icon

Vzťahy po 30+

13. apr 2023

Ahojte,

keď ste po 30+ máte vlastný byt s hypotékou, v podstate dobrú robotu, a začali by ste sa stretávať s chlapom tiež 30+ ,zamestnaný, nepije, nefajčí, športovec, býva v podnájme...všetko ok,avšak stále hovorí o peniazoch čo koľko stojí, o vlastnom bývaní vôbec nerozmýšľa...bolo by to pre vás no go?

Strana
z2
jsbb
13. apr 2023

Ja som mala takého. Zarábal 1800 v čistom, býval v podnájme a vždy, keď niečo kúpil, stačila deka alebo niečo z jedla, tak komentoval, že nemá peniaze. Prislo mi to cudne s takým platom. Nakoniec on nechal mňa, asi aj spravil dobre.

luckasvec
14. apr 2023

@jsbb nech sa necha na jeho vlastnom pohrebe obsypať tými peniazmi... Ináč poznám takého ma 36 zije u mamy v dome aj s priateľkou lebo dom je fakt obrovský, 3 zvyšni súrodenci odišli ale aj tak žiadne súkromie nemajú kocka sa mi sťažovala , plus viem ze ma nasetrenych 50k co sme sa bavili, zarába 2000 v čistom a na chod dáva 300 eur zvyšok odkladá a nie je schopný ísť 100m od domu, ani do zoo sa kuknúť, nie to ešte k moru alebo niekde do wellnesu aby za seba zaplatil... No nebola by som s nim ani omylom...cize ďalší ktorý si ich chcieť vziať do hrobu

Strana
z2