icon

Vyliatie srdca

20. máj 2022

Ahojte, potrebujem si vyliať srdce, nemám komu, tak píšem sem...

Strana
z4
pleja
31. máj 2022

Koniec bez vysvetľovania..inášč to obráti proti tebe. On Ti fakt povie, že Ti tresne? On Ti akože ide dávať facku? Netolerovateľné. Nedvíhaj, nerozprávaj sa s ním a každý deň oslavuj, že si sa zbavila blbca tak skoro.

1gramofon
31. máj 2022

Ja by som tiež radšej vynechala to, že sa bojíš. Bude mať pocit, že ma väčšiu moc, že si slabá a skúsi tebou znova manipulovať...
Keď mu nenapíšeš, neodpovies, tak asi príde za tebou a vykecá sa na to, že nevedel ci sa ti niečo stalo, bal sa o teba... A potom skúsi manipuláciu a ty keďže sa ho bojíš, pravdepodobne nebudeš vedieť povedať co chceš.
Ak mu v skratke napíšeš ako to bude ďalej, čiže nebude nič, vie na čom je. Bude ti vypisovať, vyvolávať. Nemala by si si to všímať a znova reagovať pretože ho to bude držať pri nádeji, že sa vrátiš

andreatytler
31. máj 2022

Preco mu to chces hovorit, ze si z jeho spravania otrasena a ze sa ho bojis?
Dufas ze ked mu to tak povies, tak s tym prestane a budete moct byt spolu stastni?
Jasne ze ti povie, ze je to len zart, ze by ta v zivote neudrel, ze nerozumies srande, ze on to tak cely zivot robil, ale nikdy nikoho neudrel.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
autor
31. máj 2022

dievčatá, tak už to mám za sebou. povedala som mu, že som bola z toho víkendu sklamaná, že na mňa pôsobil hrubo, že som sa ešte nikdy nestretla s tým, aby mi niekto povedal že mi takú šľahne alebo takú by mi šľahol, že by mi stena dala ďalšiu. on teda najprv počúval, ja som asi tak 5 minút rozprávala, že nemáme ani rovnaký humor, že čo on považuje za vtipné, mne príde také hrubé a neúctivé. že som cítila, že niečo nie je v poriadku a že som si nevedela jeho správanie vysvetliť, povedala som mu, že som si myslela, že to robí snáď naschvál, aby som ho prestala mať rada. (*pardon, stále sa mi tu opakuje to ,,že,, no bez toho mi to ako si nejde písať) aj to, ako my silno uhryzol do ramena, bolo to také naozaj čudné...ako keby je na mňa za niečo veľmi nahnevaný.

potom začal on svoj monológ 40minút. až som sa čudovala, ale rozprával to celkom s kľudom... povedal, že to čo mi hovoril o tom že mi jednu šľahne, že to videl z domu, nie fyzicky ale oni tak vraj žartovali doma. že v tom nevidí nič zlé, a dobre viem, že by mi neublížil nijak. že vo bolo v rámci srandy a som dosť precitlivená.
a mala som mu povedať, že sa mi to správanie nepáči aby to mohol zmeniť , ja keď mu nič nepoviem, tak on nevie, čo sa mi páči a čo nie, že mi do hlavy nevidí.
baby myslíte, keby mu to poviem bolo by to lepšie? som naozaj zbytočne citlivá?

a vlastne všetko zhodil na mňa, všetku vinu, nič neuznal na seba.. ak máte chuť to čítať môžem to tu ešte napísať, čo mi vravel. potrebovala by som sa z toho vyrozprávať, čo on na mňa všetko zase povedal...

akurát stále mi vŕta v hlave to, že on to bral ako žart a ja som to brala teda tak tragicky a z jeho strany vraj o nič nešlo...

karolinakr
31. máj 2022

Ale mojko..Koĺko maš rokov? Ty si tak naivná, tuziš po láske, a si schopna uverit aj v nemožne aby si ho ospravedlnila. On prečo pri každom stretnuti ti chce napriahnuť? To je vtipné akože? A ked ti naozaj streli, konečne mi uveriš a rozideš sa s nim nadobro? Ty potrebuješ pocit lasky bezpečia a nie skumat, či ťa chcel zo žartu či ozaj udriet.Je to chrapuň..

