Začínajúci problém vo vzťahu
Dobrý deň slečny dámy a páni
Chcel by som vás požiadať o pomoc/radu alebo váš názor.
S priateľkou sme spolu 2 roky , všetko fungovalo doteraz ako má len sa mi začalo diať niečo divné v 24 rokoch mi začal rásť penis a za 4 mesiace mi narástol zo 14,5cm na 18cm a stále pokračuje a tak isto aj zhrubol a tak isto mi stúpla aj chuť na moju partnerku. Tak že to začína byť problém. Ľúbim ju tak mi to je nepríjemné keď ju to boli.. asi tak ako jej
Naposledy keď sme sa s priateľkou milovali tak som ho nemohol do nej zrazu zmestiť a priateľka mi hovorí že je moc veľký a že ju to začalo bolieť.. pritom predtým bola úplná spokojná ako aj ja a všetko fungovalo.
Chcem sa vás opýtať či je to normálne aby sa mi to teraz dialo alebo by som mal vyhľadať nejakého odborníka. Poprípade ak má niekto z vás podobnu skúsenosť tak ako ste reagovali vy na takúto situaciu?
Ďakujem všetkým ktorí si nájdu čas sa sem vyjadriť.
@salomon143 a teraz tu o červenej čiapočke... Odpoveď si dostal, že máš navštíviť odborníka, tak nechápem prečo urazas @goodidea
@bessie12 ja si nerobím srandu a ani nie som žiadny úchylak kvôli tomu že viem čo mám medzi nohami, mohli by ste sa ukľudniť lebo človek tu požiada o normálnu vec na fóre ktoré je nato urobené a píšete mi tu odpovede ako keby to nebolo z tohto sveta, jeden ma komplexy a druhy človek sa mi vysmeje. To ste tu pekná komunita, som tu prvý krát lebo som myslel že tu niekto nato bude mať odpoveď ale píšete tu iba sprostosti.
Keď nemáte čo povedať tak nereagujte nie?
@salomon143 isteže 🙈
@salomon143 take somariny si napisal, ze snad ani ty sam tomu neveris. Zrazu z nicoho nic ti v dospelosti zacal rast. No to urcite a este o 3,5 cm a pokracuje to dalej. Toto ti nikto verit nebude a ani neveri.
Nabuduce sa posnaz viac a vymysli si nieco lepsie.
@bessie12 Myslim si že som dôrazne v texte dal najavo že sám tomu nerozumiem ako je to možné..
@salomon143 no, lebo to ani nie je mozne 🤦♀
@salomon143 keď to bude takto pokračovať tak sa ti nezmestí do nohavíc, uvedomujes si to? Už včera bolo neskoro vyhľadať nejakého chirurga s dobre ostrým skalpelom
@goodidea 🤣
či len závisť z teba nehovorí 🤣
@karolinakr toto som si povedal hneď ako panko mudrlantko sa tu vyjadril so svojím svetovým názorom , ajked takýto problém fakt na zavidenie nieje
@karolinakr
@salomon143 veď toto že tu nieje čo závidieť
Sa mi zdá alebo tu zmizla jedna celá strana diskusie?
@salomon143 kiežby ti aj mozog dorástol
Nohy ti nerastu? Nezvacsilo sa ti cislo topanok? A nos? Nenarastol ti poriadne? 🤥
@salomon143 pokial to je skutocne tak, ako pises, tak ano, treba vyhladat odbornika, moze ist o hormonalny problem. Zacni u obvodaka, ten Ta posle dalej.
@salomon143 tento problém riešila moja kamoška, je nizšieho vzrastu a našla si partnera ktorý je vysoký a bol ak lepšie obdarený. Vraj 18 cm. Vtedy som pochopila že veľký penis sú len problémy navyše.
Tiež ju sulož bolela, sťažovala sa na druhý deň na bolesti maternice až kŕče a to vraj počas sexu to až tak nebolelo... mali polohy kedy ju to nebolelo a potom boli také z ktorých doslova ledva stala na nohách
Ty určite navštív urológa, nie je to hanba, ženy chodia na gynekológiu každý rok.
S priateľkou sa veľa rozprávajte a hľadajte tie polohy pri ktorých ju tak ako bolieť nebude, alebo proste nechoď na doraz

@salomon143 vyhľadaj odborníka...na hlavu 🙂