Zaujme muža sexuálna hračka?
Pekný podvečer. Mám trochu zvláštnu tému ale skúsim to, tak ma neodsudzujte prosím 😄 S priateľom sme spolu rok a pol náš sexuálny život je super ale chcem ho trochu prekvapiť a urobiť niečo nové je starší skúsenejší ja som ešte celkom mladá tak nechcem aby sa nudil somnou ...chcela by som si objednať nejakú hračku a trochu sa mu predviesť sama ak viete čo myslím 😄 myslíte že je to dobrý nápad? Zaberie to na muža podľa vás? Len taký objektívny názor ma zaujíma 😄 ďakujem a dúfam že som nikoho nepohoršila týmto
Ved ok... A kolko mate rokov?
@desore ja 23 on 37 🙂
@desore tak v prvom rade by som sa ušúľala od smiechu, keby take niečo chlap vybalil ako prekvapenie pre mňa
Tak urcite by som to nerobila kvoli muzovi o 14 rokov starsiemu. Moze byt rad, ze ma mladu partnerku.
To, ze je a starsi a skusenejsi? Ved jemu masirujes ego svojim vekom a mensim poctom partnerov. Je na koni.
Skor by si mal vazit, ze ta ma a mal by on zainvestovat do kupy nejakej hracky. V jeho veku uz by mal mat aj uspory.
@desore prečo by som to nemala robiť kvôli tomu že je starší? Veď to je iba vek a je to môj partner a chcem ho trochu potešiť a určite tým nepoteším len jeho ale aj seba len ma zaujímal názor žien že či by to urobili a tak 🙂 váži si ma a dokazuje mi to každý deň 🥰
@desore prepáč, ale vzťah by mal byť rovnocenný.. ak ty vo vzťahu prikladáš váhy kto by mal byť komu za čo vďačný, tak to nemá s láskou nič spoločné... taký vzťah dlho nevydrží.
@marseillefan určite si štyriadsiatnici hladaji 18 a 20 z čistej a uprimnej lasky, preber sa
@karolinakr budem rád, ak mi vysvetlíš ako tie vzťahy teda fungujú...
@karolinakr myslím si že keď sa dvaja majú naozaj radi na veku nezáleží a vždy som si viac rozumela som staršími ľuďmi nie s rovesníkmi a u mužov to platí dvojnásobne 🙂
Ja som nejak nenarážala na teba, ale je pravda, že mlade baby si neuvedomujú, aku maju moc nad tymi chlapmi, to ked 50ik si ide krky vykrútiť a slinta, ked 18 prejde okolo, len na to dojdeš, ked budeš staršia
@karolinakr môže byť ale my sme si vo vzťahu rovnocenní nemám pocit že má niekto nad niekým moc u nás doma 😄 veľa starších mužov sa otáča za mladšími to je pravda ale to je asi od prírody 😄😄
Zasnem ako tu vsetke dopredu viete ako dopadnu cudzie vztahy bez toho aby ste poznali tych ludi 😄 starajte sa o seba, autorka sa mepytala na to co si myslite o nej a jej vztahu
@gabika8855 nemôžeš hoci aj do IP napísať aký máte? A hlavne odkiaľ? Ďakujem
@karolinakr Tak ako si 40+ rocne hladaju partnerov o 15-20 rokov mladsich 😂.
Je to na boostnutie ega, vratenie sa do mladosti, tkzv. žen šen pre stale pekne, ale uz starnuce zeny.
@majulino krúžok myslíš?
@gabika8855 ano
@majulino máme tento zo stranky kondomshop.sk a tusim do konca septembra je 10% zlavovy kod JOYLIVE
Skúste aliexpress, do rána budete mať čo pozerať😂 A áno, zdravý muž sa otočí za peknou babou. Mám to dokonca od mojej 1/2 tolerované aj s mojim komentárom a jej následnou poznámkou "dal by si si čooo?" Ale ako sa hovorí, jedálny lístok si popozerám, ale najem sa doma. 😉

@desore a určite to nebudem používať bez jeho prítomnosti ale skôr ako takú zábavku pre oboch 🙂