lili929
31. máj 2022

Autorka, napis, co este nakecal za tych 40 minut, mna to zaujima

kikulienkadd
31. máj 2022

Pozri,niekto nevidí nič zlé na tom,že berie drogy... To znamená: každý z nás je iný, má inú výchovu a zázemie. Nemusíš sa prispôsobovať a ísť úplne proti svojmu životnému nastaveniu a zdravému rozumu. To,čo si opísala,že sa dialo cez víkend je ďaleko za čiarou slušných vzťahov. Vezme si ťa a čakáš,že bude milší? Nie,vždy to už bude pre teba len horšie. Neospravedlňuj ho! Pred sebou,ani pred nami. Je to hulvat, ruky preč od neho. Skonči to,zablokuj si číslo v telefóne a považuj to za uzavretú vec. Prajem ti veľa šťastia a lásku normálneho muža 🍀🌹

aandrea9
31. máj 2022

Prosím ta už nespiritizuj, čo a ci by bolo lepšie...povedat alebo nepovedať 🤔 môže sa stať, že by to nezabralo a ty si citlivá a bla bla. Veď keď jeho mame nevadilo, keď jej manžel povedal ze jej jednu vylepi tak dobre. Kusat ženu do ramena videl asi tiež doma🤦‍♀️ Jej stačila taka úroveň. To je ona. Ty si ty a zjavne nie si nastavená na jeho úroveň. Nájdi si niekoho, kto sa správa k žene úctivo. Tento tu za 40 minút zhrnul všetko do jednej myšlienky...ty si na vine. Ze je on necitlive hovädo je OK zrejme. Súhlasím s @karolinakr, muž má ženu objímať a nie ju mlátiť mlátiť paplonom len preto, lebo to považuje za zábavné 🤷‍♀️

1gramofon
31. máj 2022

Nevravela si mu už minule, že ti je táto jeho sranda neprijemna? Pokiaľ áno a on to spravil tento víkend znova a znova, tak potom klame keď hovorí, že si to mala povedať a už by to nerobil.
Tvrdí, že by ti neublížil - ukusol ta tak, že ťa to bolelo aj ďalší deň a z ukusnutia môžeš mať aj otravu krvi.
Ze takúto srandu videl doma? Zo správania mam pocit, že to u nich doma pravdepodobne neostalo len pri rečiach, ale môžem sa mýliť. Ďalšia vec je, že veľa ľudí doma videlo rôzne nesprávne veci, ale nie všetci sa správajú rovnako ako ich rodicia. Vyhovára sa na nich ako malé decko, ale je dospelý takze je na ňom akým je a akým bude podľa vlastného svedomia.

1gramofon
31. máj 2022

Je jedno co mu povieš, nepresvedčís ho o ničom, on asi nie je schopný uznať, že chybu môže spraviť aj on. Toto nie je normálne. Inak dosť mi týmto správaním pripomína amber heard keď sme pri tom 😅
Na tvojom mieste by som neriešila jeho zmýšľanie pretože to je niečo co ty nemôžeš ovplyvniť. Radšej sa zameraj na seba, s takýmto si sa mala dávno rozísť

jaskolka
1. jún 2022

Co vlastne stále chceš? Silou mocou chceš počuť, že "samozrejme, že je to len sranda, on len žartuje, nikdy ti neublíži, zmení sa keď sa vezmete. Bude to úplne zlatíčko a budete šťastní až do smrti"
To sa nestane.
Vieš, čo bude? Budeš čím ďalej viac usliapnuta, on ti bude pchať kaleráby, že všetko, čo urobil a tebe to bude nepríjemné,( lebo každému by to bolo, keďže to nepatrí k normálnemu vzťahu) že je len sranda, ty tomu nechápeš, si precitlivena, lebo nepoznáš skutočnú lásku (🙈🙈) akú ti on takto dáva, bude ta manipulovať čím ďalej tým viac, až nebudeš vedieť, kto vlastne si, a ver tomu, že aj tie slovne vyhrážky veľmi skoro začnú byť realita. Už to nebude že "slahnem ti" ale skutočne ti vypáli facku, udrie ta do brady, sítí o stenu, chytí pod krk, bude kmasat vlasy a podobne.
Takže budeš chodiť s modrinami, ale on ti všetko "vysvetli" že je to je tvoja chyba, lebo si ho provokovala, a nevážis si ho, ktorý ťa tak veľmi ľúbi a chce ta len vychovať.
To všetko, čo robí a hovorí, sú typické reči manipulátora, aký zacítil obeť a nechce ju pustiť.
Tak veľmi túžis po láske, že chceš aj toto tolerovať?
To je buran a zlý človek v každom ohľade. Ak ešte trichu lásky k sebe mas, už nikdy s nim nehovor, proste koniec a ignoruj ho.
Lebo dopadnes na 100%ako množstvo naivných a zamilovaných žien, ktoré potom plakali celý život.

