icon

Využila ma?

30. aug 2022

Krasny den prajem,
Idem sa len vykecat asi aj poznam spravnu odpoved. Spoznala som sa v nemocke s jednou mladou babou, boli sme obe po operacii. Ostali sme po prepusteni v kontakte, pisali sme si denno denne, aj sme sa sem tam stretli. Chodili sme po operacii aj na rehabilitacie. Mne sa vsak na jednom vylete zase potvrtla noha a skoncila som s tym istym kolenom zase v nemocnici. Tentokrat uz sama, tak som pisala mojej novej kamoske ale ju to uz nezaujimalo. Ona uz chodila opat na kolieskove, po vyletoch a ja som vlastne bola asi na obtiaz. Vzdy som napisala len ja prva a ked sme si pisali akoby sme nemali o com. Ja som vsak zistila ze mi ta klmunikacia chyba ale zaroven sa hnevam ze som jej bola dobra len v case krizy ked zazivala to co ja a teraz ked sa zase ucim chodit tak ma nepotrebuje. Inak sme rovesnicky, z rovnakeho mesta, sportovo aktivne (teda ja uz pomenej).
Mam kaslat asi na nu, ja viem, len nechapem ze preco to tak riesim. Realne sme sa poznali asi necely rok. A ze jak moze byt niekto takyto vyuzivacny. Dovtedy bola hrozne obetava, nosila ma domace masticky (jej babka sa tomu venovala), raz mi zohnala aj takz dobru bandaz na koleno aby sa mi nepotila noha. A potom sek jak som sa opat zranila a nic. Co sa stalo?
Diky za precitanie aj za nazor.

Strana
z2
zero1
30. aug 2022

to čo zažívaš a cítiš je skutočné. cítiš bolesť a sklamanie. bez ohľadu na to či niekto niekoho využil.. stratila si tebe blízku osobu. daj tomu čas, prebolí to

tykat
30. aug 2022

A ty si myslis, ze ona vyuzila teba?

ahhola
30. aug 2022

Sú takí ľudia, "prieskumnici". Z tej už nič neklapne, tak sa odmlcim

janetinka27
30. aug 2022

niekedy nas spoja len okolnosti. ludia do nasich zivotov prichadzaju a potom zas odidu.nie vzdy je potrebne, aby ten vztah trval dlhodobo. bud rada ze v tom case si mala spriaznenu dusu,ze si mala s kym prezivat obdobie zranenia. a dalej uvidis.mozno budete este spolu chodit von.

autor
30. aug 2022

@vierkainka som hetero

karolinakr
30. aug 2022

Načo ti je " kamoška" čo ťa v čase núdze opustí? a už úplne najhoršia rada,že keď sa dáš dokopy,zavolaj jej..a načo? Aby ťa v čase núdze zas vyškrtla zo života? Niekedy sa ľudia prejavia skôr,než si želáš .na tvojom mieste si inde hľadám kamaratky a túto už vypustim zo života

karolinakr
30. aug 2022

Akurát prečo to je v téme Za dverami našich spálni? Ja že nejaký chlap sa vyspal s babou a ona ho odkopla,tak som zo zvedavosti klikla a túto sa riešia 2 kamarátky..🙂

autor
30. aug 2022

@karolinakr ano to si uvedomujem. Ale to je akoby zo dna na den tvoja oblubena osoba sa zrazu zmeni o 180 stupnov. Citim sa zaskocena, nahnevana, nerozumiem tomu. Aj som sa pytala ci som jej nieco sposobila alebo ci sa nieco deje a ona to odignorovala. Nie som clovek co sa na niekoho hned zavesi, ale rok sme boli v dennom kontakte kym som zase nemala nehodu.

dadis
31. aug 2022

Mozno si len nasla priatela, s ktorym chce travit cas. Este to nie je oficialne partner, este nic neoznamovala, no citi, ze ty sa na nu prilis upinas a velmi by ta to nepotesilo, ze si ostala sama. Tak ta odstrihla.

Strana
z2