Výzvy sexuálnej frustrácie v manželstve
Ahojte. Nas problem je asi kazdemu znamy.
Mam 37, manzelka ma 36 a mame 5 rocneho syna.
Ja pracujem ako veduci oddelenia velkej firmy, pracovnu dobu mam 7-15 len v pracovne dni. Manzelka pracuje v butiku v nakupnom centre. Tam pracuje systemom kratky dlhy tyzden od 9-21 teda 12tky aj vikendy atd. tzv: “kolotoc”.
Pracu ma nenarocnu, nenarobi sa ako zeny v Lidl.
Ani v domacnosti to nema narocne, ked je napr. Cely vikend v praci ja sa v pohode o chlapca postaram, navarim upracem atd. Ak je chory, ostavam doma ja vybeham doktorov lebo mam pracu kde si to mozem dovolit. Osobne si myslim ze pomaham viac ako vacsina muzov aj co pocujem v praci, ked sa bavime.
Manzelka ak ma volno tak odvezie chlapca do skolky a ide si zacvicit a je doma- venuje sa sebe, ja chodim domov okolo 15:30. Byvame v dome takze mame aj dostatocny priestor.
Snad som nas “zivot” opisal.
Problem je sex. Mame ho raz za tyzden. Kedysi sme mali sex kazdy den, niekedy aj 2x za den a ja som si na ten standard zvykol avsak posledne 2 roky je to bieda, mozno tak 1x do tyzdna. Ja osobne som z toho neskutocne frustrovany. Ak som skusal nadviazat debatu na tuto temu odpoved bola ze nema chut, alebo je unavena (ale z coho?) alebo dokonca ze ak sa mi nepaci nemusime mat vobec- v skratke je tvrdohlava.
Posledne mesiace som sa velmi zblizil s kolegynou z ineho oddelenia teda nie je moja podriadena. Je len o 2 roky mladsia od manzelky ale srsi z nej sexualita.
Zakazdym ked ma manzelka vecer odmietne rozmyslam ake by to bolo s kolegynou. Ako sa hovori ide po mne ale zatial to stale zahram na vtip alebo nejak inak sa vykrutim z jej navrhov. V pripade rozvodu s majetkom problem nebude, vsetko je moje, dom aj 2 auta. Vsetko som nadobudol pred manzelstvom, takze ja o vela nepridem skor manzelka, nebude mat kde byvat lebo nic nevlastni. Bol som sa poradit s odbornikom na vztahy a v podstate mi dal za pravdu ze frustracia zo sexu moze byt zlomovym bodom manzelstva nech je akokolvek krasne. Pretoze my teda z mojho pohladu iny problem nemame, prnazi mame dost, chlapec je zdravy. Skratka zivot je brnkacka, Rozmyslam nad 2 alternativami:
1. Bud sa rozvediem ale to potom neviem ako bude s chlapcom, pravnik mi tvrdi ze na 90% ho dostanem do plnej opatery, lebo manzelka nema prijem aby utiahla sama domacnost aj pracovnu dobu ma zlu atd. Je tam viac faktorov v moj prospech, v najhorsom pripade by som skoncil so striedavou starostlivostou teda 50/50 a nic by som jej neplatil. Ak by chlapec bol v mojej starostlivosti, nechcel by som od nej ani cent- viem kolko zarobi a to by ju znicilo.
2. Zacnem manzelku podvadzat s kolegynou a stale ak ma manzelka odmietne podvediem ju s kolegynou alebo si najdem inu milenku, spolocnicku a budeme nadalej manzelia a snad sa nato nepride. A ak nato aj pride podla mna by vzhladom k zivotu aky pri mne ma pred tym zatvorila oci.
Som z toho velmi nesvoj, ani vo sne by mi nenapadlo ze takto dopadnem, to som sa ani zenit nemal. Nepoviem kebyze mame po 55 ale vo veku aky mame mi to pride divne, ze manzelke zrazu nechyba sex. Nemyslim si ze niekoho ma, okolo domu mame kamery to by som videl ze k nam niekto chodi alebo ze manzelka odchadza. Alebo je velmi sikovna- ale snad nie. Bol niekto v podobnej situacii, ako z toho von?