sherynkamalinka
1. jún 2022

autorka, ty si musela dostat velmi malo lasky od rodicov, ak sa takto chytas doslova slamky...

nurielka
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
1. jún 2022

Ja chapem ze ked ho este stale lubis tak sa ti tazko prijma kruta realita o tom, ake je to v skutocnosti hovado. Bolo ti s nim dobre(obcas)a chces aby bol taky stale. To je taktika cukor a bic. Pogugli si o tom, pouziva to kazdy manipulator. A kecy o laske vie natliachat kazdy - zapamataj si, ze muza robia ciny, nie to co narozprava alebo napise do spravy. Vyznat lasku a potom svoju"milovanu" slahnut, uhryznut, obvinovat, nutit do niecoho nie su prejavy lasky, ale chorej sebelasky. Videl ze ta straca, tak zmenil pesnicku a pripustil ze MOZNO v buducnosti by si ta zobral za mnazelku lebo vie ze po tom tuzis. Ale to je len dalsi odrb, vies ina zena(ktora si vazi samu seba)by ho tak rychlo poslala do riti ze by sa len tak zaprasilo. Pri tebe vidi ze si nalomena a lubis ho a to on potrebuje - bude v tebe podporovat iluziu lasky, ale za chvilu zmeni spravanie a budes ho vytacat uz len tym ze s niecim nesuhlasis a on ti prifajci ozaj. Potom vytlaci slzy a povie ti ako ta lubi, ale nesmies ho nasierat lebo vidis ako to dopadne....a ty postupne uveris ze to TY si ta zla, nemozna, nesikovna a vytacas ho chudacika....mnozstvo zien sa placa v takychto srackach a nemaju silu ho opustit lebo deti, peniaze atd. Ty mas sancu na normalny vztah s normalnym muzom, nie si este poznacena dlhodobym spoluzitim s psychosom(a este u jeho matky!!!!), Ver ze niekde existuje muz ktory by ta na rukach nosil a nebude mat potrebu ta hryzt ani slahat. Vela stastia v rozhodovani.

aandrea9
1. jún 2022

@sherynkamalinka na minulosti ale už nič nezmení 🤷‍♀️ podstatné je, že jej správanie toho "srandistu" nepríde OK.

jaskolka
1. jún 2022

@aandrea9 veď to, že ona cíti, že to nie je správne má pri nom zlý pocit, ale j tak silou mocou chce počuť, že sa stane opak, a ze vlastne to len ona berie príliš citlivo a on je vlastne dobrý, milý a láska jej života.
Môžme tu písať čokoľvek, ale podľa mňa to nepomôže.
Veľmi smutné to v podstate je...

aandrea9
1. jún 2022

@jaskolka ja som večný optimista a verím, že naše príspevky jej otvoria oci. Nikto tu zatial nenapisal, ze dievca on sa zmeni . Problém je, že ma pocit, že nikoho iného a lepšieho nestretne a sebavedomie na nule. Snáď ju osvieti 🙏

sandokanka36
1. jún 2022

@aandrea9 kiez by jej to nieco dalo. ono ano cloveka to boli, no tym si musi prejst a chchiet zazit a dosiahnut proste nieco lepsieho. on sa nezmeni a povedal jej to podla mna jasne na javo, co onn od zivota chce a teda ze je to dost rozdielne od jej predstav

jaskolka
1. jún 2022

Okrem toho, mne to hryzenie až do krvi už evokuje vyslovene sadisticke sklony, veď kto normálny bude druhu osobu skutočne bolestivo hrýzť, len tak "zo srandy?"
To by som sa bála, aby o chvíľu nezačal fakt ju mlátiť iba preto, lebo bude mať vzrušenie z toho. Aj tie reči že šľahnem ti, dusenie paplonom neviem, mne to príde, že jeho to aj vzrušuje, proste sadista.
Autorka, utekaj, toto zle dopadne.

