Vzťahové problémy v manželstve. Ako riešiť neveru?
Som v takom vlaznom vlacnom manzelstve. Muz casto cestuje na sluzobky, alebo konferencie, vela prace a doma sme spolu malo. Ano v takom vztahu pridu aj milenci. Nevyhladavam ich cielene, ale lepia sa akosi sami. Mozno mojou priatelskou povahou. Ked uz si s niekym zacnem nie je to hned. Je tam pisanie, spoznavanie, po case sa spolu ale vyspime. Problem je ze aj ked im na zaciatku poviem jasne pravidla, ze nechcem do toho tahat city ani nic podobne vzdy sa zalubia. Preco aspon jeden nemoze byt normalny a nic neriesit. Potom zacnu vyzadovat viac casu a to im dat nemozem. Prosenim sa mi az zhnusia. Prave som blokla jedneho co to nechapal. Asi mam zly den tak som sa vyrozpravala.
Poziciam Ti mojho? Ten je tak isto naladeny 🙂

@anonym_autor to ti chlapi, sú také neskutočne svine ,načo my ich zeny vlastne chceme
@anonym_autor ano, muzi su strasne hrozni, a ty si priam Panenka Maria... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
"Muzi su hrozni."
Napisala nevernica, co podvadza manzela kade tade 😃
Áno, mnohí muži sú hrozní. Čím viac mužov a príbehov poznám, tým viac mi to tak príde. Ale v tomto konkrétnom príbehu je hrozná skôr tá žena, ktorá to písala...
Aj zeny su hrozne a mnohe aj lacne
Ja mám zase pocit,že to ,že sa na teba taki "hrozni" lepia,nebude tvojou priateľskou povahou,ale tým,že máš "priateľské"niečo iné...🙈🙈
@anonym_autor ano, muzi su strasne hrozni, a ty si priam Panenka Maria... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@eleanor2510 skor Dolly Buster
Prečo nemôžu byť normalní?ved ked ,, dáš,, nenormálnym😃

@anonym_autor ehmmmm takze muzi su hrozni 🍿🍿🍿