Vzťah, kde chýba "chémia"
Ahojte, prosím o vyjadrenie len tých, čo majú skúsenosť. Chodili ste dlhodobo s niekým, kto vás nepriťahoval, ale bol to dobrý a úprimný človek. Ostali ste s takým človekom alebo ste to ukončili a neskôr našli to "pravé orechové"?
Do sexu sa musím nútiť od začiatku vzťahu, proste vášeň žiadna. Môže to prísť časom alebo je lepšie to ukončiť? Ale mimo toho si rozumieme v podstate vo všetkom, hádky takmer žiadne.
Iného som nemala, tak to neviem porovnať. A bojím sa, že ak to ukončím, bude to rovnaké aj s iným a budem to ľutovať. Lebo je to ozaj dobrý chlap, aspoň podľa mňa, možno iné by mali iný názor. On to určite vie, cíti, že to nie je žiadna vášnivá láska, ale asi je v rámci možnosti spokojný. Mám ho veľmi rada, je to v podstate pekný chlap, ale chémia chýba noo. A možno je chyba vo mne, neviem...
Určite si poviete, že som sprostá a prečo s ním vlastne som, a že on je chudák. No som s ním preto, že ho mám rada a povedala som si, že radšej normálneho chalana, aj keď ten intímny život nie je nič moc, ako mať niekoho, kto ma bude priťahovať, ale bude ma podvádzať, biť a podobne. Ale po určitom čase si uvedomujem, že asi je to dosť veľký problém vo vzťahu a neviem, či takto chcem prežiť život ...
a koľko máš teda ak sa môžem spýtať? lebo ako pre mna je to stále bezpredmetné pokiaľ nemáte aspoň 55+......a osobne si myslím, že raz stretneš niekoho kto to všetko v tebe prebudí a potom čo? ako je to na tebe ale ked si frustrovaná už teraz..tak ver to z večera do rána a z roka na rok isto neprejde....
@domca1408 31 mám.....veď toto....tá frustrácia je najhoršia....ale fakt je to len na mne, buď sa zmieriť s tým, čo mám....alebo risknúť a skúsiť niečo iné...
a preto som si chcela prečítať skúseností tých, čo niečo podobné zažili...a viem, že nie som sama.....sama mám 3 kamošky, čo sú na tom podobne...ale nebavime sa o tom radšej heh
a oni sú na tom ako? v tých vzťahoch pokračujú? a prečo ked ste kamarátky sa o tom nebavíte? my mávame s babami "seansu" skoro každý piatok večer a veru preberáme skoro všetko....
lebo sa nevídame často, nebývame v rovnakom meste...ale párkrát mi povedali, že majú chlapov radi..neľúbia ich..ale stačí im to....jedna má s ním aj dieťa....
ono je to určite o prioritách.,...niektorá je s chlapom kvôli peniazom, iná kvôli sexu, ďalšia preto, že je dobrý....nie každá má doma všetko predpokladám heh
Inak nad týmto sa tiež často zamýšľam 🤔 a aj prestávam veriť že nájdem dobrého chlapa s chémiou v jednom
@modrykonik33 ono je veľmi ťažké nájsť dobrého a s chémiou...ja som vždy mala bud jedno alebo druhé.....ibaže sa neviem zmieriť so vzťahom bez chémie a neviem si vystačiť len, že mu budem dokonca života vdačná za to aký na mna je....aspoň zatiaľ nie...stále dúfam, a čakám že sa zjaví aj taký čo ma bude priťahovať aj bude normálny 😀
Ako sa dari? Ostali ste spolu?
@anonym_autor ahojte, obnovujem tuto temu, ako to u vas baby dopadlo?

@domca1408 nooo....akože pri sexe som sa ja v živote neurobila a to nemám 20 teda :( ale pri iných veciach áno....ale beriem to tak, že nie každej je v živote dopriate dosiahnuť vaginálny orgazmus....ale zas možno pri inom by to šlo, neviem....ale o ten orgazmus ani tak nejde...skôr o tú chuť začať vôbec noo....viem, že po prvých pár mesiacoch ľudia po sebe už netúžia tak ako na začiatku....ale aspoň na tie začiatky môžu spomínať....ale ja nemám načo spomínať...
proste viem, že to nie je to pravé....ale teraz neviem, či sa mám zmieriť s tým, že okej super chlap....ale túžba chýba (však tá časom pominie aj pri inom chlapovi) alebo to teda ukončiť a skúsiť nájsť šťastie inde...a toto teraz v sebe riešim noo...