Výzvy sexuálnej frustrácie v manželstve
Ahojte. Nas problem je asi kazdemu znamy.
Mam 37, manzelka ma 36 a mame 5 rocneho syna.
Ja pracujem ako veduci oddelenia velkej firmy, pracovnu dobu mam 7-15 len v pracovne dni. Manzelka pracuje v butiku v nakupnom centre. Tam pracuje systemom kratky dlhy tyzden od 9-21 teda 12tky aj vikendy atd. tzv: “kolotoc”.
Pracu ma nenarocnu, nenarobi sa ako zeny v Lidl.
Ani v domacnosti to nema narocne, ked je napr. Cely vikend v praci ja sa v pohode o chlapca postaram, navarim upracem atd. Ak je chory, ostavam doma ja vybeham doktorov lebo mam pracu kde si to mozem dovolit. Osobne si myslim ze pomaham viac ako vacsina muzov aj co pocujem v praci, ked sa bavime.
Manzelka ak ma volno tak odvezie chlapca do skolky a ide si zacvicit a je doma- venuje sa sebe, ja chodim domov okolo 15:30. Byvame v dome takze mame aj dostatocny priestor.
Snad som nas “zivot” opisal.
Problem je sex. Mame ho raz za tyzden. Kedysi sme mali sex kazdy den, niekedy aj 2x za den a ja som si na ten standard zvykol avsak posledne 2 roky je to bieda, mozno tak 1x do tyzdna. Ja osobne som z toho neskutocne frustrovany. Ak som skusal nadviazat debatu na tuto temu odpoved bola ze nema chut, alebo je unavena (ale z coho?) alebo dokonca ze ak sa mi nepaci nemusime mat vobec- v skratke je tvrdohlava.
Posledne mesiace som sa velmi zblizil s kolegynou z ineho oddelenia teda nie je moja podriadena. Je len o 2 roky mladsia od manzelky ale srsi z nej sexualita.
Zakazdym ked ma manzelka vecer odmietne rozmyslam ake by to bolo s kolegynou. Ako sa hovori ide po mne ale zatial to stale zahram na vtip alebo nejak inak sa vykrutim z jej navrhov. V pripade rozvodu s majetkom problem nebude, vsetko je moje, dom aj 2 auta. Vsetko som nadobudol pred manzelstvom, takze ja o vela nepridem skor manzelka, nebude mat kde byvat lebo nic nevlastni. Bol som sa poradit s odbornikom na vztahy a v podstate mi dal za pravdu ze frustracia zo sexu moze byt zlomovym bodom manzelstva nech je akokolvek krasne. Pretoze my teda z mojho pohladu iny problem nemame, prnazi mame dost, chlapec je zdravy. Skratka zivot je brnkacka, Rozmyslam nad 2 alternativami:
1. Bud sa rozvediem ale to potom neviem ako bude s chlapcom, pravnik mi tvrdi ze na 90% ho dostanem do plnej opatery, lebo manzelka nema prijem aby utiahla sama domacnost aj pracovnu dobu ma zlu atd. Je tam viac faktorov v moj prospech, v najhorsom pripade by som skoncil so striedavou starostlivostou teda 50/50 a nic by som jej neplatil. Ak by chlapec bol v mojej starostlivosti, nechcel by som od nej ani cent- viem kolko zarobi a to by ju znicilo.
2. Zacnem manzelku podvadzat s kolegynou a stale ak ma manzelka odmietne podvediem ju s kolegynou alebo si najdem inu milenku, spolocnicku a budeme nadalej manzelia a snad sa nato nepride. A ak nato aj pride podla mna by vzhladom k zivotu aky pri mne ma pred tym zatvorila oci.
Som z toho velmi nesvoj, ani vo sne by mi nenapadlo ze takto dopadnem, to som sa ani zenit nemal. Nepoviem kebyze mame po 55 ale vo veku aky mame mi to pride divne, ze manzelke zrazu nechyba sex. Nemyslim si ze niekoho ma, okolo domu mame kamery to by som videl ze k nam niekto chodi alebo ze manzelka odchadza. Alebo je velmi sikovna- ale snad nie. Bol niekto v podobnej situacii, ako z toho von?

@arrest bratku ked budes mat s manzelkou sex raz do roka ako ja potom sa ozvi