Ženatý - silná chémia
Prvý krát v živote sa mi stalo že túžim po zrelom mužovi ktorý je ženatý.obručku nenosi ale je ženatý...vymieňame si veľmi dlhé očné kontakty a ak už musím odvrátiť zrak aby si to niekdo nevšimol som nešťastná..vedela by som sa do nich pozerať aj celé hodiny..veľmi po ňom túžim toto sa mi ešte nikdy nestalo..chémia je veľmi silná ..a aj on mi dáva očným kontaktom najavo že sa mu páčim veď som o 20rokov mladsia.je môj nadriadeny v práci a za tých 8hodin sa musím ísť viackrát na wc potierať čo normálne vlhnem ak sa mi diva do oči.poradte čo mám robiť prosím.

@amaliademi nakúpiť veeeeľa toaletaku, nech neminas na vlhkú ♦️firemný hajzlak 😂😂😂
@amaliademi Ved si to aj sprav na tom wc, ked uz, tak nech to za to stoji..
Cimze sa to potieras?
@amaliademi jooj toto bude bud dobra pichacka alebo výpoveď...
@marca12 paprickami 😀
@amaliademi požiadať o zvýšenie platu
@amaliademi Možno na teba toľko pozerá, že prečo len čumíš, beháš na hajzel a nepracuješ.
@h2 Perfektná odpoveď 😄👍
@amaliademi o jednej bývalej kolegyni v bývalej práci, ktorá spávala so šéfom aj s iným kolegom, a potom ju vyrazili, koloval svojho času dosť dobrý interný vtip. Keď sa niekto spýtal, prečo už u nás nepracuje, odpoveď bola: ,,Lebo ju vy*ebali”.
@amaliademi moja, a nepáči sa ti náhodou môj exmanžel 😱😅 On mal slabosť na ženy ako ty
Až tu pomaly prichádzam na chuť ženám... čím viac tu som tým viac som znechutený
@amaliademi skor to, že je nadriadený v práci je prvý taký nazvem to problém, druhý že je ženatý, ale ktovie ako, vekový rozdiel nie je problém. Nie je ok flirtovať v práci s nadriadenym (ale boli aj taký ktorým to vyšlo, prípadne to ostalo ako milé flirtovanie v kamarátskej rovine), asi si to nejak utrieď v sebe a aj s ním, pokiaľ sa dá tak sa s ním porozprávať medzi štyrmi očami.
@h2 😅😅😂😂 Dekel na Marse
Poziadaj o zvýšenie platu, už sa nebude usmievať na teba 🤣
@amaliademi daj si Pampers
@marcellka32
😂😂😂👍
@marcellka32 ja si myslím, že jej plat rad zvýši a usmievať sa bude ďalej, ale to nie je problém a s tým zvýšením platu je to dobrý nápad....
@amaliademi A to že máš doma snúbenca a decko je OK. Fuj neznášam ľudí ktorí sú schopný podvádzat svojich partnerov ktorí pre sex si rozbiju rodinu
@amaliademi prepáč, ale z tvojho príspevku priam srší naivita. Čo si myslíš, že sa medzi vami stane? Očividne dotyčný aj napriek pokročilému veku nie je natoľko zrelý, aby si dal na prst tú obrúčku a nenosí ju preto, aby sa mu ľahšie oblbovalo ženy. Evidentne vie, ako na to, keď sama priznávaš, že si len z jeho pohľadu celá hotová. Párkrát sa spolu vyspíte a potom akože čo? Manželku neopustí, to takíto chrapúni nerobia, je to tvoj nadriadený a bude vedieť, čo si k tebe môže dovoliť, navyše kolegovia v práci sa na teba budú pozerať ako na ďalší hlúpučký šéfov matrac. Ty si ani trošku nevážiš samú seba?