icon

Žiarlenie vo vzťahu

andulqa_pa
23. sep 2023

Ahojte.
Ani neviem prečo to sem píšem. Potrebujem sa vyrozprávať tak sa vopred ospravedlňujem za svoj výlev.
Na začiatok by som sa predstavila. Mám 27 rokov som slobodná mamička. Dcérka má 3 roky vychovávam ju od jej 4 mesiacov sama . Takže som zhruba 3 roky sama odkedy som sa rozišla s jej otcom som nemala žiadny iný vzťah. Vlastne to bol môj jediný vzťah boli sme spolu 7 rokov. Snažila som sa nadviazať kontakt, stretávať sa spoznávať nových chlapov no na vzťah som to nikdy necítila. No začiatkom roka som spoznala muža odo mňa staršieho má 37 rokov a 2 deti, ktore ma vo svojej starostlivosti on ( vobec mi to nevadi prave naopak ).Imponovalo mi ze ma zmysel pre humor vedeli sme si písať aj do noci po pár dňoch písania sme sa stretli. Všetko bolo super ale už na začiatku som si všimla ze je veľmi žiarlivý. Neustále bezdôvodne obviňovanie, sekírovanie . Počas 9 mesiacov co sa poznáme a stretávame som nikdy nebola ani len na drinku s kamoškou. Počas týždňa sa venujem dcére a cez víkend som s nim . Budúci týždeň čaká dcérku operácia. Mame pred sebou ťažký týždeň ( predoperacne vyšetrenie,samotná hospitalizácia a operácia bude náročná pre nás obe). No on znova vidí len to ze sa možno neuvidíme aj 2 tyzdne tak ma reči typu "ved chod von aj tak viem ze pojdes" ... potrebujem oporu pochopenie a lásku..no myslím si ze toto zas nie je to co v živote potrebujem aj napriek tomu ze ho mam rada... ďakujem za "vypočutie "

Strana
z2
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
23. sep 2023

Skonči tento tupý primitívny vzťah s týmto narcisom. Je to žiarlivec chorobný. Podľa mňa čim skôr to utneš tým je to pre teba lepšie. A za taký slovník by som sa hanbila. Toto nie je chlap do života a ani do partnerstva. Namiesto zlosti nadávok to s ním normálne ukonči a nie cez sms-ku ako puberťaci ale normálne z oči do oči. Je koniec a hotovo.

vanilkovazmrzka
23. sep 2023

Uf nic dobre ta a takym clovekom necaka. Len horsie to moze byt, mrzi ma to :(

zuza265
23. sep 2023

Tie spravy maju postupnost tak ako su? Uprimne obaja mi pridete nevyzreti podla sprav. Hadka toto hento vynadanie a na konci chybas mi. Teraz nehovorim o tebe ale jedna moja znama sa takto stazovala a pritom na instagram pridavala veci, kt by vadili kazdemu partnerovi a ona sa cudovala co ziarli. Ked som jej to povedala, ze keby moj partner toto pridava, bolo by to pre mna nepripustne a nebola by som v takom vztahu, tak sa nahnevala. Ale najhorsi bol on, ze ziarli. Opakujem - nehovorim o vas.

pikachu999
23. sep 2023

@andulqa_pa magor..

zanka777
24. sep 2023

@andulqa_pa mne tiež príde akoby aj mala 15 rokov lebo to nie len v nervoch ale aj keď píšeš v pohode tak sa vyjadrujes v štýle nejaké "KOKOTINKY"do nemocnice..... atď.... už to u žiadneho chlapa do budúcna nebude veľmi príťažlivé keď sa žena takto vyjadruje..... a píšem ti to úprimne pretože aj ja dokážem nadávať keď som totálne vytocena ale nie takto..... proste sa to nehodí.... a teraz k veci
.. on je totálne nevyzrety jedinec ktorý musí byť taký zakomplexovaný že na každom kroku vidí že si ideš vyraziť s iným.... mne sa zdá že má traumy z minulého vzťahu možno bol podvadzany možno podvádzal on preto to vidí v každom človeku teraz.... že sa proste bojí že ho oklames..... ale toto nie je vôbec dobrý začiatok vzťahu..... nie je to oporou naopak v ťažkých chvíľach ti ešte pridáva ", nezmyselné"starosti..... je to trúba!

Strana
z2