@arrest tajne dufam, ze sa tu v tom texte manzelka najde... manzelka pre teba strasne vela znamena viditelne, vsak kvoli vytraseniu sa, lebo ti nestaci raz za tyzden, ju raz dva vymenis za kolegynku alebo nejaku inu. Laska za hrob... mozno prave preto, ani ta zena nema viackrat chut ako predtym. Hlavne ze vies, ze sa nenarobi a ma veget = to ty isto vies :D
MImochodom v tvojom veku by som prave cakala, ze uz budes mat rozum a to medzi nohami skrotene...
@anonym_01173d už si radšej používateľ aj zrusil účet.. snáď sa nad sebou zamyslí.. aj keď pochybujem
Ona robi dvanastky a ma nenarocnu pracu. No niekde v nakupaku stravit 12 hodin, to je uzasny relax...🫣
@anonym_4f6530 to si pako, co o 15tej zdrha z roboty nevie ani predstavit, vidno z toho co pise, je je to hlavne velky egocentrik, ked je taky mačo a super zaraba, nech ju necha doma si oddychnut a najde si casom aj ona pracu na 7,5 hod denne, ale to radsej nie, potrebuje financie, uz teraz chruňo kalkuluje ako je dom jeho a ona ostane na mizine, mne je úzko z toho, ze keby toto ona vedela, tak rada by som jej celu diskusiu posunula, nech sa zacne zariadovat aj ona a cim skor prec od sebeckeho typka
zrušil ucet, lebo si uvedomil aky je uboziak
@anonym_4f6530 to si pako, co o 15tej zdrha z roboty nevie ani predstavit, vidno z toho co pise, je je to hlavne velky egocentrik, ked je taky mačo a super zaraba, nech ju necha doma si oddychnut a najde si casom aj ona pracu na 7,5 hod denne, ale to radsej nie, potrebuje financie, uz teraz chruňo kalkuluje ako je dom jeho a ona ostane na mizine, mne je úzko z toho, ze keby toto ona vedela, tak rada by som jej celu diskusiu posunula, nech sa zacne zariadovat aj ona a cim skor prec od sebeckeho typka
@anonym_678cf7 no nečudujme sa keď tu bude o pár týždňov/ mesiacov príspevok ako prišla na neveru a že nemá kde s malým ísť lebo nič spoločne nemali.. taká klasika. S takýmto chlapom ju nič dobre nečaká…
@mane01 neexistuje že nemá chuť? Si spadla z višne? Ti tu ženy píšu že je to úplne normálne, dokonca že ešte toho majú dokonca veľa ..že by mali ubrať
@anonym_8e44a8 a tie ženy, čo to píšu sú písmo sväté alebo čo? Mladá žena, pokiaľ nie je frigidna alebo nemá ťažkosti nemá chuť na sex s chlapom ktorého miluje? Buď je mizerný milenec alebo ho nemiluje… ale nie že nemá chuť.
@anonym_678cf7 no nečudujme sa keď tu bude o pár týždňov/ mesiacov príspevok ako prišla na neveru a že nemá kde s malým ísť lebo nič spoločne nemali.. taká klasika. S takýmto chlapom ju nič dobre nečaká…
@anonym_487e4d narastol mu hrebienok, lebo nejaka fuchtla po nom prvy krat vystartovala, tak uz vidi orgie 🤣 by sa panko cudoval kolko pozvani za zivot mala zena a nerozviedla sa s debilom
@anonym_487e4d narastol mu hrebienok, lebo nejaka fuchtla po nom prvy krat vystartovala, tak uz vidi orgie 🤣 by sa panko cudoval kolko pozvani za zivot mala zena a nerozviedla sa s debilom
@anonym_678cf7 a kto vie či sa s ním kolegyna len nehrá aby išla na vyššiu pozíciu 😂 a po jednom sexe by to aj skončilo. Ale áno rozbiť si manželstvo kde aj dieťa pre jednu chvíľu to fakt stojí za to.. rozum ma asi v nohaviciach 😂
@anonym_678cf7 Porovnávať, koľko pozvaní mala žena, a koľko muž, z toho nevyplýva vôbec nič.
@pedro1234 ach toto prekrúcanie 😂 to slovo milenka som myslela tak že len žena na sex ako si aj autor zvažuje zadovážiť.
