icon

Vzťahy

23. apr 2022

Dobrý deň. Mám muža,už 6 rokov, máme 2 deti 2 a 3 roky. Vzťah je vselijaky. Aj pekný, aj problémový. Ale to je v podstate nedôležité, to len na okraj.
Môj muž ja povahovo egoista a flegmatik.. Viem, mala som si skôr všimnúť... ale to tiež len na okraj.
Som žena, pekné slovo, občasná romantika, kvety, by ma neurazila, avšak môj muž, nie je ten typ chlapa. Kedysi, v našich začiatkoch bol skôr taký...
Nemienim sa rozvádzať, aspoň zatiaľ nie. Uvidíme čo prinesie budúcnosť, keď deti budú samostatnejšie a budeme mať na seba viac času...
Mám kamaráta, už sa nevídame, neni čas, ale píšeme si pravidelne. Poznáme sa uz 9-10 rokov. Je o 10 rokov starší, slobodný... Vždy sme si hovorili pekne, malý pekný priateľský vzťah, záleží mi na ňom, je to jednoducho tá neodmysliteľneá súčasť života. Celú dobu ku mne prechovávanie hlbšie city, napriek všetkému. Pár krát sme skúsili prestať komunikovať, len sme na to veľmi slabý. Dávno, sme chvíľu qj tvorili pár, avšak bola som mlada, mama z tým nesúhlasila a ja som poslúcha.. neskôr prišiel muž a deti.. ľúbim ho, ale nie je to úplne to, čo príde len raz.. tá nekonečná láska... Kebyže sa môžem rozhodnúť ešte raz, asi by som máme vzdorovala...

autor
23. apr 2022

Myslíte, že ma niekedy prestanú prenasledovat myšlienky, prečo som sa nezachovala inak, že som možno presvihla príležitosť prežiť skutočnú lásku? Mrzia ma tie myslienky, aj kvôli manželovi. Nemáme ideálny vzťah, ale dal mi krásne deti...

babajaga
23. apr 2022

idealny vztah neexistuje,buduj ten,co mas...pracujte na nom obaja...prechadzky,kava,vino,kino....zivot ubehne rychlo,nezamyslaj sa co by bolo keby...

autor
23. apr 2022

@babajaga viem, ze ideálny vzťah neexistuje. To mi je jasné, avšak tie veci co si spomenula, vychádzky,kino,víno... na to môj muž absolútne není. Ešte keď sme boli bezdetny sme chodili večere,kino... odkedy sme začali mať naplno rodinu, tak už odmieta takéto akcie

zmrzlinka2021
23. apr 2022

Stopni akekolvek myslienky na kamarata a zrus s nim kontakt. Sprostosti o "skutocnej laske" su len vyplodom primitivnej zenskej literatury a telenoviel. Hadam si nesla do manzelstva s tym, ze si nelubila svojho mannzela, nie?
Mate malinke deti, co je velmi narocne pre vas oboch, ale aj v narocnych obdobiach sa treba o vztah starat. Tvoj kamos sa nestara o malinke deti, nema zodpovendost, on si s tebou len poflirtuje, zalaskuje, pričom bud si vedoma, ze ak nema problem sa takto spravat k vydatej zene - nebude mat problem sa takto spravat, ani kebyze ty budes s nim.
Vzdy plati: Muz s velkym M vie, kedy ukoncit kurizovanie a nepcha sa tam, kde nema co hladat.

Ziadny vztah nie je idealny. Moj manzel nie je romantik, ziadne kvetinky (tulipany v lidl si kupujem sama 😀 ), blaboly, ale viem, ze mam v nom oporu a je mi najlepsim priatelom.

Uplne vazne, ak milujes svoje deti, prerus kontakt s kamosom. Uz si si vybrala, pracuj na vztahu s manzelom.

diamond007
23. apr 2022

Nie, neprejdú ťa myšlienky ak budeš v kontakte s ním.
A pri dvoch deťoch je ťažké udržiavať vzťah. Je to tým zhonom. Pozeraj na muža ako na muža, partnera a otca a zahod zle myšlienky.

marcellka32
23. apr 2022

Ukonci vypisovacky s kamarátom a sústreď sa na svoj vzťah s manželom, nemusí ti nosiť kvety, prejavuje možno city činmi... porozmýšľaj čo na neho zaberá

autor
23. apr 2022

@marcellka32 práveže už neprejavuje nijak. A nič na neho neplatí

diamond007
23. apr 2022

A ty mu ako prejavujes? Keď ide okolo teba, zastavís ho a dáš mu pusu? Sa dnes si k nemu a pritulis sa?

autor
23. apr 2022

@diamond007 samozrejme. Ale väčšinou ma odbije, že potrebuje priestor.

evica17
23. apr 2022

Jasme, ze ta bude lakat kamarat, lebo ziadne starosti neriesite, iba proste sa zqbavate a tak. Ale ak.by si sa rozhodla pre neho, tak tiez po rokoch by si s nim zazivala kazdodenne starosti.
Vykaslisa nanho, nepis si s nim, a staraj sa radsej o vztah so svojim.muzom, skus ho ozivit drobnostami a tak .

autor
23. apr 2022

@diamond007 že som ako malá.

