Využili ste hotel/ubytovňu niekedy len na sex?
Vyuzili ste niekedy hotel/ubytovnu len na sex? Ale tak ze ste tam neprespali, len ste si dali s partnerom sex, “pobudli” 2-3hodinky a odisli
@viestta no ale aj tak, že to tým ľuďom nevadí kde sa trtošia..hlavne babám/ženám 😳
@miskakyska no co ti ja viem. Ja tu klientelu nepoznam, ale z rozpravania viem, ze tam sa striedalo kadeco. Dokonca rozni pani s jednou slecnou. Vacsina tam chodila len na prietrtky, malokto na romanticku noc ako sa chysta zakladatelka temy.
🙈baby odpadnem, teraz ste mi nasadili chrobaka do hlavy s tym (ne)prezliekanim postelneho.
Vela hotelom, penzionom je jedno kedy odides podstatne je mat zaplatene. Ja som vacsinou s priatelkou ostal do rana, nech je aj dalsie cislo😂 a dat si dobre ranajky k tomu.
@viestta to musi byt dobry blud, ze neprezliekaju ani postele. To uz musel byt aky pajzel? Neviem za aku cenu to musel byt “hotel”, ked by som si mal lahnut na prepotenu, parkrat uz aj ostriekanu postel… to nehovorim, o kondomoch, ktore snad boli vsade… Kamoska bola zjavne hrda na to kde pracovala, keby ze si zaplatim izbu a dostanem nieco take bez upozornenia tak to recepcnej by som dal vyzrat.
@duunlo neriesim ani kvalitu ubytovacieho zariadenia, ani moralku klientov, a uz vobec nie dovody, preco tam kamoska pracovala. Ale pekne, ze si napisal. Uz vieme, ze nad kvalitou sluzieb v hodinovych sa zamyslas, mas svoje naroky a budes uvazene vyberat kde pojdes na prietrtky, ked to na teba pride.
Neboj, hotelova uzba sa upratuje po kazdej navsteve, vidis to na postelnom pradle, bude ciste a vyzehlene. Este som sa nestretla s tym, ze by to fungovalo inak, to by nebol hotel. Mozno v nejakej sukromnej ubytovni, ktora na taky jednohodinovu ucel je .
@milanpetras a vždy je uprataná izba, čistá bez kondómov ? 😄 lebo potom čo tu čítam už asi žiadny hotel nikdy nenavštívim.
@lenqua_12325 ja skor premyslam, co za hotely tu ludia preferuju, ked tam je spina, kondomy a pod. Ja casto spim v hoteloch a s takym, co tu popisuju, som sa nestretla
@lenqua_12325 urcite by som sa nebal ani lacnejsich hotelov. Nestalo sa mi aby nebolo prezlecene povlecenie na posteli, vysypane kose, ciste uteraky, osusky, atd.
Pracovala som v hoteli....je to celkom bežné. Takéto páriky chodili cca raz za mesiac až dva. Ak majú wellness môžete využiť aj ten a máte program na celý večer. Ale rátaj s tým, že si zaplatíte za celú noc.
Bože ona píše o hodinových hoteloch... Klasický hotel si nedovolí ubytovať do neupratanej izby 🤦♀️ však platíš za celú noc, resp. od 14 do 11 (cca) a môžeš sa kedykoľvek v tom čase vrátiť
@mk1111111111 však práve. Nejde mi to do hlavy. Ale je pravda, že som ale zas nebola v lacnom hoteli. Neviem teda porovnať.
@janai1 aj hodinový hotel by mal nejaké minimálne hygienické štandardy dodržiavať 🤢
@elizabet173 na sex má aj tak čas, tá 17tka
@elizabet173 tak 17 rocna este sexovat nemusi, este sa nasexuje dost, ked bude dospela.
Skús stan

@miskakyska myslis si, ze to tym nadrzanym parom vadi? Vsak mozog zaplaveny hormonami, jednym okom sledovat hodiny aby sa pan stihol domov vratit z "pracovnej vecere", kto uz by mal cas cakat kym prezlecu postel? Vsak ti pred nimi si tam tiez sli len na hodku "zacvicit"