madamcoco
1. jún 2022

Bože, to je teda idiot.
Akurát, čo by mi na nervy liezol. 🤦

1gramofon
1. jún 2022

@aandrea9 skôr to vyzerá, že hľadá dôvod prečo to mohlo byt lepšie a čo mala spraviť inak... Akékoľvek logické argumenty tu hádžeme je to jedno. Nepíšeme len o našich pocitoch z neho, ale vieme jej tu vyvrátiť jeho tvrdenia v porovnaní so správaním, ale ona aj tak píše, že mala niečo spraviť inak... Preto je chyba aj v nej a je dosť možné, že si nájde podobného... To už je na nej, je to jej život. Ja to skôr vidím tak, že neskor si túto diskusia môže prečítať trosku rozumnejšia žena, alebo so zdravsim sebavedomím, ktorá si porovná správanie s rečami a neustupi, rozide sa. Autorke to dôjde možno až po tej facke

aandrea9
1. jún 2022

@1gramofon autorka v tomto duchu reagovala na jeden môj komentár...ze co ak príde o životnú lásku rozchodom s týmto tu.

jaskolka
1. jún 2022

@aandrea9 keď tento cvok by mal byť "životná láska" tak neviem si predstaviť, ako by vyzeral"životný nepriateľ ". Veď ten chlap je úplný sadista, od toho utekať na kilometer...

lindusss2016
1. jún 2022

Boze moj, toto sa hrozne cita, co je to za debila 🙄 uplny asocial, neviem si predstavit ist s takymto cudom niekam do spolocnosti, ved si sa za neho musela velmi hanbit...
Dam ti strucnu a jasnu radu: prestan mu odpisovat, nedvihaj mu telefon, taky idiot nestoji ani za to, aby si mrhala energiou...
K tomu, co vsetko ti sluboval... Presne jak moj prvy frajer, kym sme boli spolu, on sa nechcel zenit, nechcel deti, nastahoval sa sice ku mne, ale bolo to pesi len dve minuty od mamicky a chodil k nej kazdy den vecerat 😂 a ja doma sama po veceroch som sedela, vlastne sa tam chodil len vyspat, dokonca si za rok spolocneho byvania neprestahoval ani len oblecenie, mal tam vzdy len jedny trenky a jedno tricko... Ked som ho poslala do riti, tak isiel slubovat aj modre z neba, ako si ma vezme za zenu a ako ma uz vidi kocikat nase dieta 🤦 OMG bohu vdaka, ze som mu na take sracky neskocila... Bolo to pred 15 rokmi a hadaj co... Doteraz sa neozenil, deti ziadne nema a pravdepodobne stale byva u mamicky a to uz ma 40 rokov a dlhorocnu priatelku, sa cudujem, ze ju to este bavi... Takze tolko k tomu, ked ti niekto po rozchode tlaci kaleraby do hlavy...
Jedno ti poviem a toho sa drz. Ak ta niekto naozaj lubi, nrbude ti davat ziadne podmienky, co musis urobit, aby si s nim mohla byt. Laska si podmienky nekladie. Ked sa lubite, vsetko ide samo a netreba vymyslat ziadne blbosti co a ako...

andreatytler
1. jún 2022

@1gramofon Presne... autorka zufalo hlada sposob ako toho cloveka zmenit a to je uz nezdrave. Takato obrovska potreba zmenit zlych ludi na dobrych ju bude nutit najst si zleho chlapa znovu a znovu a snazit sa ho preonacit.

1gramofon
1. jún 2022

@andreatytler smutne na tom je to, že ona reálne verí, že spravila chybu, nie on. Je dospelý chlap a vyhovára sa na rodičov a na nu, že mala si mi povedať... Už z výrazu tváre sa dá čo to pochopiť, stačí to neignorovat, nehovoriac o tom, že mu to povedala, ale to by sa nemal na čo vyhovoriť. Toto je také toxické puzzle, celé nezdravé, aj jej prístup, aj jeho

karolinakr
1. jún 2022

Na kieho frasa chcete onačiť chlapov? Taka žena, čo ma samu seba trošku rada po prvom naznaku agresie vycuva zo vztahu - este v začiatkoch..Potom su typy ako Srbska princezna, ktora ked dostane 59 bitiek sa spyta, či sa da priatel zmeniť? A potom 3.kategoria žien ako česka spisovatelka, ktoru manžell zabil
Inak aj tento dokument, čo som tu davala

https://www.youtube.com/watch?v=X-uhLFz_4W4

to boli všetko výstavné kusy, žiadne chudinky bez zubov, o ktore nikto ani kolo neoprie, pekne baby ako lusk zalubili sa do bitkara, po 20 rokoch sa im rozsvietilo, že tudy cesta nevede a išli vycuvať
Ale načo sa s takym davat dokopy?

jaskolka
1. jún 2022

@karolinakr srbská princezná už dlho nepísala, dúfam ze ešte žije...

Strana
z4