Nikde som nenapisala že sex nie je dôležitý vo vzťahu ale nemá to byť len o tom. Každopádne keď tu už hodnotíme ako to mám ja v manželstve tak môj muž aj ja sme spokojní pretože sa o tom rozprávame a on by hlavne neprišiel tu na fórum sa sťažovať ale prvom rade by prišiel za mnou a už vôbec nie riešiť chyba mi sex ktorý síce má ale nie je ho dostatok tak to bude riešiť druhou ženou a to preto pretože mame nejaké princípy a hodnoty a nevera sa nám absolútne hnusí.
@anonym_487e4d ja nič neprekrúcam tak si to napísala. Takže keby prišiel tvoj muž za tebou že chce sex každý deň tak povieš ok a je vybavené ? Autor píše že to trvá už 2 roky , to myslíš že sa o tom ešte nerozprávali ? Alebo že ona o tom nevie že chce sex denne ? Asi sem píše preto že to jeho manželka nechce riešiť , pre ňu to je zjavne nepodstatná vec
@jaskolka Okrem tych dvoch alternativ sa on pokusal aj komunikovat: Ak som skusal nadviazat debatu na tuto temu odpoved bola ze nema chut, alebo je unavena, alebo dokonca ze ak sa mi nepaci nemusime mat vobec- v skratke je tvrdohlava.
Aku alternativu by si navrhla? Ako by si to riesila?
@anonym_43808a odpoveď "nemám chuť"môžu nasledovať otázky"deje sa niečo? Máš nejaké problémy? Trápi tá niečo? "
Odpoveď "som unavená"môžu nasledovať otázky "v práci je toho veľa? Čo sa deje? Aký je dôvod únavy? Zdravotné problémy?"
Navyše u nich to nie je tak,že sex nemajú,alebo ho majú "raz za uhorský rok"len proste už to nie je tak ,ako kedysi,že skákali na seba 2x denne. Aj sexuálny apetít sa môže meniť,to,že pred rokmi ona mala chuť každý deň, neznamená,že to tak bude stále.
Úplne inak by to bolo,keby ona ho odmieta úplne,no tu je iný problém,proste nechce sex každý deň,či 2x denne.A on toto chce riešiť rozvodom,či neverou so sexi kolegyňou,lebo doma "je sex iba 1x týždenne"🙈🙈
Toto mi znie maximálne sebecky až hlúpo od neho.
@anonym_43808a odpoveď "nemám chuť"môžu nasledovať otázky"deje sa niečo? Máš nejaké problémy? Trápi tá niečo? "
Odpoveď "som unavená"môžu nasledovať otázky "v práci je toho veľa? Čo sa deje? Aký je dôvod únavy? Zdravotné problémy?"
Navyše u nich to nie je tak,že sex nemajú,alebo ho majú "raz za uhorský rok"len proste už to nie je tak ,ako kedysi,že skákali na seba 2x denne. Aj sexuálny apetít sa môže meniť,to,že pred rokmi ona mala chuť každý deň, neznamená,že to tak bude stále.
Úplne inak by to bolo,keby ona ho odmieta úplne,no tu je iný problém,proste nechce sex každý deň,či 2x denne.A on toto chce riešiť rozvodom,či neverou so sexi kolegyňou,lebo doma "je sex iba 1x týždenne"🙈🙈
@jaskolka asi tak ...namiesto toho aby skúsil rozhovor tak hneď treba skočiť na prvú čo mu je ochotná otrcit
@anonym_487e4d ja nič neprekrúcam tak si to napísala. Takže keby prišiel tvoj muž za tebou že chce sex každý deň tak povieš ok a je vybavené ? Autor píše že to trvá už 2 roky , to myslíš že sa o tom ešte nerozprávali ? Alebo že ona o tom nevie že chce sex denne ? Asi sem píše preto že to jeho manželka nechce riešiť , pre ňu to je zjavne nepodstatná vec
@pedro1234 ja tu nebudem s tebou rozoberať môj intímny život. A to ako som to napísala tak si za tym stojím - nie som žena z bordelu a ani milenka ktorú má muž len na sex.
Možno jeho žena potrebuje aj nejakú atmosféru k tomu, romantiku, prejavy lásky a potom by prišiel aj ten sex. Ale ak on za ňou príde že chce sex tak ju to celé možno len odradí. Druha vec je aj kvalita toho sexu. Ak je to 5 minútová záležitosť kde si muž splní len svoju potrebu.. tak no hádam sa nemusíme baviť že zo sexu by mali mat niečo obaja.
