icon

Zaujme muža sexuálna hračka?

21. sep 2021

Pekný podvečer. Mám trochu zvláštnu tému ale skúsim to, tak ma neodsudzujte prosím 😄 S priateľom sme spolu rok a pol náš sexuálny život je super ale chcem ho trochu prekvapiť a urobiť niečo nové je starší skúsenejší ja som ešte celkom mladá tak nechcem aby sa nudil somnou ...chcela by som si objednať nejakú hračku a trochu sa mu predviesť sama ak viete čo myslím 😄 myslíte že je to dobrý nápad? Zaberie to na muža podľa vás? Len taký objektívny názor ma zaujíma 😄 ďakujem a dúfam že som nikoho nepohoršila týmto

Strana
z2
autor
21. sep 2021

@desore a určite to nebudem používať bez jeho prítomnosti ale skôr ako takú zábavku pre oboch 🙂

desore
21. sep 2021

Ved ok... A kolko mate rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. sep 2021

@desore ja 23 on 37 🙂

karolinakr
22. sep 2021

@desore tak v prvom rade by som sa ušúľala od smiechu, keby take niečo chlap vybalil ako prekvapenie pre mňa

desore
23. sep 2021

Tak urcite by som to nerobila kvoli muzovi o 14 rokov starsiemu. Moze byt rad, ze ma mladu partnerku.
To, ze je a starsi a skusenejsi? Ved jemu masirujes ego svojim vekom a mensim poctom partnerov. Je na koni.
Skor by si mal vazit, ze ta ma a mal by on zainvestovat do kupy nejakej hracky. V jeho veku uz by mal mat aj uspory.

autor
23. sep 2021

@desore prečo by som to nemala robiť kvôli tomu že je starší? Veď to je iba vek a je to môj partner a chcem ho trochu potešiť a určite tým nepoteším len jeho ale aj seba len ma zaujímal názor žien že či by to urobili a tak 🙂 váži si ma a dokazuje mi to každý deň 🥰

marseillefan
23. sep 2021

@desore prepáč, ale vzťah by mal byť rovnocenný.. ak ty vo vzťahu prikladáš váhy kto by mal byť komu za čo vďačný, tak to nemá s láskou nič spoločné... taký vzťah dlho nevydrží.

karolinakr
23. sep 2021

@marseillefan určite si štyriadsiatnici hladaji 18 a 20 z čistej a uprimnej lasky, preber sa

marseillefan
23. sep 2021

@karolinakr budem rád, ak mi vysvetlíš ako tie vzťahy teda fungujú...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. sep 2021

@karolinakr myslím si že keď sa dvaja majú naozaj radi na veku nezáleží a vždy som si viac rozumela som staršími ľuďmi nie s rovesníkmi a u mužov to platí dvojnásobne 🙂

karolinakr
23. sep 2021

Ja som nejak nenarážala na teba, ale je pravda, že mlade baby si neuvedomujú, aku maju moc nad tymi chlapmi, to ked 50ik si ide krky vykrútiť a slinta, ked 18 prejde okolo, len na to dojdeš, ked budeš staršia

autor
23. sep 2021

@karolinakr môže byť ale my sme si vo vzťahu rovnocenní nemám pocit že má niekto nad niekým moc u nás doma 😄 veľa starších mužov sa otáča za mladšími to je pravda ale to je asi od prírody 😄😄

desore
Autor odpoveď zmazal
matqa411211
23. sep 2021

Zasnem ako tu vsetke dopredu viete ako dopadnu cudzie vztahy bez toho aby ste poznali tych ludi 😄 starajte sa o seba, autorka sa mepytala na to co si myslite o nej a jej vztahu

majulino
23. sep 2021

@gabika8855 nemôžeš hoci aj do IP napísať aký máte? A hlavne odkiaľ? Ďakujem

desore
23. sep 2021

@karolinakr Tak ako si 40+ rocne hladaju partnerov o 15-20 rokov mladsich 😂.
Je to na boostnutie ega, vratenie sa do mladosti, tkzv. žen šen pre stale pekne, ale uz starnuce zeny.

gabika8855
23. sep 2021

@majulino krúžok myslíš?

majulino
23. sep 2021
gabika8855
23. sep 2021

@majulino máme tento zo stranky kondomshop.sk a tusim do konca septembra je 10% zlavovy kod JOYLIVE

palisko
23. sep 2021

Skúste aliexpress, do rána budete mať čo pozerať😂 A áno, zdravý muž sa otočí za peknou babou. Mám to dokonca od mojej 1/2 tolerované aj s mojim komentárom a jej následnou poznámkou "dal by si si čooo?" Ale ako sa hovorí, jedálny lístok si popozerám, ale najem sa doma. 😉

desore
23. sep 2021

@palisko Aby to aj tak zostalo 👍...obojstranne

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2