Zamilovala som sa do staršieho

18. máj 2022

Dobrý deň. Začala by som tým, že mám 25 rokov a už dlhší čas pracujem v zahraničí v nemocnici ako sestra. Pri vizite som si všimla, že sa na mňa stále pozerá jeden doktor, vyzerá mladšie, ale má okolo 50. Vždy po vizite si ma doberal, dával komplimenty, stále, keď niečo potreboval, tak ma oslovil. Nebrala som to vážne, snažila som sa to prehliadať. No potom ma oslovil, či by sme nemohli zájsť na zmrzlinu, na kávu, a pod. a ja som súhlasila, veď, prečo nie? Vždy bolo medzi nami iba kamarátstvo (trvá to už 2 roky), ale u mňa to začína prerastať v niečo iné, pretože mi začal hovoriť, aká som úžasná, že si zaslúžim úžasného muža, že chce tu byť stále pre mňa, keď niečo budem potrebovať a tak, a mne to poriadne lichotilo a páčilo sa mi to. Bohužiaľ som sa zaľúbila a už z toho neviem von. Ja sa v ňom nevyznám. Príde mi, že sme iba kamaráti, no z jeho slov je tam určite nejaká väčšia náklonnosť. Môže mať taký viac ako kamarátsky vzťah nejakú vyhliadku do budúcna? On mi vzťah nikdy nenavrhol. Mám z toho dosť pomotanú hlavu, sama neviem, čo ďalej.

tosomja
18. máj 2022

Doktor nedoktor, hoci aj prezident, 50 rocny, slobodný (možno)...to si naivná, či tiež zúfalá??
Čo ťa láka? Myslíš, že budeš mať chuť na neho aj keď budeš mať 35 a on 60?
Tak rýchlo rozpleť hlavu a zahod myšlienky na starého (pre teba) nech ti platí zmrzlinu a kávu, ale tam nech to končí pre tvoje dobro a povesť na pracovisku.

autor
18. máj 2022

@tosomja veď o to ide, že si všetci budú myslieť, že mi ide iba o jedno, alebo o jeho peniaze, lebo ja som "iba" sestra

solange7
18. máj 2022

Nenechaj si to prerast cez hlavu. Radsej mat na pracovisku dobreho priatela, nez o 25rokov starsieho partnera a neskor mozno ex. Si mlada, tak ako on povedal, zasluzis si mat pri sebe niekoho uzasneho (ale v tvojom veku).

zmrzlinka2021
18. máj 2022

A nemas pocit ze on ta vnima skor ako svoju dceru ako potencialnu partnerku?

Vekovy rozdiel nemusi byt problem, ak to nie je pre vas problem a vies, co to moze priniest a budes ochotna byt s nim, aj ked bude deduško a ty čiperna zena. Poznam take vztahy a funguju krasne, len tam uz nie je zamilovanost ale laska, ucta.

zuzanka.zuzu
18. máj 2022

to je tym ze mas len 25. keby si mala 35 uz nemas chut ani cas na taketo tienove hry - chces ma? nechces ma? vsak sa ho spytaj a nebudes zmatena 😀

karhu
18. máj 2022

mas 25, naco by ti bol ten stary pan?
predpokladam, ze je zenaty, s dospelymi detmi, znudeny manzelkou..co od teba asi tak moze chciet..to je zahada😅

zuzanka.zuzu
18. máj 2022

@zmrzlinka2021 jasne, urcite jej tlaci tieto kaleraby lebo ju vnima ako dceru 🙄 😀 chce ju pretiahnut

zuzanazu85
18. máj 2022

Teraz ťa to láka,priťahuje ťa,pretože je to akoby iné. Keď budeš staršia a in ešte starší, pochopíš,že vekový rozdiel je dôležitý. A ten čo tvrdí opak,nevie o čom to je. Ty budeš mať 40 a on? 😏

hradnapani
18. máj 2022

trochu zvlastne u muza, ze chodi dva roky okolo horucej kase, az by som povedala, ze to nemysli vazne a si len prijemnym spestrenim dna a mozno si tym len hladka ego ;)

elizabet173
18. máj 2022

no nechala si sa opinkať pánom v rokoch, ktorý presne vie, čo robí, lebo cíti, že mu odchádza vlak a čaká na druhú miazgu. No môže prísť prvý infarkt 😂 Ale teraz vážne, skutočne ti je toto treba? Takýto vzťah? Užívaj si svoju mladosť a nechaj tak starého seladóna.