A kvalita toho rozhovoru aký o tejto téme viedli za tie 2 roky neviem sa k tomu vyjadrit. Napísala som že ak teda sa o tom nevedeia porozprávať existuje aj manželská poradna kde by im s tým pomohli. A nie hneď riešiť rozvod a neveru. Však by tam mal byť aj nejaký rešpekt. Aj súd pri tak malom dieťati nerozvedie hned ale snaží sa o to aby skúsili poradňu a manželstvo zachrániť.
A druha vec tak ako brániš postoj autora, čo ak má jeho manželka nejaký problém? Môže ju ten sex jednoducho bolieť, nevie sa pri tom uvoľniť. Do toho keď príde extrémne vyčerpanie z prace a pri tých smenach ak sa bavíme pri dlhom týždni že má 2 dni voľno. Z toho asi ten prvý deň sa dáva dokopy po 3 odpracovaných dňoch a ten druhý majú aj sex. A potom znovu kolobeh práca, to fakt tam nie je žiadna empatia? Ona nie je od 15:00 doma ale pravdepodovne príde domov o 22:00..a v takomto režime je fakt asi posledné myslieť má sex.
Ale toto všetko sú len dohady, on pozná svoju ženu, on to má s ňou riešiť a nie s nami nie s poradcom na rozvod a už vôbec nie s kolegyňou ktorá po ňom ide.
@anonym_678cf7 Porovnávať, koľko pozvaní mala žena, a koľko muž, z toho nevyplýva vôbec nič.
@anonym_683a15 ver tomu, ze zena ma pocas zivota ovela viac prilezitosti na neveru ako muz, ale neurobi to
Keby mám sex raz za tyzden tak som Happy, mám ho raz za mesiac ...ale nejdem sa rozvádzať ...no ale keď mám byť úprimný keby som vedel ako ženy začnú v dlhodobých vzťahoch kašľať na sex tak by som bol radšej sám a mal voľné vzťahy
@anonym_8e44a8 @arrest aj ostatní ... ja neviem chlapi, čumíte do toho mobilu, prečo nečítate životné príbehy iných chlapov, ktorým to doma funguje. Taký Slávo Černý napr. však sa inšpirujte, pracujte na sebe. Iba dupete trucovito nožičkami ako malé deti. Žena potrebuje vo vzťahu okrem iného intimitu. Intimita sa nerovná sex, ani darčeky, kvety, večere. Je to niečo čo za prachy nekúpiš.... To že žobrete o pozornosť, vytvárate tlak, alebo si sex "kupujete" za pomoc v domácnosti vás robí pre ženu neatraktívnymi. Práca v domácnosti je samozrejmosť, veď to potrebujete aj k vášmu životu.
@anonym_8e44a8 @arrest aj ostatní ... ja neviem chlapi, čumíte do toho mobilu, prečo nečítate životné príbehy iných chlapov, ktorým to doma funguje. Taký Slávo Černý napr. však sa inšpirujte, pracujte na sebe. Iba dupete trucovito nožičkami ako malé deti. Žena potrebuje vo vzťahu okrem iného intimitu. Intimita sa nerovná sex, ani darčeky, kvety, večere. Je to niečo čo za prachy nekúpiš.... To že žobrete o pozornosť, vytvárate tlak, alebo si sex "kupujete" za pomoc v domácnosti vás robí pre ženu neatraktívnymi. Práca v domácnosti je samozrejmosť, veď to potrebujete aj k vášmu životu.
@anonym_8422d6 to plati aj na zeny, nie?
@anonym_683a15 ver tomu, ze zena ma pocas zivota ovela viac prilezitosti na neveru ako muz, ale neurobi to
@anonym_678cf7 No a?
Práve preto, že nalákať ženu na sex (hlavne preto, že žena má na to z evolučných dôvodov o dosť prísnejšie kritériá, nie že by bola "lepšia" než muž) je omnoho ťažšie, je oveľa častejšie oslovovaná mužmi než naopak.
@jaskolka ale my nevieme ako to maju. Mozno sa jej pyta, preco nema chut. Vy hned zhejtujete len chlapa. Mna keby v takom veku odmietal muz, tak ho poslem... A nie doprosovat sa mu, liskat sa mu, posluhovat mu, pchat sa mu do riti....
