icon

Využili ste hotel/ubytovňu niekedy len na sex?

16. mar 2023

Vyuzili ste niekedy hotel/ubytovnu len na sex? Ale tak ze ste tam neprespali, len ste si dali s partnerom sex, “pobudli” 2-3hodinky a odisli

Strana
z2
viestta
16. mar 2023

A ty? Vzuzil/a si?

autor
16. mar 2023

@viestta nie, ale rozmyslam nad tym. S partnerom nemame sukromie (obaja byvame u rodicov), bol sex, bolo vsetko ale chceli by sme si to tak viac uzit a dlhsie. V aute nieje tolko pohodlia a ani casu🙈. Len ci to nieje take blbe ze clovek pride, je mi jasne ze treba zaplatit za celu noc a potom po par hodinach odide

luccija
16. mar 2023

na to su zvyknuti...

viestta
16. mar 2023

Hodinove hotely mas v kazdom vacsom meste, personalu je to uplne jedno, vedia na co tam idete. Oni predaju tu istu izbu aj 3x za noc ani sa neracia pradlo vymenit.

birika
16. mar 2023

ved ak je to pertner, mozete hadam spat a sexovat do rana...teda ak mate aspon 18 🙂

annm81
16. mar 2023

Nevyužila, ale keby som bola odkázaná len na sex v aute, hotelovú izbu by som si prenajímala pravidelne... (možno je to už vekom:D)

andrea_82
16. mar 2023

ja by som si normálne naplánovala na celú noc, prespala by som a odišla až ráno.

janai1
16. mar 2023

Nie, ale máme kopu takých hostí. Ako personálu je nám to srdečne jedno

simca06022011
16. mar 2023

personalu je jedno kde so robis, my sme chodili do hotolov, ale nie na hodinu, my sme si kludne zobrali ten hotel na celu noc.. na co sa nahanat :DDD alebo aj vikend. My sme neboli ani z jedneho mesta, cize ina moznost nebola. A sestra robila na recepcii a vravela ze je to bezne, konkretne sme riesili jendu osobu, ale to je "ina vec" :DDD

emmulienocka
16. mar 2023

Áno, využili sme to vtedy ešte s priateľom, dnes už manželom. Bolo to dokonca na Silvestra, chceli sme byť sami. Mala som vtedy 18r., no o 2 som už musela byť doma. Dokonca to bol hotel v centre a dosť drahý 😀, tešili sme sa aj na wellness, no práve vtedy nefungoval 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
16. mar 2023

Nie. Pracovala som v hoteli a existuju aj takzvanne denne izby, urcene presne na toto.

autor
16. mar 2023

Dakujem baby. A este sa opytam, tie co ste to vyuzili alebo pracujete na hotely/penzione - pri objednani izby, povedat to ze planujeme byt len par hodin? V nasom meste nemame hodinovy hotel, jasne ze keby je tato moznost tak sa nepytam☺️

janai1
16. mar 2023

Nie, neoznamujes koľko hodín plánuješ byť na hoteli. Ak majú ceny bez raňajok, tak by som iba povedala, že bez nich, lebo raňajky nebudete mať

simca06022011
16. mar 2023

nic nemusis, prides, odides... nikoho do toho nic nie je. Len tie ranajky si zruste. A zisitte odkedy dokedy funguje recepcia, lebo velakrat sa platilo pri odchode, aby napr. tam niekto bol :DD (podla hotela/casu)

pelian
16. mar 2023

Ak nemate sukromie, tak preco nie. Podla mna by to mohlo byt v celku fajn aj ako keby na take ozivenie. Predsa len nove prostredie moze spravit svoje

googwife
16. mar 2023

Áno bola to ubytovňa asi platil celú noc netuším to mňa vtedy vôbec nezaujímalo, ale boli sme tam len pár hodín poobede.

sense
16. mar 2023

Tak či tak pokiaľ je to bežný hotel platíš za celú noc tak nič také oznamovať nemusíš koľko sa tam držíš... Máš hotely kde si vieš priplatiť raňajky a ked tak povieš bez raňajok

ertlovik18
16. mar 2023

@sense asi tk nejak, ono sa to zakazdym da naparovat a oni sa nepytaju preco clovek odchadza a podobne, prakticky im je to jedno. Zaplatis a odides kedy chces

miskakyska
16. mar 2023

..k nám do penzionu chodia takto dvaja páni..jeden to strieda, len také rýchlovky a druhý chodi každý druhý deň..niekedy ráno odíde a večer je tam zas 🤣 ten si vodí ten istý kus🤷
Jasné..nieje problém či opustíš izbu za dva dni,alebo dve hodiny..

rencina_4
16. mar 2023

vyuzila, ale aj s nocou :D na taku kratku chvilku sa to asi neoplati podla mna :D ale tak nemala by som s tym problem asi :D viem sa presne vzit do svojej koze, viem ake to je, ked clovek nema sukromie, takze to chapem :D smelo do toho :D

7miriam77
16. mar 2023

Ano, ked som bola mlada, este som byvala s rodičmi,aj on s rodicmi,tak obcas po kine alebo po veceri sme spolu v súkromí stravili cas

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
16. mar 2023

my sme toto praktizovali pocas VS s ex, kedze na internate sukromie nikdy nebolo. a bolo nas takych parov viacero. uplna normalka. niekedy sme odisli po 2 hodinach, niekedy az rano na prvu prednasku. personal nezaujima, ako dlho tam budete, platite rovnako.

matkahelka
16. mar 2023

@elizabet173 myslim, ze autorka je dospela a aj zeny, ktore tu pridali svoje skusenosti uz dospele boli. jedna vec je, ze viem, ze dcera sexuje, druha vediet, ze sexuje vedla v izbe. tu druhu situaciu si vobec predstavit neviem.

7miriam77
16. mar 2023

...este doplnim, ze sme uz boli obaja dospeli 😂, lebo ked to po sebe čítam, tak to moze vyzniet kadejako 😂😂😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
gabika0825
16. mar 2023

Tak si zoberte nejaký byt, skús aplikáciu airbnb. Vo väčšine prípadov im je jedno kedy odídeš lebo platíš dopredu.

viestta
16. mar 2023

@sheila121 mala som kamusko co robila na recepcii v takom hoteliku za mestom, ked isiel kseft tak isiel kseft, Chyzne v noci nerobia

miskakyska
16. mar 2023

@viestta no fujky..v takých hoteloch by mali robiť práveže hlavne nočné 🤔😅

Strana
z2