icon

Vzťah a sex

ninkanina
14. jún 2022

Dobrý deň sme spolu s priateľom 2 roky v decembri bude rok čo spolu bývame. posledné týždne nám začal upadať sexuálny život.priateľ je milý,nežný dáva mi najavo lásku pozornosť .. lenže nejakú iniciatívu k sexu nemá.. alebo mať prestal.. ráno ide do prace počas dňa mi zavolá keď je v práci a aj keď ide z prace,keď sme spolu po práci tak pozerame seriál či sa rozprávame potom ideme spat.. spíme pri sebe neotoci sa mi chrbtom že by má mal na háku,objime ma atď. Stále mi povie že ma miluje zaujíma sa pýta sa ako mi je čo robím atď..Ibaze sexu mame poslednu dobu pomenej a neviem či sa mám toho báť že či ho to prestalo baviť alebo mame take obdobie a mám počkať a riešiť to až po nejakej dobe? Momentálne sme mali sex naposledy pred dvoma týždňami..inokedy to bolo pravidelne... mám z toho zly pocit ako by sa malo niečo stať

Strana
z2
banderaska29
17. jún 2022

@uprimnazienka ja mám sex vtedy, keď mám naňho chuť. ak je to každý deň je to každý deň, ak to je 2 x do týždna tak je to 2x do tyzdna. mám zhovievaveho muža ktorý je na tom rovnako. čiže aj ked sme aj my mladí a zaneprázdnení nezabudame ani na čas, ktorý nam nikto nikdy nenahradi a nevrati a to je čas nás dvoch 🙂 a to je viac ako robota, peniaze, kariera etc.
ja vidím iba jediný problém čo sa na koníkovi rieši pravidelne a to - keď dlhodobo nemaju sex. ešte som nevidela temu kde by obaja mali sexu dosť a riešili že maju pudovy živočišny sex a čo s tym teraz 😀
a ešte jedna zaujímavosť - sex ako taký je pudová záležitosť. vždy a všade. takže ak máte pohlavny styk - je to vaša pudová potreba 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
17. jún 2022

@uprimnazienka tak to že máš vášnivý sex s mužom ktorého miluješ, to nie je problém skĺbiť a dokonca, si predstav, to môže byť všetko dokopy aj vedomý sex. a že je to občas živočíšne, je u nás normálne a napriek tomu vždy duchovne prepojené. nemôžeš to proste takto súdit a rozdeľovať.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2