@anonym_43808a podľa mna aj pre mužov sj pre ženy. Jedna moja známa problém so sexom riešila neverou. Bolo mi divne že to nerieši inak vôbec sa o tom nerozprávali len stále že majú malo sexu. Potom neskôr sa ukázalo že chlap mal extrémne tlaky v práci do toho zdravotne problémy… proste riešenie že to idem hľadať inde je to najľahšie čo môže zena/ chlap urobiť.
Tak ako žena potrebuje nejakú tu intimitu a teda tu atmosféru. Tak sa to deje u chlapov aj keď oni asi nepotrebujú nejakú atmosféru ale podľa mna určite rozhovor o problémoch keď ich niečo trápi. Proste je to pracovanie na vzťahu.
@jaskolka ale my nevieme ako to maju. Mozno sa jej pyta, preco nema chut. Vy hned zhejtujete len chlapa. Mna keby v takom veku odmietal muz, tak ho poslem... A nie doprosovat sa mu, liskat sa mu, posluhovat mu, pchat sa mu do riti....
@anonym_43808a ale ona ho neodmieta,on nepíše,že nemajú sex vôbec,alebo veľmi zriedka. Len ho nemajú tak často,ako on chce a ako si zvykol,ako sám píše. Podľa mňa sex 1x týždenne rozhodne nie je "odmietanie"partnera,do takého dôvodu,aby uvažoval o rozvode či nebodaj nevere
@anonym_678cf7 No a?
Práve preto, že nalákať ženu na sex (hlavne preto, že žena má na to z evolučných dôvodov o dosť prísnejšie kritériá, nie že by bola "lepšia" než muž) je omnoho ťažšie, je oveľa častejšie oslovovaná mužmi než naopak.
@anonym_683a15 stale nechapes? On pri prvom usmeve od cudzej zenskej sa ide posra..t a rozvadzat a zena moze mat xy prilezitosti a nerozmysla ako egocentricky blb
@arrest ja som v takomto podobnom príbehu ta manželka..ktorá nechce sex s manželom. A vieš prečo? Lebo som sa zapozerala do niekoho iného (aj viac), a myšlienkami som pri tom druhom mužovi..už veľmi dlho.neviem, či sa muž chce so mnou rozviesť, asi skor nie ... A ver mi, nemusíš ani vedieť, že za niekým chodí 😉
@arrest ja som v takomto podobnom príbehu ta manželka..ktorá nechce sex s manželom. A vieš prečo? Lebo som sa zapozerala do niekoho iného (aj viac), a myšlienkami som pri tom druhom mužovi..už veľmi dlho.neviem, či sa muž chce so mnou rozviesť, asi skor nie ... A ver mi, nemusíš ani vedieť, že za niekým chodí 😉
@anonym_869b4c a ty sa nechceš rozviesť?
@pedro1234 ja tu nebudem s tebou rozoberať môj intímny život. A to ako som to napísala tak si za tym stojím - nie som žena z bordelu a ani milenka ktorú má muž len na sex.
Možno jeho žena potrebuje aj nejakú atmosféru k tomu, romantiku, prejavy lásky a potom by prišiel aj ten sex. Ale ak on za ňou príde že chce sex tak ju to celé možno len odradí. Druha vec je aj kvalita toho sexu. Ak je to 5 minútová záležitosť kde si muž splní len svoju potrebu.. tak no hádam sa nemusíme baviť že zo sexu by mali mat niečo obaja.
A kvalita toho rozhovoru aký o tejto téme viedli za tie 2 roky neviem sa k tomu vyjadrit. Napísala som že ak teda sa o tom nevedeia porozprávať existuje aj manželská poradna kde by im s tým pomohli. A nie hneď riešiť rozvod a neveru. Však by tam mal byť aj nejaký rešpekt. Aj súd pri tak malom dieťati nerozvedie hned ale snaží sa o to aby skúsili poradňu a manželstvo zachrániť.
A druha vec tak ako brániš postoj autora, čo ak má jeho manželka nejaký problém? Môže ju ten sex jednoducho bolieť, nevie sa pri tom uvoľniť. Do toho keď príde extrémne vyčerpanie z prace a pri tých smenach ak sa bavíme pri dlhom týždni že má 2 dni voľno. Z toho asi ten prvý deň sa dáva dokopy po 3 odpracovaných dňoch a ten druhý majú aj sex. A potom znovu kolobeh práca, to fakt tam nie je žiadna empatia? Ona nie je od 15:00 doma ale pravdepodovne príde domov o 22:00..a v takomto režime je fakt asi posledné myslieť má sex.
