Zaspávate s partnerom v objatí?
Ahojte. Len tak na zaujima ze ci zaspavate s partnerom v objati a kolko krat do mesiaca mate sex?
Sex neviem a zaspavame asi tak že bud ide on skor alebo ja neskor spať občas si ľahneme dame pusu ale už každy si najde svoju polohu a spíme ako je každemu pohodlne ked sme začínali tak sme boli na seba nacapení teraz ma to uz preslo😃
Nevedela by som tak zaspať nikdy 😂 potrebujem mať svoj priestor, dokonca ho aj v noci pregulam na jeho stranu,ak sa náhodou ocitne na mojom teritóriu.. aj nohu prekopnem späť 😁
V objati každý večer keď sme spolu lebo bývame od seba 100 km a sex tiež vždy keď sme spolu
ano, v objati, ja objimam svoj paplon v mojej spalni a on svoj vo svojej. Fungujeme takto mozno 12 alebo viac rokov a vyhovuje nam to. Ale samozrejme sa navstevujeme, a potom sup sup kazdy do svojho sukromia
Ano, zaspavame a sex tolko krat, kolko mame chut. Niekedy dva krat za den, inokedy dva krat za tyzden, ciarky si nerobime
Zrovna včera večer jsem upozorňovala manžela že má nohu na MOJÍ půlce postele 🙈 😂😂😂takže ne,nezaspáváme v objetí,ale lubim ho jinak jako koňa,jen je to prostě MOJE půlka postele
@tenerifka po vlastnej spalni tuzim, ked manzel chrape... niekedy ho kvoli tomu vyhodim do pracovne. Chrape, ked je velmi unaveny alebo po kvapke alkoholu. Oddelene spalne su vtedy 👍
@simsalabim ano, u nas je to kvoli chrapaniu, ale aj ja som strasne citliva na zvuky, musim.mat aj uplnu tmu, ja napr.cez noc nechodim na WC, a ak ma niekto zobudi, uz potom.nezaspim. mne sa zlepsila kvalita zivota neporovnatelne
@tenerifka tak to sme na tom podobne. Ja hovorim, ze mna zobudi, ked si pavuk prelozi nohu cez nohu 😅 Tiez potrebujem ticho, tmu a sviezi vzduch.
Ahoj 🙂 my než zaspíme tak sme v objatí, ale keď už prichádza Alfa fáza tak sa každý poberieme do svojho vlastného teritória 😀 ale vždy sa nám nejak telá musia dotýkať, aj keď len nohami 😀 ale ráno je vždy buď on na mne nalepený alebo ja na ňom. 😀 ♥

Co ta to zaujíma