zmrzlinka2021
18. máj 2022

@zuzanka.zuzu tak ja sa tak nikdy na ludi nepozeram - teda snazim sa v nich vidiet dobry umysel 🙂

zuzanazu85
18. máj 2022

@elizabet173 😁👍

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. máj 2022

@elizabet173 ja to chápem, asi som zamilovaná iba do jeho rečí, pretože od svojich rovesníkov som nikdy také komplimenty nedostala.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
18. máj 2022

si mladučká, časom pochopíš, že za muža hovoria činy a nie reči.

zuzanazu85
18. máj 2022

Zbytočne mrhas čas a najlepší vek na staršieho pána. Ak sa nevie ,,vymacknut" 2roky,buď je úplný opak chlapa,alebo si len dvíha ego. Teba pobláznil a on behá ako ,,geroj" ,že ma ešte na mladé žabky 🙄

babajaga
18. máj 2022

ako nam zenam staci malo,par lichotok,pocit ze si nas vsima...a je to tam

oliolijanka
18. máj 2022

Si ma pobavila tou hlaskou, ze si ostatni budu mysliet, ze ti ide o jeho peniaze.
Predpokladam, ze robis vo svajciarsku, v nemecku, alebo mozno v rakusku. Cize si sa zalubila do 50 rocneho kapitalistu. No a od takych nedostanes ani deravy gros.
Nie ze by o to islo, nieco od muza dostat.
Takze ta poopravim... nikto si nebude mysliet, ze chces jeho peniaze, vsetci si pomyslia, ze on ma zalusk na tvoju mladost.

Ved poznate sa dva roky. Aky darcek si od neho dostala k narodeninam?😁

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
18. máj 2022

Niekedy keď si mladá baba nájde staršieho, väčšinou nemala otca,alebo stratila otca . Ono to znie divne,ale hľadá nejaký ,, otcovský" vzor. A ak je k tomu galantný, štedrý ,to je to ,čo nachádza v ňom - ,,otca",na ktorého je spolah. U nich to funguje na dve strany,buď nemá dcéru a chcel,alebo,ako vravím,dostal ďalšiu pubertu a dvíha ego,tlak,a iné 🤭😁.

luccija
18. máj 2022

Prečo Ťa zaujíma čo si budú myslieť ostatní?
Ako často sa stretávate, je slobodný, rozvedený?
Je mi zvláštne, že asi sa mu páčis, keď sa 2 r stretávate a k ničomu neprišlo...vekový rozdiel je veľký, ale poznám aj také vzťahy.Ona má 60 on 85 r. a ani ho netreba prebalovat ani sa starať dokonca on vari jej🙂a majú teenegera syna.Su spolu 30 rokov.

luccija
18. máj 2022

@zuzanazu85 len či na také kávy nechodí s ďalšími 4.Podla mňa je zvláštne, že sú sympatie, ale nemá sa k ničomu veľmi zvláštne....od chlapa kde si už každý myslí, že mu odchádza vlak.

poleva
18. máj 2022

Vek nie je najddôlezitejsi...mam kamaratky,zname,dokonca v rodine vekovo rovnako a žiju zle..na mna tiez ukazovali prstom...ti co na mna ukazovali sa dnes rozvadzaju...a my sme spolu 20 rokov, 14 ako manzelia...mame krasne zdrave deti...a vekovy rozdiel 15 rokov...lubime sa stale,,,a sme stastna rodina...riadte sa srdieckom, nie tym co povedia iní

zuzanazu85
18. máj 2022

Poblaznená zamilovaná hlavička nikdy nevidí ,, úskalia" takého vzťahu. A keďže sa ani nevie vymacknut 2r . dospelý, rozhľadený pán ,takže mu ide len o to,čo si tu ,,väčšina" myslí 😉

autor
18. máj 2022

@zuzanazu85 prave ze ja som si ho ani nevsimala na zaciatku, tie jeho poznamky a tak, ale tie stretnutia boli iba 3 asi za posledny pol rok, takze postupuje to nejako, lenze stale iba toci o tom, ze by som si zasluzila nejakeho junaka, lenze mne stale pride, ze hovori o mne. Mozno caka iba na moje vyjadrenie.

autor
18. máj 2022

Oprava *ze hovori o sebe

elizabet173
18. máj 2022

povedz mu, ze junaka mas vo vyhlade 😁

komplikovana
18. máj 2022

ja si myslim, ze 50 rocny chlap by mal vediet co chce. Takze ak by mal vazny zaujem o teba, normalne by sa vyjadril, a nie takto " tlacil halusky do hlavy". Ani u teba sa nejedna o lasku, ale skor take poblaznenie.

zuzanazu85
18. máj 2022

@elizabet173 si bohovaaa 😁,že junak je vo výhľade 🤣. Berieš mi slová 😉