Záujem muža - 1. stretnutie
Ahojte. Píšem si s jedným chalanom cez internet už cez rok. Najskôr som ocakala, že ma zavolá von no žiaľ zistila som ze v tom bola iná baba. S tou babou mu to nevyšlo, po čase sme sa dohodli na stretnutí (inicioval ho on), no nedošlo k tomu. Potom ďalšie 2 stretnutia na ktorých sme sa dohodli sa tiež neuskutocnili a odvtedy nič. Posledný kto zrušil stretnutie bol on. Je iniciatívny co sa týka písania, aj keď mu neodpíšem tak mi napíše len neviem ci ma/mal záujem keď už reč o stretnutí viac nebola. Ja ako žena očakávam väčšiu iniciatívu od muža a on zrejme od ženy (ta baba bola iniciativna, tak vraj kvôli tomu sa s ňou stretaval).
Poraďte, čo ďalej? Ukončiť to? Nechcem byt voči nemu úplne priama, keďže neviem ci ma vôbec záujem a nechcem byť za debila.
@jaja234 Pošli ho do prčíc z krátkej cesty. Rok vypisovania to už je skutočne veľa. Chlap, ktorý má úprimný záujem sa za rok rozhýbe milión krát. Neuraz sa, pravdepodobne má takto rozrobených viac žien a teba v zálohe. Ak mu to z nejakou nevýjde vracia sa k tebe. Zrejme vadný kus, keď nemá úspech inde. A u teba má istotu. Máš na viac, ako mu robiť záložný zdroj a hladkať jeho sebavedomie po prehrách....
Vykašli sa na neho, nemá to cenu, to by sa takto krútilo stále dokolečka ...
@konvalinka41 presne tak, je to neúctivé správanie voči nej
Ďakujem všetkým pekne za rady🙂
Nieje to náhodou škorpión? 😅
Budem k nemu chladná a nech už robí čo chce 🙂
@jaja234 Vie, ako vyzeráš? Je možné, že ho nepriťahuješ a preto nie je iniciatívny.
@germaniawerks Vie :D ale tak asi mu vyhovujem len na písanie 🙂
@germaniawerks Píšeš, že ho možno nepriťahuje. A to je pre neho ospravedlnenie ? Načo ju teda potom vodí za nos ? Slušný chlap to povie na rovinu a nie, aby niekoho naťahoval.
To nie je o žiadnom priťahovaní. To je obyčajný egohonič...
@laurika999 keď mi pisal o tamtej babe, tak vraj som mu prišla že si chcem len písať a byť kamoška, ze to vôbec nevyzeralo ze chcem niečo viac. No neviem, asi si muži myslia ze za nimi budeme my ženy skákať alebo neviem..pretože to iste sa mi stalo aj pri inom, že tiež si myslel ze nemám záujem/chcem byť len kamoška. Tak neviem, asi by som sa im mala vtierat už na začiatku alebo neviem :D
@jaja234 Môže Ti napísať čo chce. Tomu never. Bola to zrejme prvá výhovorka, čo ho napadla. Ešte aj hlúpy alibista, hodí situáciu na teba, že Ty si nechcela. Tie zoznamky treba brať z rezervou a aj sa rezervovane správať. Lebo akonáhle vidia ústretovejšie správanie, začnú to využívať.
Netvrdím, že každý, ale väčšina.
@laurika999 ja už tým mužom neverím ani nos medzi očami:D
@jaja234 😂. Zas nie sú všetci rovnakí. Nájdu sa aj v pohode. Len tie zoznamky celkovo sú zradné vody.
@jaja234 ako si na Tom dnes? Žiadny šuhaj na obzore?
@modrykonik33 Boli, boli šuhaji.. avšak veci sa skomplikovali
@jaja234 no proste rozraba si vas viac subezne. A ked nie je ziadna ina, tak mu staci aj pokec s tebou. Podla mna vazny zaujem nema, stacis mu len ako kamoska na popisanie/kratenie dlhej chvile. Ak by sa chcel stretnut, urcite by to uz viackrat navrhol…necakal by rok

@jaja234 sprav to tak, ze nepis ty ako prva. A ked ti napise, tak neodpisuj hned, ale az na dalsi den napr. Ale nenavrhni stretko, odpis len, ak sa ta nieco opyta, ale skor chladne. A ty sa ho nepytaj nic.
A hlavne skus hladat ineho. Ci realne po vonku alebo aj cez net.