Yarilo lubrikačný gél - skúsenosti
Tak dnes zakúpený, už aj odskúšaný. Ovulacia prebehla včera, no chceli sme ešte poistiť, škoda že sme ho nemali už včera. 🙂 ak máte skusenosti s týmto gelom, budem rada,ak sa podelite ..
@fairyprincess 😂😂😂
To čo tu chceš počuť komu jak dobre mazalo?
@ella_price milá pani, tento gel je na podporu motility spermii, očividne neviete, o čom tocim.
Podarilo sa?
@megan777 ahoj,ano som dnes v 10+2tt ❤ minuli sme len jeden aplikátor, presne počas ovulacie. v balení ich je 5 🙂 ale Robila Som si aj ovulacny testy. 🤰
gratulujem super potom aj vediet co to bude❤
Dobrý večer prajem vie mi niekto poradiť chcela by som sa spýtať na ten Yarilo lubrikačný gél - skúsenosti
Chcem sa opytat mate chlapceka ci dievcatko co sa narodilo blahozelam zo ❤️
Dobrý deň, vidím že to je staršia téma ale mali ste nejaký problém so spermiogramom ? 🙂
@pabla99 to neviem, neboli sme na vyšetreni spermiogramu
A snažili ste sa nejako dlhšie ak sa smiem opytat? My už skoro dva roky. Ideme vyskúšať ešte tento gel, pretože u nás je chyba spermiogram. Ale to sú už take posledne skúšky toto inak pôjdeme riešiť IVF.
No my sme vyskúšali včera, nám sa nedarí už dva roky, ale chyba je na partnerovej strane. Ale už som čítala pár recenzií že tento gél pomohol aj pri mužských diagnózach. Keď sú pomalšie napr. Tak uvidíme 🙂
Možno motyka vystreli