autor
23. apr 2022

@evica17 a akými drobnostami... pripravím nám večeru, uspim deti, alebo staršie dám ku našim a povie ze nemá náladu je unavený... vyberiem film, povie ze jeho taký nebaví... pozeráme film, každý na opačnej strane gauča, lebo inak je to nepohodlné...tak ako este

diamond007
23. apr 2022

Dobre veď nemusíš sa naňho lepiť pri tv 🙂
Stačí ísť okolo a dať pusu či objatie.
Skús to párkrát spraviť. Prvé razy to bude ,,divne,, potom si zvyknete.
Nečakaj že chlap ťa bude oblepovat keď si ako skala.
Prípadne ak by to nezabralo, hod pekne legíny a zohni sa párkrát v jeho blízkosti za nejakou vecou 😉 😀 možno ťa chytí za zadok a pohladka.
Podľa mňa všetko má svoj dôvod, nebudem menovať ale konkrétne toto som videla, muž dôjde za ženou, žena kričí nene, nechaj ma, teraz máme návštevu, nechytajú sa má, odťahuje sa atď a po čase samozrejme muža to prestane baviť.

diamond007
23. apr 2022

Otvor ústa a porozprávať sa treba.
Vezmi / kúp ženské prádlo sexi, veď jasné že slovne sa mu nechce, možno keby si sa nahodila tak sa mu hneď chce.
Prípadne odmieta ak si pribrala/ nestarala sa o seba/ chodíš vo veciach xxxxl.

autor
23. apr 2022

@diamond007 ústa môžem otvárať. Maľujem sa, cvičím 5x do týždňa, nikdy nenosím tepláky ci vytahané veci, mám sexi prádlo, obimam ho len tak, z lásky, bez dôvodu, ide do práce, príde z prace vítam ho pusou. Takže nie je to tak lahke... keď on začal byť chladný

luccija
23. apr 2022

Čas ukáže...keď máte byť spolu budete...mať dve deti po sebe je náročné.

andreatytler
24. apr 2022

Z tejto debaty je citit, ze chces od nas pocut aby sme ti poradili odist od muza a zacat s priatelom. Ak by si priatela nemala, tiez by si uvazovala nad rozvodom? Ked ma clovek novu lasku, ma silu z odvahu skoncit vztah, ktory by za inych okolnosti nikdy neskoncil. Podla mna to nie je dobre. Podla mna je ten novy vztah rozchodom poznaceny a neskonci sa dobre. Najskor treba ukoncit jeden vztah, vsetko si poriadne spracovat a az potom uvazovat nad novym vztahom.

autor
24. apr 2022

@andreatytler tak potom nevieš cítiť. Aši keby si chcem začať s kamarátom, tak sa skôr pytam ako sa rozviesť..

kinderzwillinge
24. apr 2022

Hmmm, no autorka pise, ze manzel je egoista a flegmatik a co ked prave kamarat je ten, s ktorym by mohla prezit stastny zivot?? Akoze nenahovaram ju na nic, len sa zamyslam, ci je ta spravna cesta byt za kazdu cenu v manzelstve. Clovek sa moze citit nestastny, nedoceneny a nelubeny aj ked ho partner nemlati, nehra automaty a nie je alkoholik.

zu2ka
24. apr 2022

@kinderzwillinge presne tak .. veľa ľudí keď už je vo vzťahu stratia totálny záujem a nedávajú pozornosť lásku na oplátku a keď to druhému začne chýbať a ešte k tomu sa aj snaží a ten druhy to nevníma alebo odmieta...po čase príde tak ci tak koniec pretože niesu naladený na to isté keďže to jednému vadí-chýba

barborachors
24. apr 2022

Kazdy muz, co pristane na akykolvek vztah s vydatou zenou, je vadny kus bez chrbtovej kosti a neskor by si prisla na to, ze zakasa aj tebe. Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju. Aj ten tvoj sa najpr pekne spraval a ked si mu porodila a mal ta istu, uz sa tak velmi nesnazi. To je normalne a je to tak aj v prirode. Na vztahu treba pracovat a nie sa utiekat do vzdusnych zamkoch so zajacom. Ten by ta pri prvom probleme poslal kade lahsie, este by si za svojim muzom krvave slzy ronila.

kinderzwillinge
24. apr 2022

@barborachors Vadny kus bez chrbtovej kosti 🙈??
Je velmi jednoduche robit taketo zavery, ale pozor na karmu, aby si jedneho dna nepochopila, co si dnes napisala...

autor
24. apr 2022

@barborachors a kto hovorí o vzťahu z vydatou ženou? V živote nikdy by si nič fyzické voči mne nedovolil. Má charakter. A ako vieš, že by sa na mňa vykašľať pri prvom probléme? V mnohých veciach aj čo sa týka mojich detí, je väčšou oporou ako môj muž. Nepoznáš nesúď. A ja by som si tak isto nedovolila muža podviesť.. tak tieto domnienky si nechaj pre seba. Verim, že rokmi vzťahu mnoho vecí upadne. No pokiaľ nehľadajú spoločnú cestu a riešenie dvaja. Tak je to všelijaké a určite nie ideálne. Keby to je na mojom tak by ma už 100x vyhnal z domu, keď sa mi nepáči.. A vidíš? Stále som s nim a snažím sa bojovať...

adka176
24. apr 2022

Váž si, že máš takého kamaráta... niekedy je to viac ako akákoľvek kamarátka...ak to samozrejme neprerastie cez hlavu... máš niekoho komu sa môžeš zdôveriť a vie ťa pochopiť a ver, že keby si bola s ním možno by to nebolo až také ružové ako to teraz vidíš alebo si myslíš... tiež je len človek so svojimi chybami, ktoré momentálne nevidíš lebo s ním nežiješ... zostaňte kamaráti ...

lusmi
1. aug 2022

@adka176 poraďte my stretavam sa z jednym už viac ako 2mesiace ale neviem načom som dnes napísal ze mam nechať veci plynut a nejako sa vývinu