Ale toto všetko sú len dohady, on pozná svoju ženu, on to má s ňou riešiť a nie s nami nie s poradcom na rozvod a už vôbec nie s kolegyňou ktorá po ňom ide.
@anonym_487e4d ja nikoho nebránim len to viem pochopiť. Ty si si postavila konštrukt je to necitlivý sexuchtivy neverník a to vôbec nemusí byť pravda. Ja vychádzam s toho že hádam vie koho si zobral a asi ju pozná a vie čo sa ju dokáže naladiť. Ak to trvá 2 roky tak už pravdepodobne skúsil všetko. Poradňu by samozrejme mali skúsiť s tým súhlasím. Pokiaľ mavali roky sex denne a ani po pôrode sa to nejak výrazne nezmenilo , nevylúčil by som ani možnosť že žena má milenca.
U nás na túto tému už bolo toľko diskusií. Ako mnoho párov, riešime to isté. Ja ako žena zas nechápem, tú neustálu potrebu. Ja proste nepociťujem chuť na sex tak často. Z časti je to dané prácou a povinnosťami a z časti za to môžu aj hormonálne zmeny. To telo inak funguje v 20tke a inak pomaly pred 40tkou.
A čo je úplne najhoršie, je to zmýšľanie, že keď nebude sex, tak ani objať, ani sa dotknúť, ani pohladiť a najlepšie ani milé slovo, lebo veď načo, keď sex aj tak nebude, škoda akéhokoľvek kontaktu. No pri takomto chovaní nemám náladu už vôbec. A to nečakám pred každým číslom kyticu a sviečky alebo neviem aké obletovanie. Stačí, keď príde z roboty a objíme ma, normálne má pobozká a povieme si aký bol deň... A nie, že sa tvári ako keby v kuchyni stretol najatú slúžku.
@arrest Nemal som už skoro 9 mesiacov sex (zena odmieta sex v tehotenstve), ale nikdy ma ani na sekundu nenapadla myšlienka, že by som ju podviedol alebo sa kvôli tomu rozviedol. A sex je pre mňa v manželstve dôležitý, ale k takémuto niečomu by som sa neznížil.
@pr85 moj muz mal 2-3 tyzdenne a aj tak nahanal kurvy na zoznamkach, dufam, ze aj ja raz stretnem takeho muza ako ty, aj ked na stare kolena
@anonym_43808a toto "platí" pre chlapov... Ženy majú iné témy na spracovanie, tie sa môžu inšpirovať ženami, ktorým funguje vzťah. Sme rozdielny, inak fungujeme, inak reagujem...
@anonym_8422d6 no jo Slavo Černý to je odborník 👌 u žien veľmi obľúbený pretože jeho prezentácia problémoch vo vzťahu má len jednu rovnicu . Celá jeho filozofia je : za nefunkčný vzťah môže muž . A to je jeho mantra ktorú vo svojich videách neustále opakuje len vždy trochu inak .
@anonym_8422d6 no jo Slavo Černý to je odborník 👌 u žien veľmi obľúbený pretože jeho prezentácia problémoch vo vzťahu má len jednu rovnicu . Celá jeho filozofia je : za nefunkčný vzťah môže muž . A to je jeho mantra ktorú vo svojich videách neustále opakuje len vždy trochu inak .
@jogy1984 "Celá jeho filozofia je : za nefunkčný vzťah môže muž " fakt iba to hovorí? Možno treba počúvať s nastavením, že chcem ja (muž) niečo zmeniť k lepšiemu, potom budeš vnímať viac. Ak si myslíš, že iba druhý vo vzťahu je na vine, a vieš vymenovať všetko čo robí zle, tak s takýmto nastavením sa nikam nepohneš....

@arrest tajne dufam, ze sa tu v tom texte manzelka najde... manzelka pre teba strasne vela znamena viditelne, vsak kvoli vytraseniu sa, lebo ti nestaci raz za tyzden, ju raz dva vymenis za kolegynku alebo nejaku inu. Laska za hrob... mozno prave preto, ani ta zena nema viackrat chut ako predtym. Hlavne ze vies, ze sa nenarobi a ma veget = to ty isto vies :D
MImochodom v tvojom veku by som prave cakala, ze uz budes mat rozum a to medzi nohami skrotene...