Vzťahy 2

natty023
4. nov 2022

Ahojte,
chcela by som nadviazať na fórum, ktoré som písala prednedávnom o obchytkavani na prvých stretnutiach s chalanmi. Odkedy sa to stalo, bola som na ďalších dvoch stretnutiach (nie v aute na zadnom sedadle😄) . Aj keď sa mi chalan zdá slušný a v pohode, žiadny ma zatiaľ po prvých stretnutiach nedokázal očariť takým spôsobom, že by som na neho stále myslela a hneď sa zamilovala. Stáva sa mi, že si viacerých ludi oblubim až po nejakom čase, keď ich pravidelne stretávam a nemusí ísť len o chalanov a partnerské vzťahy. Mam pocit, že aj teraz potrebujem muža najskôr spoznať viac a stráviť s ním nejaký čas, aby som sa zaľúbila a myslela na neho, no viem, že v dnešnej dobe je to tak, že žiadny chalan nebude čakať dlho. Môže to byť tým, že som ešte nemala vzťah, ale stále nad tým akosi musím rozmýšľať. Je to podľa vás v poriadku, alebo je nejaká chyba vo mne?

liljana
4. nov 2022

Co je na tom divne? Si typ, ktory si nepusti ludi k telu, musi cloveka najskor poznat, aby k nemu nieco citil. Tak si hladaj priatela v okruhu znamych, v skole, v praci,... a vybavene.

januska12323
4. nov 2022

Asi veľa pozeráš rozprávky. Po pár stretnutiach sa ti môže akurát tak páčiť a nie byť zaľúbená. Na to ho musíš aspoň trocha spoznať.

nikpa
4. nov 2022

@natty023 koľko to je podľa teba, čakať dlho?

natty023
autor
4. nov 2022

@nikpa s jedným som sa stretla trikrát a keď si neprišiel na svoje, začal mi vyčítať aká je nafta draha

natty023
autor
4. nov 2022

@januska12323 nehovorím len o prvom stretnutí, ale napríklad aj po troch a tak

pralinka25
4. nov 2022

ale ved to je super prirodzena selekcia. naco by ti bol kreten ktory ti vycita aka je nafta draha ked si s nim na druhom rande v tom naftaku nevrznes. takeho ani nepotrebujes.

nikpa
4. nov 2022

@natty023 no tak od držgrosa utekať, aj keby nechcel hneď len to jedno. Ťažko je povedať koľko je veľa času. Pri správnom chlapovi sa ti budu zdať moc aj tie 3 stretnutia 😄

vkatush
4. nov 2022

@natty023 ja som s mojím bola skoro rok len kamoška, nič sme neriešili. Potom sme začali chodiť na rande (stretká ako hovoríš, či už niekde autom, prechádzka, kino,...). A tak sme sa dali dokopy, chodili spolu 3 roky a teraz sme manželia a čakáme bábo.

Hneď na začiatku sme obaja vedeli, že sa chceme spoznať najprv. Len vo filmoch, knihách sa zamiluješ na prvý/druhý pohľad a bude všetko ideálne. Človeka musíš spoznať a zistiť, či si s ním sadneš, či máte spoločné veci, názory,...

Takže odpoveď na tvoju otázku, nie, nie je chyba v tebe.
A chlapi, ktorí nechcú zábavku na pár dní/týždňov, chcú tiež babu najprv spoznať. A nevadí im drahá nafta 😂 stále môžu použiť MHD

loyda
5. nov 2022

Tiež sme boli najskôr len známi, potom sme sa stretávali ako kamaráti a až keď sme si boli istí obaja, že ten druhý má tie "správne" hodnoty a názory, tak sme si povedali, že to môžeme skúsiť ako pár.

marianarem
5. nov 2022

@natty023 Podla mna trpis mylnou predstavou, ze vsetci muzi maju nejaky sibenicny deadline a ak sa dovtedy s nimi nevyspis, tak ta nechaju, aj keby si sa im zdala neviem aka uzasna.
Normalne sa riad sebou, moze sa stat, ze chalan zajde dalej, nez ti je prijemne, vtedy to daj najavo. Su aj taki, co sa na to v takom pripade vykaslu, ale tych ti netreba. S chalanom, ktory k tebe bude pasovat, to bude fungovat, uvidis. Je to vlastne velmi dobry filter na odlisenie tych, ktorym na tebe az tak nezalezi alebo kttori nevedia respektovat partnerkine hranice.

danica2711
5. nov 2022

najprv by si asi mala dospieť. Ty aj tí "chalani"

ravador
6. nov 2022

Toto je perfektný príklad toho ako romantické filmy ničia dnešné vzťahy. Keď idem na rande s nejakou babou, všetko ide dobre, ale po pár dňoch mi napíše, že prepáč, ale nemala som motýliky v bruchu, alebo nepreskočila iskra alebo inú blbosť tohto druhu, fakt ma ide poraziť.
Nie, nemôžeš sa zamilovať na prvom, ani druhom, ani treťom rande. A ak sa ti to podarí, tak to nie je láska ale poblúznenie, čo sa ľahko stáva neskúseným.
Ja si myslím, že na to ideš správne, len pravdepodobne hľadáš na zlom mieste. Náhodní chalani na Tinderi alebo Facebooku väčšinou naozaj chcú len "hit and quit". Je proste taká doba.
Tak ako tu písala @liljana treba skúšať takzvaný "warm approach", čo znamená, že pozveš na rande niekoho, koho už poznáš. V dnešnej dobe je síce dosť zložité mať veľký sociálny okruh (sociálne siete sa nerátajú), ale je to najlepšia cesta k fungujúcemu vzťahu, keďže vidíš red flags ešte predtým ako dotyčného na rande pozveš.

@danica2711 Autorka mi príde omnoho dospelejšia ako priemerná žena do 25.

matttech
11. nov 2022

Som chlap 36r. a ženy ktoré ja dnes stretávam chceju hneď do postele,lebo vraj inak si muža neudržia čo je podľa mňa blbosť a stretnúť normálnu ženu je ako hľadať ihlu v kope sena...