Vyspala som sa s mužom mojej maminy
Neviem ani ako začať.
Mam 20 rokov, moji rodičia su rozvedeny moja mama ma muža už 6rokov su spolu, cele to začalo v lete na oslave mojej 20tky , mali sme doma oslavu po oslave šla moja mama na nočnu do prace, ja s jej mužom sme si dali večer vino a tam to celé začalo pohľady dotyky až sme nakoniec skončili v posteli a odvtedy to je pravidelne, on ma 43rokov a neskutočne ma pritahuje, aj ja jeho aj si skvele rozumieme chce to s mamou cele ukoncit len nevieme ako jej to povedať a chce aby som s nim odišla žit do zahraničia ..nechcem ublizit mame ale zivot to proste takto zariadil.. len neviem ako budeme potom fungovat dalsj ako rodina
Mame by som nevedela ani škaredo povedať, nie je spraviť takúto vec. Muž tvojho života? Pochybujem. Keď toto robí tvojej mame,je pravdepodobné, že to kľudne spraví aj tebe. Si ešte mladá, naivná. Ale veď skús, no potom neviem kde budeš plakať ,keď si zradila najbližšieho človeka.
Radšej sa nevyjadrujem k tvojmu konaniu voči mame, lebo by to bolo veľmi vulgárne. Muž tvojho života , ktorý spával a žije s tvojou mamou 😆 skus mu čo najskôr povedať o moznom tehotenstve, veľmi ma zaujima ako zareaguje. A ešte sa pobavila tvoja veta, že túto situáciu napísal život, tak čo už. Život napísal prd, bolo to tvoje rozhodnutie a rozhodnutie druhej strany.
Tymto príspevkom vám oznamujem, že v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji začali jarné prazdniný. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣
Chod s nim do zahraničia,ty budes mat 40 a on 63,vely zivot prežiješ so starým dedkom.Alw sľub ze s nim uz ostaneš navzdy.Nevymen ho potom za mladsieho.
@evaachesa nie on ju uz nepodvedie,autorke bude stacit trest ked ho doopatruje ,My sme mali susedskú taku,teda susedkyna svokra v 20 starsieho o 20r pootm v 50 ona este pekna zena on uz Alzheimer,ale nasla si milenca ,trapna a cakala kym jej neodíde a je s tym milencom oficiálne.
Že je láskou Tvojho života si môžeš povedať na sklonku života, keď bude pri Teba stáť vo všetkých situáciách.
Odpoveď k téme?Predstav si, že tohto partnera by si priviedla domov ty, miluješ ho a on by si začal s Tvojou mamou, rozišli by ste sa kvôli nej a ona by ho nazývala láskou života.
Aké by boli vzťahy v rodine, keby si ty bola tá podrazená od matky a partnera?
Tvoju hlúposť ospravedlňujem asi len vek a že nemáš s mužmi vo vzťahoch ešte nič prežité.
Takto vpohode bude podvádzať aj Teba😉
fuu..ty si poriadna štetina..spať s maminým mužom a plánovať, ako ju opustí...grc....
Takto si pokazit zivot dievca zlate
@moonlight1210 👌😁
Nevadí..tvoja matka ti isté rada postráži vnucatko..
Gratulujem ☺️ teším sa s tebou...vychutnaj si tehotenstvo a teš sa zo života 😁
@xena_ prečo nevlastný súrodenec?
@marca12 chlapi sú skrátka svine..a mladé pipky jebnute. Že láska môjho života😄
@katty123456 Lebo on je mamin frajer, čiže jej nový tatíčko. Ja viem, že nie oficiálne, to mal byť humor. 😉
Zivot to proste takto zariadil😂😂😂😂 my sme vsetci nevinni.
