icon

Záujem muža - 1. stretnutie

jaja234
4. okt 2022

Ahojte. Píšem si s jedným chalanom cez internet už cez rok. Najskôr som ocakala, že ma zavolá von no žiaľ zistila som ze v tom bola iná baba. S tou babou mu to nevyšlo, po čase sme sa dohodli na stretnutí (inicioval ho on), no nedošlo k tomu. Potom ďalšie 2 stretnutia na ktorých sme sa dohodli sa tiež neuskutocnili a odvtedy nič. Posledný kto zrušil stretnutie bol on. Je iniciatívny co sa týka písania, aj keď mu neodpíšem tak mi napíše len neviem ci ma/mal záujem keď už reč o stretnutí viac nebola. Ja ako žena očakávam väčšiu iniciatívu od muža a on zrejme od ženy (ta baba bola iniciativna, tak vraj kvôli tomu sa s ňou stretaval).
Poraďte, čo ďalej? Ukončiť to? Nechcem byt voči nemu úplne priama, keďže neviem ci ma vôbec záujem a nechcem byť za debila.

catch22a
4. okt 2022

daj mu ultimatum, bud...alebo

inak podla mna pisanie si cez rok je trochu cez ciaru, tyzden max mesiac a ides

beatta7
4. okt 2022

nedavala by som ziadne ultimata, po tolkych pokusoch, by som to uz neriesila, nechala by som to tak, lebo toto zavana problemom ak keby nejaky vztah z toho bol

jaja234
autor
4. okt 2022

@catch22a Nechcem mu dávať ultimátum aby sa so mnou nestretol len kvôli tomu, aby sme sa aspoň bavili (alebo ma mal ako zadné vratka) ktovie?

lily14
4. okt 2022

@jaja234 haha ja tiež jedného poznám na L 26

catch22a
4. okt 2022

@jaja234 tak pisete si cez rok a nestretli ste sa ... ja som za tyzden pisania max mesiac potom stretko, ak chce tak si najde cas

sirene
4. okt 2022

Vyhovuje ti byť plan B? už teraz mu nie si dosť dobrá a vie si nájsť rôzne vyhovorky. Buď mu napíš svoj pohlad na vec, alebo sa ho rovno spýtaj, čo sa deje. Nestracaj čas domnienkami a nedaj sa nachytať na plané sľuby. Alebo sa skús stlmiť v odpisovaní. Ak sa stlmí aj on, čo najrýchlejšie zabudni... Niekto z vas to zbytočne udržoval

jaja234
autor
4. okt 2022

@catch22a Ja radšej niekoho spoznám aspoň zo začiatku zo správ ci ma vôbec význam sa stretnúť, ale toto už je dlho aj na mňa:D

lily14
4. okt 2022

@lily14 ešte povedz že je váhy a druhé meno na K

jaja234
autor
4. okt 2022

@sirene Zasa si tiež nechcem vynucovat pozornosť, no na druhej strane nechcem mať pocit že to všetko zrusim a potom budem mat výčitky ci sme sa nemohli o tom aspoň pozhovarat.

jaja234
autor
4. okt 2022

@lily14 to nie :D

catch22a
4. okt 2022

@jaja234 ved jasne ale tak si zober ze najlepsie poznas cloveka irl, zo zaciatku si ho otukaj ci neni uplny debil ak nie tak ides von s nim. Ak to vyjde fajn ,ak nie dalsi

jaja234
autor
4. okt 2022

@catch22a no on vyzeral byť fajn, no potom sa to skomplikovalo a je to tak ako to je 🙂

lily14
4. okt 2022

@jaja234 už som sa zľakla lebo aj ja som z Ke

catch22a
4. okt 2022

aj ja som z KE :D

catch22a
4. okt 2022

@jaja234 tak po case sa kazdy ukaze... dalsi prosim..

catch22a
4. okt 2022

lol :D pod na pivo :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
catch22a
4. okt 2022

najdi si nieco realne a rychlo ich selektuj

catch22a
4. okt 2022

alebo napis na MK :D a niekoho najdes :D

siska53
4. okt 2022

@jaja234 Chapem.. mat kamosov je fajn, len ked sa tento nechce ani stretnut,.. odignoruj a uvidis.

jaja234
autor
4. okt 2022

@siska53 podľa mňa ak mu neodpisem, tak už nenapíše... ale to by som už ani ja nepísala, ved ten druhy vie ze ma odpísať. Zasa žeby som si to potom nevycitala, ze som nič nevravela a odignorovala.

amiaja
4. okt 2022

@jaja234 ale ty si nemas co vycitat. On ta nechce. Ved mu narovinu napis ze vidis ze nema zaujem tak to ukoncujes.
Ak o teba stoji tak zabojuje. Ale pochybujem. Je to nejaky divny trtko.

catch22a
4. okt 2022

jop je to dilino vykasli sa na neho

konvalinka41
4. okt 2022

Muž ak vidí, že sa ti veľmi páči tak často robí takú vec, že ruší stretnutia. Je potrebné to trpezlivo vydržať, to tretie by už mohlo výjsť. On chce vlastne vedieť aké budeš mať nervy z toho, že ho zrušil, ako ťa vytočí. Teda nedaj sa vytočiť. Ja byť tebou, ešte by som počkala. Neviem aký rozostup je medzi tými stretnutiami,ktoré mali byť, že kedy asi tak navrhne to tretie. Zatiaľ by som sa pozrela na dynamizáciu písana, teda mala by si odpovedať po 2x tak násobnom čase ako ti odpísal on. príklad , on ti odpíše za 5 hodín. vypočítaš si 10 hodín a odpíšeš mu až po 10 hod. ak ti odpíše po 1 dni, ty mu znovu napíšeš po 2 dńoch. teda ten kto čaká na správu je ON, nie Ty. toto by som pridala, aby stretnutie prišlo skôr. ak zruší aj tretie stretnutie, tak by som mu napísala, že si s ním rada píšem, ale že toto je pre mňa neuctive spravanie a že keďže sa nevie chovať inak asi ho budeš musieť zablokovať. spýtaš sa ho,či to chce teda nejak napraviť alebo chce,aby si ho blokla. to bude posledná možnosť.

amiaja
4. okt 2022

@konvalinka41 tak toto co si napisala je totalna hovadina. Chlapi vobec takto neuvazuju.. bud ju chce alebo nechce. Max. si ju necha v zalohe ked nic lepsie nebude ale zaujem nema.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
jaja234
autor
4. okt 2022

@ninka297 už na to prichádzam pomaly aj ja..

nurielka
4. okt 2022

@jaja234 júj tak dlho si písať.. 😲 to je strata času, ak má dotyčný záujem tak max po mesiaci, inak život ide ďalej. Veď ešte súbežne s tebou čo si písal🙈, chodil s druhou. Toto nie. Slušne mu napíš, že je to strata času. Ani kamarátstvo z toho nebude (nič spoločné okrem písania🙄) a dievča "keby náhodou" tiež nie si. Ty si hlavná postava svojho života. Nie vedľajšia úloha. 🤷 A moja rada, nenechavaj sa tak namotavat na dlhé písania, 3 stretka ak nevyjdú(lebo všetko sa môže stať) inak dovi.

monika2012
4. okt 2022

@jaja234 Pravdepodobne je to submisívny introvert. Strata času. Nechaj to tak. Načo by Ti bol taký chlap?

jaja234
autor
4. okt 2022

@konvalinka41 napíšem mu ako to vidím🙂