Vzťah po "nevere"
Ahojte. Nedávno som si zažila vo vzťahu niečo čo som nikdy nečakala a zmenilo to všetko, celý môj doterajší život. Mám/mala som priateľa 6 rokov. Keď sme sa spoznali hneď som vedela že je ten pravý, celé roky sme si obaja veľmi rozumeli, mali spoločné záujmy, priateľov, šetrili si na bývanie a 3 roky už žijeme vo svojom. Všetky kamarátky mi vždy môj vzťah závideli a ja som vedela, že mám naozaj šťastie a môj priateľ tiež.
Síce od kedy sme začali spolu žiť trošku medzi nami vyprchala vášeň, pripisovala som to únave z práce atď... Priateľ sa ani moc v posteli nezaujímal o moje uspokojenie a tak som to nejako ani neriešila, vždy som si hovorila že je skvelý vo veľa iných smeroch a že sex nebudem tieto ako problém aj keď teda nebol veľmi uspokojivý, ale zas ani najhorší.
No problém nastal inde a to v komunikácii - priateľ často riešil problémy uzatváraním sa do seba, do izby a ani za svet s ním pohnúť, mali sme aj krízu kedy sa 2 týždne nebavil...
To sme vyriešili, ale na jeseň sme opäť mali problém a on sa zas uzavrel a začal ma ignorovať namiesto jedného dospelého rozhovoru... Zašlo to do extrému a nebavil sa dni, a tak ďalej.
No a mňa už nebavilo byť doma v depke a tak som zavolala von jedného kolegu, ktorý bol v práci pomerne krátko a tiež občas hľadal spoločnosť. Čakala som že pôjdeme von, pokecáme a možno sa už ani inokedy nestretneme... Ale bolo to fajn, ozaj super chalan. Avšak môj priateľ si ma doma stále nevšímal, chodila som za ním sa porozprávať ale on pozeral do steny, lebo sa odúval a trápil ma tichom...
A tak som viac a viac vyhľadávala spoločnosť kolegu, ktorý bol vtipný, mali sme si čo povedať, písali si dlho do noci... Bez bližších podrobností sme sa dlhší čas stretávali až došlo k bozkom, neskôr to zašlo ďalej... Podotýkam že medzi nami bola tá najväčšia chémia akú som kedy zažila a došlo aj na sex, ktorý bol úžasný a neskutočný, fakt som si ani neuvedmila ako mi chyba poriadny sex, navyše on mi doprial uspokojenie ktoré mojho priateľa dlho nezaujímalo
Vznikli city, mali sme k sebe hrozne blízko... No mňa dobehol nedoriešeny vzťah doma... Videl to na mne aj kolega a prestal sa so mnou stýkať lebo videl že nie je pre mna na prvom mieste... Trapilo ma čo som urobila a priateľovi povedala čo sa stalo kym on sa so mnou POL ROKA prakticky skoro nebavil, max pohadal a zas bol ticho...
Najskôr ho to trápilo, potom si priznal svoj podiel viny na celej udalosti, lebo skutočne pri mne vôbec nebol, prakticky o mne nič dlhu dobu nevedel...
Rozhodli sme sa že si dáme ešte šancu, kvôli tym rokom ktoré boli predtým krásne...
No môj problém je že ja mam v srdci stále kolegu (ktorý sa odsťahoval z mesta kvôli mne). Chýba mi a všetok fyzicky kontakt mi je prirodzený len s ním, len jeho bozky, jeho telo... Nedokážem momentálne priateľa ani objať, vyprachali tie city ktoré tam boli a to som zistila až teraz...
Viem že čas zahojí všetky rany... Zažili ste niekto niečo podobné? Vráti sa medzi nás ešte niekedy tá stará veľká láska? Viem že najskôr musím zabudnúť na druhého... No je preč uz 2 mesiace a stále mi chyba..
@kimberley123 cize ospravedlnenie neveri je pocit? Keby bola muz zvozila by si ho pod ciernu zem.
@sergejj To že sa jej partner správal dlhý čas ako keby ani nebol je len jeho vina.Nie nezvozila by som som ho keby to bol aj muž.Či žena či muž to je jedno.
Ako to dopadlo?
@ariannazara urovnali sme to s dlhoročným partnerom a som za to neskutočne rada.
Spravili sme za tým hrubu čiaru
Ja som odpustila jemu a on mne.
Nevraciame sa k tomu.
Dosť pomohlo ze ten chalan s ktorým som niečo mala je už rok preč a nie sme v kontakte.
Skutočne sme sa poučili z vlastných chyb a zmenili veci ktoré nám vadili.
Všetko je ešte lepšie ako bolo predtým.
Mrzí ma že sme si tým museli prejsť ale asi to tak malo byť.
No neľutujem že som ostala a zabojovali sme o to čo sme mali. Ja som proste v hĺbke duše vedela že k sebe patríme
@patricia255 som rada nech ste šťastný aj naďalej!!! Všetko sa deje z nejakého dôvodu 💫

@sergejj nechápem ako môžeš ju hned nazývať k**.Netušíš ako sa môže ona cítiť a ako sa cítila.