Vzťahy na diaľku

3. okt 2022

Ahojte,mate tu niektorá manžela/priatela,ktory pracuje v zahraničí a chodí na dlho preč?Napr 5 týždňov je preč,týždeň doma a podobne. Ake stym mate skúsenosti? Môžu také vzťahy fungovať a vydržať?

deti95060810
3. okt 2022

len ak máte spolu deti...

martinkatinka
3. okt 2022

Manzel pracuje v zahranici. Mame 1 dieta. Ale on je niekedy aj 3 mesiace prec.

autor
3. okt 2022

@martinkatinka a ako to zvládate?to odlučenie?

gaaaa
3. okt 2022

Priateľ pracuje v zahraničí.Tri týždne vonku týždeň doma,ale už prišiel aj 6 týždňoch,5 týždňoch.Teraz príde po 4 týždňoch na 2 týždne keďže v lete nemal dovolenku.Je to ťažšie pre mňa tie prvé dni keď odíde,ale potom si zvyknem a ubehne to.

melanta
4. okt 2022

Muž teraz odišiel do zahraničia, odišla som s ním. Alternatívu, že by som ostala doma sme vôbec neriešili. Veď zobrali sme sa preto, aby sme boli spolu, nie od seba.

domca1408
4. okt 2022

vzťah na diaľku pre mňa nemá absolútne žiadny význam. chápem ho len vtedy ked idú obaja alebo ked sa a ide vyslovene zarobiť na niečo konkrétne (dom, splatenie hypotéky a atd), mám tak jedného kamaráta on rok pred svadbou ani nechodil domov, makal makal a za ten rok našetril na dom, ale potom sa vrátil a našiel si robotu na SR. ale dlhodobo ked sú dvaja od seba nemôžu vzťahu nijako prospieť. ja som pred letom spoznala milého chalana a po mesiaci randenia mi oznámil ,že odchádza do Norska...padli navrhy či by som nechcela ísť s ním (nehrozí hlavne nie s človekom ktorého poznám mesiac), potom prišiel návrh skúsiť to na diaľku...skúsiť čo ked toho človeka poznám mesiac. ale aj keby ho poznám pol roka tak nejdem do toho. partnera potrebujem mať pri seba, spoločne niečo podnikať, večer s ním zaspávať ...