ah jaj ja mam znamu co jej toto spravila dcera, ale oni isli len do ineho slovenskeho mesta... ten debil sa na dceru vysral asi po 8mich rokoch... decko cely ocko... mlada pricupitkala naspat za matkou, mama ju poslala prec so slovami, ze si sa vy*rala na vlastnu matku kvoli jednemu penisu a ze pre nu nie je cesta spat, pretoze s jej povahou nedokaze zabudnut ... tak sa mlada snazi vzdy raz za kvartal s placom a ta mama jej stale povie, ze daj mi pokoj a co si si navarila si zjedz ...mne to prislo tak scifi uz vtedy a nemyslela som si, ze si precitam na MK o dalsej hlupani ...ze laska mojho zivota ...toto si odloz autorka a si precitaj tu vetu o 10 rokov😂😂😂vzdy ked si myslim, ze ja som bola mlada a hlupa si potom precitam taketo skvosty kde nerozumiem ani ako dokaze dana osoba prezit v zdravi den
zhrniem to ,tak ze buduca bezdomovkyna ,ktora s dietatom a nezodpovednym chlapom chce ist do zahranicia , 🤣
@renesance80 ale on je laska jej zivota !🤣🤣
@autorka
Ak ti to mešká,urob si test
Oznám budúcemu oteckovi že si tehotná a uvidíš ako sa zachová.... Potom aj mamke a ja len dúfam že nedostane infarkt.To ako si sa zachovala k mame komentovať nebudem,si dospelá a svojprávna.Sama musíš vedieť, že jej to ublíži keď sa to dozvie.
A pre tie ktoré neveríte, prečo by to nemohla byť pravda? Sú aj také hovädá, ktoré zneužívajú vlastné/nevlastné deti....
Len verejnosť nad tým zatvára oči lebo ,,tomu neverím to nemôže byť pravda,je to vymyslené"
@bebebosorka ona ma 20. Nie je dieta
Moze a nemusi to byt pravda, ale ak je, tak mila autorka., on sice je "laska tvojho zivota" ale ty si prenho iba mlade masko, ktore je vzdy poruke, nikam nemusi chodit, a kedze ta ma doma, tak ho nikto nenabonzuje artnwrkw - tvojej mame- ze ho videli iat tam a tam. Chlapik to ma dobre vymyslene, oznam mu tehotenstvo a este len potom uvidis ake pribehy pise zivot. Aby si nezistila, ze si ho cele mesiace zvadzala a provokovala, a on chudacik iba podlahol, ked si mu nasilu vliezla do postele.
@really8 ach jaj zase ty 🤣 čítaj s porozumením
Napísala som že je dospelá a svojprávna,neprekrúcaj moje slová...
@really8 Ja len píšem, že aj väčšie zverstvá sa dejú a nikto tomu nechce veriť 😉
@bebebosorka ok mas pravdu, ked si napisala ze su hovada co zneuzivaju vlastne deti brala som to tak ze ju mas za dieta
Hm zaujímavé
@really8 nie nemám ju za dieťa,ale za 20 ročnú mladú, naivnú slečnu/dospelú ženu.Maj pekný deň 👋
Aby si o pár rokov nepísala ostala som sama s deťmi a mama mi nechce pomôcť. Vieš napíšem tak ty si mladá a hlúpa ale ten chlap mal mať v jeho veku už rozum a nie chápať aj s jednou aj druhou.a keď mu vzťah s mamou nevyhovoval mal to skoncit

Ak by toto bola pravda, tak tato laska tvojho zivota ta coskoro po porode vymeni za inu sexy mladu stavnatu dvadsiatku, co ma kopec volneho casu a chut na postel.
Ty budes nevyspata, vykojena, hormonalne nestabilna dvadsatjednotka s povolenou kozou. Otravna a nudna, lebo zrazu chce byt strasne zodpovedna. Kdeze je vsetok vzruch a neviazanost, co z nej kedysi tak tryskali na vsetky strany.
Akurat nebudes mat nejaku dobu ani mamu. Nez ti to odpusti. Takze vsetko budes musiet zvladat sama.
No kedze je to cele vymyslene, tak daky lacny roman triedy C s otrepanou zapletkou na wattpad by z toho bol. Pis dalej. Mozno to vysperkujes az na psychologicku dramu.