Vzťah s mužom bez predkožky: Je to prekážka?
Ženy, išli by ste do vzťahu s mužom bez predkožky, ak by vám vo všetkom inom vyhovoval?
Alebo by bola pre vás predkožka "must have" bez, ktorej si vzťah neviete predstaviť?
To je vtip nie ? Ak Ti vyhovuje sex s obrezanym muzom tak je to ok nie ? Za mna v pohode.
Co to tak prezivas ze mu nieco chyba ? 😵💫
Radšej bez predkožky, ako bez rozumu. Pre jeho dobro pevne dúfam, že mu šancu nedáš.
@tereza888 A mal predkozku, keď ste sa spoznali? A deti splodil po obriezke alebo pred ňou?
@anonym_autor muž bol obrezaný ako dieťa zo zdravotných dôvodov, sex máme skvelý, všetko funguje ako má, užívame si to obaja, dieťa splodil. Stále nerozumiem ako tieto veci majú súvisieť. Ak si myslíš, že mužnosť spočíva v kúsku kože, tak si úplne mimo.
@anonym_841298 Tak bez nej chlap nie je kompletný.
@anonym_autor no mas pravdu, nie je kompletny ak toto riesi. Ale na uplne inom mieste ako na zaludi
🤣🤣🤣🤣🤣to sú za témy v poslednej dobe
Táto ale vedie
Ty autorka, videla si už nahého chlapa?
Toto je podla mna ten chlap co na 5 stranach riesil ci ma ist na obriezku, lebo ma zuzenu predkozku a zapacha mu penis, neda sa mu poriadne umyt. A stale potrebuje riesit ten svoj penis 🤦♀️. Toto uz je otras, aby jeden dospely chlap ine nerobil len riesil svoju predkozku.
Toto je podla mna ten chlap co na 5 stranach riesil ci ma ist na obriezku, lebo ma zuzenu predkozku a zapacha mu penis, neda sa mu poriadne umyt. A stale potrebuje riesit ten svoj penis 🤦♀️. Toto uz je otras, aby jeden dospely chlap ine nerobil len riesil svoju predkozku.
@anonym_fdc050 tiež si myslim, že to chlap, ktorý má tak krehkú maskulinitu, že je postavená na predkožke… takého by som nechcela s ňou, ani bez nej
@anonym_fdc050 toto mi uslo 🤭
@anonym_autor predkozka nie je absolutne podstatna pri sexe a rozhodne to nie je faktor, ktory by ma dokazal ovplyvniť pri rozhodovani sa o tom, ci ist s danym clovekom do partnerstva. Ale teda ak uz by ma to ovplyvnilo, tak skor pozitivnym smerom. Obrezany penis ma skor vyhody ako nevyhody.
@tereza888 A mal predkozku, keď ste sa spoznali? A deti splodil po obriezke alebo pred ňou?
@anonym_autor vies o tom, ze spermiam je uplne jedno ci letia okolo kuska koze alebo ta nepodstatna kozicka tam vobec nie je? Pri tej rychlosti ako letia si ju ani namaju kedy vsimnut, takze nerusene pokracuju v tom co maju robi. (len pre info AI vyhladla, ze ta rychlost je cca 50km/h)
@anonym_d6d48f A to by si vo vzťahu tolerovala?
@anonym_autor
Daake to mas popletene to v Afrike odstranuju zenam klitoris
@anonym_841298 Že pri sexe ju nutné potrebuješ, ináč sex s tvojej strany nebude.
Vážne sa toto dakto spýta? 🙈
@anonym_841298 Tak bez nej chlap nie je kompletný.
@anonym_autor okay, okay 🙆🏽♀️ aby si nepovedal/a ,ze ti nebolo poradene... 🥁🥁🥁 voila 🫴🏼
https://www.etsy.com/uk/listing/1735400338/morm...
Hmmm? Dnes kúpiš všetko 🤌🏼
@anonym_d6d48f A to by si vo vzťahu tolerovala?
@anonym_autor a tebe čo chyba? Máš klitoris vyššie alebo nižšie? Jeden cecek ti ide viac do strany ako druhý? Alebo máš jeden menší? Si predstav že ťa takto bude posudzovať muž na internete či si kompletná. Ako sa budeš cítiť?
@anonym_autor ty isto žijes niekde kde moc prší však a chces si z tej predkozky urobit dáždnik🤣inak si ozaj neviem vysvetlit načo ti tá predkožka je....ešte ked chlap napíše že mu bolo lepšie keď mal baklažan zakryty ale kokos zena riesi predkozku? Kokos mna ti nikdy ne apadla vyberat chlapa ci ju ma a ci nema
@anonym_841298 Že pri sexe ju nutné potrebuješ, ináč sex s tvojej strany nebude.
@anonym_autor to ťa tak vzrušuje chlapská predložka,alebo čo? Nerozumiem absolútne. Práveže obriezka je vo veľa veciach lepšia ...

Tak ja neviem môj teraz už muž nemá predkožku a od začiatku mi to nevadilo. Nevidím rozdiel v Tom či má alebo nemá niekto predkožku. Sex je úplne taký istý ako s predkožkou.