoriešených vecí v sebe ktoré si nesie z detstva..to nechceš ..plus ešte aj rodičia 🙈je velmi malá pravdepodobnosť že to skončí dobre..pre Teba.A aby ešte nakoniec tým netrpeli deti, aj výber partnera je zodpovednosť..(voči budúcim deťom).
A ináč keby si aj ostala sama pre pána (čo je veľmi málo pravdepodobné ak si mladá a bezdetná) tak určite lepšie než s takýmto chlapom predsa nie? Veď ma svete je toľko vecí ktorým sa možeš venovať a ktoré si možeš užívať a nie zavesiť si na krk tento typ človeka,,,keby mal na sebe snahu pracovať ale inú ako to že Ťi bude len sľubovať niečo za “ ak budeš” a podobne.
A čo Tvoja ženská intuicia? Tvoj vnútorný hlas ktorý nepočúva tvoje zmýšľanie? Poviem Ti tak, keď by ten človek bol ten “pravý” vtedy nebudeš mať takéto pochybnosti a ani sa nebudeš musieť nad tým toľko zamýšľať či si o niečo prišla alebo nie a či máš byť s ním..keď más akékoľvek pochybnosti, tak to nie je to “ono” a strácaš čas, len aby si nestratila potom ešte viac..
Jedinu chybu co si urobila,ze si ho nechala na seba kydat a nepovedala mu aj ty nieco. Ale v podstate je to chudak co vidi len seba a on sam je bez viny vsakze 🤔
no vela stastia dievca zlate, budes ho potrebovat...nasla si si krasneho manipulatora
@leenkaa2708 ja neviem už ako sa mám k tomu postaviť. neviem, čomu už mám veriť, ako to myslí... on tvrdil, že všetky jeho bývalé sa s ním rozišli aj preto, že sa nechcel ženiť... a teraz mi napíše že on si ma za ženu zoberie (dáva mi slovo a že viem, že on neklame)... ja by som tomu aj naozaj verila... práve preto ma aj toto ,,dostalo" , že po všetkých tých rozchodoch by predsa len raz vstúpil do manželstva?.... dalo mi to trocha pocit, že mu na mne musí záležať... ja neviem :(
zajtra sa máme stretnúť, som zvedavá, ako to bude prebiehať. chcem sa s ním porozprávať.... chcem mu ešte povedať, o tom dome, že si neviem predstaviť tam bývať... keď to stavia ešte aj s rodičmi... som pripravená, že na to mi povie, že on je ochotný obetovať sa kvôli manželstvu a ja kvôli ničomu :( ... uvidíme...
Nevieš ako sa máš k tomu postaviť? Čelom! Keď budeš dobrá a budeš poslúchať tak to a ono alebo skôr oné? Dievča neblázni. Spýtaj sa ho, čo znamená v jeho ponímaní poslúchať a veľmi dobre sa zamysli nad odpoveďou. A hlavne si precitaj pozorne všetky príspevky, máš to tu ako cez kopirak. Len ty si stále myslíš, že ti odbieha posledný vlak a zivotna laska 🤦♀️
dievčatá, tak je koniec.... boli sme spolu cez víkend, bolo to dosť zvláštne. ani neviem, ako to popísať, ale bol zvláštny... na to, že mi minulý pondelok písal, ako by si ma zobral za ženu, tak bol taký ,,surový", hulvátske správanie mal... zase napriahoval ruku akože zo žartu a pri tom povedal takú ti šľahnem. potom že takú by som ti šľahol, že by ti stena dala ďalšiu. potom do mňa zase tak trocha sotil, že kazím celú srandu, že som kazisvet. priniesla som upečený chlieb a ochutnal ho, odtrhol si z neho a povedal že hmm nie je taký vzdušný, je taký vlhký... hmmm... no zrejme mu nechutil... inak sa mi celkom podaril som si myslela práveže...
potom akože srandoval a robil mi zle ale on to tak surovo robí, pohrýzol ma do ramena ale tak, že ma to ešte ďalšieho pol dňa bolelo. začal na mňa hádzať paplón, ale tiež tak necitlivo...
baby ja neviem či on to robí naschvál, aby som ho prestala chcieť alebo čo to má znamenať to správanie. on si možno myslí, že to je v poriadku, moje reakcie sú také, že zostanem v šoku, zarazená a nie som schopná na to nič povedať..
na druhej strane keď sa aj ozvem že sa mi to nepáči tak tiež je nespokojný, že čo sa vôbec ozývam.
dnes mi volal, už asi 20-ty krát aj písal, ja mu neberiem ani telefón, ani neodpisujem. poraďte, čo mám spraviť? bude mi vyčítať, že prečo som mu nič nepovedala včera keď ho nechcem, prečo som mu hovorila, že bez neho neviem žiť keď mu teraz nestojím ani za to aby som mu zdvihla telefón a na rovinu povedala veci ako sa majú. ja už mám aj z toho strach, nechce sa mi mu už nič vysvetľovať.
keď mu to nepoviem, bojím sa, že príde a bude robiť cirkus pred domom alebo si ma niekde počká a spraví mi zle... hoci býva 3 hodiny odomňa.
V kazdom, aj tom najhorsom vztahu plnom nasilia su alebo boli aj pekne chvile aj ked ich niekedy je len extremne malo. To je spolu s citovou vazbou ktora vznikla dovod, preco to cloveka nuti vytrvat v toxickom vztahu, alebo sa do neho vratit. Neurob tu chybu, s hentym clovekom by ta pekny zivot necakal.
