Začatie vzťahu sexom s vodnárom
Mate niekto skusenosti zacat vztah s vodnarom sexom?😃
@viestta no uz sa mi to stalo 3x 😆😆😆
@veronika4495 ,😂😂😂
muzi ryby nie su absolutne citlivi, skor presny opak, citlivi su jedine tak na seba 😂 s jednym takym "citlivym romantikom" som uz vyse 20 rokov, ryby maju dve tvare, jednu falosnu, akoze milu, a potom tu pravu, nie prave prijemnu
Ja som vodnar a mojho manzela som spoznala v 18 rokoch, predtym som si nedala ani s nikym inym "francuzaka". Sme spolu 12 rokov, je moj prvy a jediny....neviem si predstavit ho s niekym podviest. Som rodinne, zalozena svojho muza a deti miluuujem najviac na svete....takze tolko k tomuto znameniu 🙂
@liz_lemon to vážne?
@abigail88 jeej😊
Rak ma odvádzal kade chodil, žiadny rodinný typ z neho teda nie je. Má dve deti ale radšej sa venuje kamošom.
Mám vodnára, ktorý pre nás urobí prvé posledné. Či ma podvádza neviem no ja som lev a asi by som na to prišla veľmi rychlo
tomu ver 🙂
no ja osobne nemám dobrú skúsenosť s vodnárom.....mňa nechal a vrátil sa k exke čo mal predtým...ale mám kamošov.....sú obaja Vodnári....kočku poznám fakt roky rokúce od 3 rokov od MŠ, jeho poznám z čias "násťročných" keď sme boli partia ....a sú spolu cca 15 rokov a sú štastní
Ja osobne by som si s vodnarom nic nezacinala. Nehodi sa to ku mne. Od vodnara by som nemala ziadne ocakavania ako od partnera. Jedine, ze nejaky znamy, alebo daco take, a to moze byt hocikto. Podla mna, ti naj na vztah su baran, vaha, mozno rak, skorpion. Len to najst takto podla znameni a ten stret dvoch ludi, je velmi tazko. A este, ludia by mali pozerat aj na cinsky horoskop, aj tam je urcita suvislost.
@liz_lemon plne s tebou súhlasím.. Všetci chlapi (okrem 1) co poznám v znamení ryby sú presne hentaky - v spoločnosti a pred ľuďmi straaaaasne dbajú o partnerku, ale reálne hľadia len a len na seba 😅
Som vodanarka a zijem cez 10r s vodnarom. Super milenec,super manzel, s detmi velmi trpezlivost nema ale rodinu by nedal za nic!Ci ma podvazda ako vodnarke "co oci nevidi srdce neboli",mi je jedno...davam mu dost slobody, ale myslim ze zatial ma nepodviedol.ja jeho zatial tiez nie😂😂😂
Ja som vodnár, vydatá s 2 deťmi a vernosť je u mňa na 1.mieste. čo ponúkam to aj vyžadujem.
Tažko s vodnárom😂😂 zlozity ale Milujeme sa ja som škorpion ..sme dost rovnaky..vzdy musi jeden ustupit obyvaja sme tvrdohlavy😂😂
Trošku odveci ale nie je tu nejaká skupina kde sa táto téma rozobera? Znamenia, vhodny a nevhodný pár podla znamení a tak?🤔😄
ja som zas taky clovek ako neriesim vobec kto je ake zmanenie. proste naco to zbytocne analyzovt a trapit sa s tym, ze podla horoskopu, by to asi malo byt inak ako to je
Moj dedko bol vodnár a babke verný ešte aj po jej smrti

@ladymaccbeth ryby muzi citlivý sú najromantickejši a najzasnivanejsi