Vzťah so starším mužom
12. aug 2023
Ahojte... Baby je tu niektorá ktorá má vzťah zo starším mužom? Konkrétne o 20 rokov.? Chcela by som vedieť ako vám to funguje v živote?? Poprípade sadnete si s ním v hode veciach alebo nie? A ako reagovalo vaše okolie na to? Ako ja ho ľúbim len sa tak zaujímam o to či je viec žien ktoré majú starších partnerov.
Predošlá
Strana
z3
@heleninamama do istej miery by sa dalo súhlasiť, ale moja skúsenosť je iná. Ja poznám tiež zopár vysokopostavených, vzdelaných a zabezpečených, čo lovia v mladých vodách, ale teda o charaktere by som u nich naozaj pomlčala. To že vedia, ako pôsobiť na verejnosti a v spoločnosti je jedna vec, ale to ako sa o ženách vyjadrujú medzi sebou, a za čo ich majú, je druhá. Pre mňa rozhodne nevhodné kusy, peniaze nepeniaze.
Predošlá
Strana
z3

@90909 Správanie sa k žene a vôbec správanie v spoločnosti, ktoré mladé baby údajne tak obdivujú, prichádza u mužov často s peniazmi a spoločenským postavením. Cestujú, rokujú, získavajú kontakty, poznatky , vidia a následne aplikujú na mladé dievčatá.
Bežná slovenská matka dá decku do školy aj do divadla tepláky a ešte je na seba pyšná. Doma behá ako slúžka okolo chlapa, často druhého, tretieho a drží sa ho ako kliešť aj keď je to buran, lebo s každým má decko a sama ich nevie uživiť. Detí bežne počujú nadávky, krik. Čo také môže vedieť takto vychovávaný chlapec vo veku 20 rokov? Ako má vedieť byť galantný k dievčaťu? K tomu si prirátaj mentálnu nevyzretosť a nedostatok peňazí, ktorý patrí k veku.
Nepoznám robotníka vo výrobe, ktorý by mal po boku o polovicu mladšie dievča, ale poznám takého právnika a nejedného podnikateľa. A u mnohých som videla aj to dozrievanie. Dnes dokážu na pekný obal zbaliť aj dievča vo veku svojej dcéry. Väčšina to berie pragmaticky, máloktorý verí v nehynúcu lásku, proste si chcú užiť, majú na to, kúpia si.