icon

Zaujme muža sexuálna hračka?

21. sep 2021

Pekný podvečer. Mám trochu zvláštnu tému ale skúsim to, tak ma neodsudzujte prosím 😄 S priateľom sme spolu rok a pol náš sexuálny život je super ale chcem ho trochu prekvapiť a urobiť niečo nové je starší skúsenejší ja som ešte celkom mladá tak nechcem aby sa nudil somnou ...chcela by som si objednať nejakú hračku a trochu sa mu predviesť sama ak viete čo myslím 😄 myslíte že je to dobrý nápad? Zaberie to na muža podľa vás? Len taký objektívny názor ma zaujíma 😄 ďakujem a dúfam že som nikoho nepohoršila týmto

Strana
z2
ofzuza
21. sep 2021

hej, mohlo by

gabika8855
21. sep 2021

Ak je na take tak zaujme pripadne sa prida aj on

autor
21. sep 2021

@gabika8855 hádam sa pridá 😄

kinats
21. sep 2021

mohlo by to potesit, aj ked po roku znamosti netreba vela, este by to malo iskrit aj same aj bez pomocok.

autor
21. sep 2021

@kinats veď nemáme žiadne problémy všetko je super ale chcem ho trochu prekvapiť 😄 bude mať narodeniny tak chcem niečo vymyslieť k darčeku 😄

gabika8855
21. sep 2021

U nas zaujalo parove ako vibracny kruzok ktory stimuluje aj jeho aj mna

autor
21. sep 2021

@gabika8855 krúžok máme a s nami to nič moc nerobí :/

gabika8855
21. sep 2021

@kinats podla mna pouzitie nie je o iskreni/neiskreni ale niekedy je super zmena ozvlastnenie

gabika8855
21. sep 2021

Podla toho co mi partner povedal tak nie je kruzok ako kruzok....s nejakou raz skusil len taky obycajny a teraz mame iny taky ze aj telefonom vieme ovladat a tak vselijake vymozenosti ma a povedal ze to je nieco uuuplne ine ...ale tak jasne no su rozne teda super vecicky ....za mna tlakove skus alebo aj vajicka su super ...pripadne kup vajicko a chodte na veceru a daj mu dialkove do ruk ze moze kedykolvek zapnut kedy chce ;)

ofzuza
21. sep 2021

@gabika8855 to vajicko celkom brni a to som kupovala akoze tiche....to si neviem predstavit na verejnosti. To by kazdemu bolo jasne 😅

gabika8855
21. sep 2021

@ofzuza a tak isla by som tam kde ma nikto nepozna alebo kde je halsnejsia hudba 🤣🤣🤣

ofzuza
21. sep 2021

@gabika8855 diskoteka by asi sla

tosomja
21. sep 2021

Po roku a pol oživovať vzťah a posteľné radovánky "hračkami" je podľa mňa skoro. Čo budete robiť o pár rokov, keď už teraz sa nudite?

autor
21. sep 2021

@ofzuza ja by som si skôr chcela urobiť pekný večer len my dvaja 😄 a jeho by som už na diskotéku nevytiahla a ja na to tiež veľmi nie som 😄

autor
21. sep 2021

@tosomja kde je napísané že sa nudime? Ja to nevidím nikde 😄 pre mňa nie sú hračky len riešenie nudy v posteli 😄

miriam11
Odpoveď bola odstránená
vilma7
21. sep 2021

Záleží to čiste len od jeho postoju k danej situácii, tu ti darmo 100 žien napíše, super nápad, keď on ťa môže behom sekundy uzemniť a poslať do hája.

marseillefan
21. sep 2021

Ja by som sa potešil, ale každý muž je iný... napríklad tu na MK som čítal príbehy žien, ktorých muži nemajú radi, keď sa ženy uspokojujú samé hračkami, zrejme majú pocit, že im nestačia... ak má tvoj chlap všetko v hlave v poriadku, tak si ale myslím, že sa poteší...

autor
21. sep 2021

@marseillefan áno má on má takéto veci rád 🙂

janetinka27
21. sep 2021

tak ked to ma rad, naco sa nas pytas? kup a nikomu to neoznamuj

autor
21. sep 2021

@janetinka27 myslím si že každý sem môže písať čo chce 🙂 mňa zaujímal názor žien že či je to podľa nich dobrý nápad a tak len tak som chcela pokecať o Tom nemyslím to nijako zle a ak je to pre vás pohoršujuca téma nemusíte to predsa vôbec čítať 🙂

janetinka27
21. sep 2021

no pretoze si najprv nenapisala, ze to ma rad a vtedy by malo vyznam pyrat sa, ci je to dobry napad. ci to na muza zaberie. a nakoniec napises, ze on to ma rad. tak naco sa pytas?

autor
21. sep 2021

@janetinka27 ktorý muž nemá rád takéto veci? 😄 Každý zdravý muž má rád tieto veci predsa 🙂

autor
21. sep 2021

@janetinka27 to hádam nemusím písať že to má môj muž rád 😄

janetinka27
21. sep 2021

tak naco sa pytas? (a nie kazdy zdravy muz to ma rad). si mohla rovno napisat, ze tvoj to ma rad a ze si chces pokecat o tom.
mi pride zbytocne pytat radu a nakoniec vysvitne
,ze radu nehladas,chces len pokecat

autor
21. sep 2021

@janetinka27 😄😄 dobre ... pekný večer prajem

palisko
21. sep 2021

Samozrejme to zaberie. A nezabudni sa popri svojej rozkoši aj jemu venovať, veď vieš ako, netreba písať podrobnosti.

desore
21. sep 2021

Tak to vobec nie je pravda, ze vsetci zdravi muzi maju radi hracky.
Vela z nich vidi v nich konkurenciu, ze nedokazu uspokojit svoju partnerku.
Citujem jedneho muza: "Ako by sa ti pacilo, keby som si kupil umelu vaginu a robil sa pred tebou?"
Mne sa to po roku chodenia zda skoro, co budete robit po 15-20 rokoch?
Treba zapojit aj fantaziu. 😉

brita7777
21. sep 2021

100%

autor
21. sep 2021

@desore myslím si že na takéto veci nie je nikdy príliš skoro ak sa to obom páči...po 15 rokoch si nájdeme niečo iné určite keď zapojíme tú fantáziu 🙂

Strana
z2