Ty nie si nikomu nič povinná vysvetľovať a môžeš kedykoľvek zmeniť názor. Očividne máš strach a ja sa ti ani nečudujem teda. Ja by som mu napísala niečo slušne, blabol,v skratke, niečo co by vyznelo definitívne,ale aby ho to nenastvalo do nepricetnosti. Napr: viem ze som povedala to a tamto, ale vtedy som sa zlakla zmeny. premyslala som nad tým a potrebujem niečo ine. Až tak si ani nerozumieme. Mame rozdielny humor, chceme niečo iné od života a ani jeden by sa nemal obmedzovať pre toho druhého. Raz nájdeš ženu s ktorou budeš mat všetko čo chceš a budeš rad ze sme sa rozišli... A ešte by som mu rovno napísala, že toto je pre mňa koniec, premýšľala som o tom viac než dosť. Tento názor sa nezmení, je to pre oboch najlepšie... A preto sa viac nechcem stretnúť. Blokla by som si ho všade kde sa dá.
Nakoniec aj dobre, že ste sa stretli. Ako vidíš, zas ta len oblboval písmenami a výčitkami. Ty všetko kazis, každú srandu, ty si kazisvet. TY si ta zlá a on je zrejme lietadlo. Nerobí to naschvál, podľa neho je to normál a ty mas posluchat a strpiet to🤷♀️. Na 21 krat mu telefón zdvihni a povedz, že sa k tebe správa ako posledný hulvat a ty si zaslúžiš a chceš viac. On ti to nikdy nedá 🤷♀️. Bodka. Bloknut, ignorovať. A keď pride robiť bordel, volaj políciu.
Autorka, vobec sa ti necudujem ze sa ho tak trochu aj bojis. On je vnutorne velmi nahnvany ze mu nezobes z ruky a chces zo vztahu vycuvat. Najradsje by ta zmlatil aby ta tym donutil posluchat, ale vie ze nemoze a tak to robi akoze zo zartu. Ak s nim ostanes, tak podla mna je to len otazka casu kedy by ti po tom napriahnuti jednu aj naozaj struhol a sotil by ta tak ze ze by si preletela cez pol izby.
Zenska intuicia ti dobre radi. Toto este moze skoncit aj tak ze ta zacne sledovat a robit ti zle. Urcite volaj policiu uz pri prvom probleme.
Jednoznačne už s ním nikam nechoď,toto je úplný cvok. Lebo toto, čo robí slovné by o veľmi krátky čas premietol aj do činov.
Aj keby, si mu písala milión vysvetlení to ho naštve asi iba viac, spôsobom že "co si si to dovolila, ne hať takého super chlapa, ty taka zla a nehodna.
Zablokuj ho, nereaguj, keby dačo že príde a bude sa vyhrážať, volaj políciu.
Nehovorila som ti? Že by mi blikala kontrolka, ked chcel ruku napriahat a tuto maš! Jeden deň svadba, druhy deň facka, až ti da stena druhu.Ja som randila dost ale priznam sa, ze nikdy v živote ani zo žartu nechcel na mna nikto ruku napriahat.Ja neviem, čo je on za individuum, ale rozidi sa s ním nadobro, može buchat do steny..
Keby niečo, povedz rodičom o ňom ukaž fotku, telefonne čislo, keby sa niečo stalo, aby vedeli, koho maju hladať
somár, somár, somár...
baby ak mi bude dnes znova volat, ja mu to poviem, ze sa sprava ku mne hrubo, ze som z toho zufala a nikto mi nepovedal ani som nepocula aby niekto niekomu povedal, ze taku ti slahnem alebo ze taku ti slahnem ze ti stena da dalsiu. ze som z toho nestastna, ze neviem ani vtedy ako reagovat som z toho otrasena a bojim sa ho.
toto mu chcem povedat... skrátka na rovinu. co vy na to baby?
Povedz mu teda na rovinu a koniec. Nedaj sa oblbnut jeho rečami, že "nechápeš srandu, že ju kazis, že tomu nerozumies, lebo si nemala vzťah".🙈🙈🙈
Toto určite nepatri do vzťahu a nie je to ani sranda ze ti chce slahnut, aby to stena dala ďalšiu.
Ani tým nech ta neovplyvní, že si ťa vezme (panebože, len to nie) a ze už si nikdy nikoho nenájdeš, ak takého úžasného muža, ako je on, opustis.
Skrátka povedať, ukončiť to a hotovo. Viac nereaguj na neho, nech vy čokoľvek vypisoval, alebo zablokovať
Kľudne mu to tak povedz. Správa sa k tebe neuctivo a ty toto tolerovať nebudeš, pretože poznáš svoju cenu. A ze poznáš svoju cenu si opakuj v duchu dokola a popracuj na sebavedomi. Aby si si nepritiahla do života ďalšieho takého dilina. A nedaj sa ukecat a nehovorím ti to iba ja. Jemu vyhovuje, že nevieš hneď reagovať na tie jeho blbé reči a činy. A možno ak by si reagovala, jedna by ti pristála vľavo od neho a druha vpravo od steny. Je to ch*j a nie chlap pre šťastný život. Drz sa.
To mu v žiadnom pripade nehovor.Sadisti maju radosť, ak sa ich obet boji, čerpaju z toho potešenie..Bola by nahoda ak raz za život chce ruku napriahnuť, lebo je vytoceny, ale pri každom stretnutí ti to rozprava? On to mysli važne..Ja na tvojom mieste mu ani nezdvihnem telefon

takže Ty nie si ochotná a schopná nič obetovať...a čo on? neodíde z domu bývať sám, Teba si nevezme, lebo milion dôvodov......čo teda obetuje on?