icon

Ženská sexualita

14. júl 2025

Dobrý deň prajem

Ženy, ako to je s veľkosťou penisu? Čím väčší tým lepšie? S manželkou sme spolu od začiatku puberty a nikdy nemala nikoho predomnou a minule sme sa rozprávali že či by bolo príjemnejšie pre ženy keby napríklad som mal väčší penis. Mám taký normálny klasický priemer. Ale či žene sa páči keď má chlap napr. 20-22cm penis. Boli to alebo je to pre ženu príjemnejšie?

Vďaka 💪 ❤️

biba_18
14. júl 2025

čo by bolo keby ...

really8
14. júl 2025

@anonym_autor s malym je to nic moc, s velkym tiez. Velkost nie je to hlavne. Vsak kup hracku a uvidis

anonym_d4d87b
14. júl 2025

@anonym_autor Ja som to tu akurat pisala v jednej diskusii pred dnami, ale rada pridam svoju skusenost aj sem. Moj manzel ma dost maly penis a ja som dole (hlavne od porodu) naozaj velmi siroka, ale moj manzel ma vie tak vzrusit predohrou, ze pri sexe mi BOHATO staci aj ten maly penis na dosiahnutie orgazmu. Mala som v minulosti aj partnera "viacej obdareneho" a sex nebol ani z daleka taky vasnivy a dobry, ako ho mam s polovickou 😁👍. Takze u mna naozaj plati, ze na velkosti nezalezi...viem si ale predstavit, ze je to individuealne, kazda mame ine potreby.

anonym_13586a
14. júl 2025

Nepotrebujem veľký penis, bolí ma to, od mladosti to mám tak. Normálne stredne veľký. Žiaden extrém. Aj tak dosahujem kritoriálny a nie vaginálny orgazmus.

minenkaa
14. júl 2025

@anonym_autor 20-22 je snáď normálny ,či som to nepochopila

simsalabim
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa asi skor nie, skor je vacsi ako priemer : The average erect penis length in Europe and globally, based on a recent 2023 study, is approximately 14 centimeters (about 5.5 inches), according to Andromedi. Earlier studies and various medical sources suggest a range of 5.1 to 5.5 inches (12.95-13.97 cm) for erect penis length.

minenkaa
14. júl 2025
@simsalabim

@minenkaa asi skor nie, skor je vacsi ako priemer : The average erect penis length in Europe and globally, based on a recent 2023 study, is approximately 14 centimeters (about 5.5 inches), according to Andromedi. Earlier studies and various medical sources suggest a range of 5.1 to 5.5 inches (12.95-13.97 cm) for erect penis length.

@simsalabim to som teda asi iba raz v živote videla 15cm v pohotovosti
Zaujímavé

kiki68
14. júl 2025

Urcite nie, keby to tak bolo, tak si zeny uzivaju porody a neboja sa tu toho, ze ake su uzke. Kazda zena ma rada nieco ine ma ine telo.

morpheuss
14. júl 2025

Aj ja mám priemerný a poviem ti, mať malý penis má aj obrovské výhody... môžeš napríklad prísť k neznámej žene a opýtať sa jej:
TY: Chceš zažiť sex s 20-centimetrovým vtákom?
ONA: Nie!
TY: Tak potom si na správnej adrese, bejby...

Alebo keď tvoja túži po veľkom vtákovi, vypráš ju natvrdo do análu a garantujem ti, že bude vďačná, že ho máš taký malý...

carrot_apple
14. júl 2025

@anonym_autor nikdy som sa nezamýšľala touto cestou..myslím,že je to individuálne, každá žena je iná a aj muž, ak sa nájdu a vedia s tým ako boli obdarení pracovať, nieje problém,že má malého alebo ona úzku alebo čo...skôr by som sa zľakla kebyže bol veľký MOC... ako zasmiala, že ho má muž malý, predsa..len, my ženy máme gény na to, aby sme to chápali skôr ako muži,na to cítenie sme boli stvorené..

petracandle
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa ty žiješ niekde v africkom kmeni keď ti príde vyše 20cm penis ako priemerný? 😃

minenkaa
14. júl 2025
@petracandle

@minenkaa ty žiješ niekde v africkom kmeni keď ti príde vyše 20cm penis ako priemerný? 😃

@petracandle tak asi áno

minenkaa
14. júl 2025
@petracandle

@petracandle a napisala som normálny ,nie priemerný

karolinakr
14. júl 2025

že v africkom.kmeni 🙂

petracandle
14. júl 2025
@minenkaa

@petracandle tak asi áno

@minenkaa ja netvrdím, že 20cm je niečo extra výnimočné, ale rozhodne je to napriemer 😃

A prekvapuje ma, že to píšeš zrovna ty, ktorá rada chodí na nuda pláže, lebo tam sa pohybujú od anakond aj kadejaké scvrknuté cukety 😃

minenkaa
14. júl 2025
@petracandle

@minenkaa ja netvrdím, že 20cm je niečo extra výnimočné, ale rozhodne je to napriemer 😃

A prekvapuje ma, že to píšeš zrovna ty, ktorá rada chodí na nuda pláže, lebo tam sa pohybujú od anakond aj kadejaké scvrknuté cukety 😃

@petracandle neviem ako ty ,ale ja si ľudí neobzeram , keď sú nahi a penis v klude a stoporenými je teda strašný rozdiel
Nuda pláže nenavstevujem

huxy
14. júl 2025

Mňa pri takýchto témach fascinuje, koľko žien vie, koľko cm má ich partner. To akože ste reálne merali? "Počkaj zlatko chvíľu, len si niečo zmeriam..." 😂🤭
Mimochodom, malý zošit A5 na výšku má 21 cm, čo podľa mňa je teda dosť. Nie každému to vyhovuje, dokonca je to aj bolestivé 🤷🏼‍♀️

anonym_d93298
14. júl 2025

No mne je 20cm veľa. Som úzka aj keď som po dvoch pôrodoch a fakt nemám za potreby zažívať bolesti na krčku. 15-18 cm je fajn. Nikdy som si na toto nepotrpela. Keby sa mi chlap pochváli ze ma 20cm ani sa ním nezaoberám to je príliš veľa na mňa

anonym_96b6d9
14. júl 2025
@morpheuss

Aj ja mám priemerný a poviem ti, mať malý penis má aj obrovské výhody... môžeš napríklad prísť k neznámej žene a opýtať sa jej:
TY: Chceš zažiť sex s 20-centimetrovým vtákom?
ONA: Nie!
TY: Tak potom si na správnej adrese, bejby...

Alebo keď tvoja túži po veľkom vtákovi, vypráš ju natvrdo do análu a garantujem ti, že bude vďačná, že ho máš taký malý...

@morpheuss to propaguješ znásilnenie?
@liliputka2131 a ty s tým súhlasíš?

anonym_068a4e
14. júl 2025

16-18 ideal. Zazila som 22 a to bolelo. Aj hrubka ked je takch 5 cm tak je to veru fajn 😀

morpheuss
15. júl 2025
@anonym_96b6d9

@morpheuss to propaguješ znásilnenie?
@liliputka2131 a ty s tým súhlasíš?

@anonym_96b6d9 propagujem zmysel pre humor, ale to asi nie je tvoja šálka kávy, čo?

letfenixa
15. júl 2025

@anonym_autor môžte vyskúšať postroj s dutym penisom. Vyberiete si dĺžku a hrúbku, akú chcete.