icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

natalienka12
2. okt 2021

@h2 Panenko skakava, 4 roky je hanblivy? To nie je hanblivy chlap, ale pacia sa mu ine zeny, co ja viem ake, z rozpravania chlapov viem, ze 90% muzov hlada stihlu babu, co autorka asi nie je. Treba sa na to pozriet realne a neupinat sa na jedneho, ale pohnut sa dalej.

h2
2. okt 2021

@natalienka12 🤦🏻‍♀️ To sú teda dedukcie! Že autorka asi nie je štíhla. OMG. To si si z čoho toto vykonštruovala?

natalienka12
2. okt 2021

@h2 A tie tvoje dedukcie, ze 4 roky je hanblivy 😂😂😂😂

0silvia0
2. okt 2021

@natalienka12 fakt? Ja co obcas pocujem, tak chlapi chcu cici a rici, ziadne atletky...

limetka69
2. okt 2021

@h2 tak to bolo, proste sme jej dodali odvahu a ona sa peekonala a sla, vazne mala strach, ale vyslo to 🙂 niekedy proste treba riskovat

sono2
2. okt 2021

Tak a nemá kamaráta žeby u neho ostal?
Či to robia len dievčatá?

0silvia0
2. okt 2021

@sono2 robia to aj chlapci... prespavacky.

anita6666
2. okt 2021

Autorka akože fakt? 4 roky kamoš a ty čakáš,že.po tebe skočí? No nie, neskončí, váš vzťah je kamarátsky a taký aj ostane,nie si pre.neho sexuálne pritazliva,inak by bol po tebe vyštartoval už dávno. Hľadaj inde. A ešte dobrá rada. Vieš,nie je problém vyzerať dobre v 20-tke,ale vyzerať dobre v 40+ to už je výzva,mala by si sa hlavne zamerať na to,ako vyzeráš a v každom smere na sebe zamakať lebo pokiaľ v tomto veku nevyzeras dobre,tak ti nechcem brať ilúzie,ale sex bude len tvoj nesplnený sen.

natalienka12
2. okt 2021

@anita6666 Presneee! Bohuzial pravda je taka aka je. A uplna topka bol komentar, ze chlap je hanblivy! 😂😂😂 4 roky je hanblivy, no ved ked sa mu pri nej nepostavi tak co ma robit?

blizenec79
2. okt 2021

Ahoj,no to ze po Tebe po takom case nevystartoval nemusi znamenat ze sa mu nepacis,mozno naopak si vazi co je medzi vami a nechce to nejako pokazit,mozno mal v byvalom vztahu nejaky problem v posteli a boji sa ze to bude opat...ked je pri Vas a pomaha Vam tak to nieje len tak,mohol by byt niekde inde s najekou inou,takze myslim ze tam su sympatie aj porozumenie len nema odvahu mozno treba aby si zacala Ty ked niekde budete sami,a uvidis ci sa chyti alebo nie,ak nie treba komunikovat ako Ta vnima a preco travi cas s Vami,komunikacia je najdolezitejsia bez nej sa da strasne vela pokazit😃,drzim Ti silno palce😉

autor
2. okt 2021

@blizenec79 ďakujem. Možno nikdy nebude medzí nami nič viac,ale dôležité je, že je tu keď potrebujem. A viem,ze pomôže

autor
2. okt 2021

@limetka69 presne tak to v živote chodí. Super, že ste maminu k tomu nakopli a evidentne sa musím rozhýbať aj ja, ďakujem za povzbudenie

autor
2. okt 2021

@luccija určite gay nie je 😁

autor
2. okt 2021

@natalienka12 nebudem tu na niektoré komentáre reagovať. Znesiem kritiku, nemám s tým najmenší problém.

martina8888
2. okt 2021

Podľa mňa má voči tebe veľký rešpekt a váži si ťa. Nechce to pokaziť, keďže vie o tebe veľmi veľa a je mu s tebou príjemne, inak by s tebou toľko času nebol. Asi sa obáva, že by to nejakým krokom vpred ( k sexu) pokazil. Ale myslim si, že naozaj treba vyskúšať ísť spolu večer na vínko, potom prechádzku a nejak povzbudiť k prvému odvážnejšiemu kontaktu. Držím ti palce.

karolinakr
2. okt 2021

Počuj, maš 40 rokov tak okolky nie su na mieste, povedz, že ho pozývašv piatok večer na dobrú večeru a víno, a ked sa čas pretiahne, može u vas prespať. Aj hlúpy pochopí, že koľká bije,,,ak to odmietne, tak je jasné, že si len jeho kamarátka a nič viac, a ked sa poznate 4 roky a ešte sa o nič nepokúsil to je velmi zle znamenie. Ak by nahodou aj chcel, tak potom je extremne hanblivy, alebo sa bojí, že by to viedlo k manželstvu? Aka je mimoverbalna komunikacia, ked sa k nemu blizko nahneš do jeho osobneho priestoru odtiahne sa alebo usmeje? Hm?

karolinakr
2. okt 2021

Alebo ho len skratka pobozkaj a reakciu uvidíš hned a zaraz

autor
2. okt 2021

@martina8888 ako sa hovorí. Neskusime, nebudeme vedieť.

autor
2. okt 2021

@karolinakr keď nás náhodou niekto stretne, vraví, že to medzi nami neskutočne iskrí. Veľa ľudí nás dáva dokopy, ale hlavne tak nenápadne.
Raz sme boli u neho na oslave a jeho naj kamarát vedel o mne skoro všetko 🙂 po pri tom ja som sa vtedy s ním videla prvý krát
Keď sme sa prvý krát pobozkali, bolo to pre obidvoch také spontánne, ani neviem ako sa to stalo
Čiže vždy sú tam nejaké také narážky na niečo

karolinakr
2. okt 2021

Ja by som mu hodila rukavicu a v piatok večer ho pozvala na večeru, nech si vezme pyžamo, to aj blbý pochopí, čo a jak. A keby ta odmietol, len sa zasmeješ a možte sa kamarátiť dalej, nikto z toho vedu robiť nebude

miadi
2. okt 2021

Takze uz ste sa pobozkali ? Bolo to len raz ci bezne? Mas pocit ze je hanblivy? Alebo ze Ta mà rad aj by Ta chcel ale boji sa zeby si chcela viac? Tak mu povedz ze by si chcela niekoho na sex len nevies koho. Ci sa neponukne . Nemusis sa rovno ty jemu. Alebo ten vecer niekde vonku chodte pozorovat meteority. Na deke povies ze ti je zima pritulis sa k nemu a uvidis., ked nic tak nic stale budete kamosi ty nebudes mat blbu pocit z otvorenehp odmietnutia a najdes niekoho v tvojom meste

autor
2. okt 2021

@karolinakr myslím, že iné ani nepomôže 😆😆s chlapmi je to ťažké

miadi
2. okt 2021

Tym sexom sj mozete pokazit kamaratsky vztah. Je z ineho mesta bude chodit on k vam ci ty k nemu?

mr_is
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
2. okt 2021

@mr_is Som rada, ze si sem napisal aj muzsky pohlad na vec, lebo niektore zeny si stoja na kabli a potom tu 99% dalsich jej taha medove motuzy popod nos, ze sa mu isto paci, len je hanblivy. Nie je. Nefunguje chemia. To ale neznamena, ze sa nemozes vyspat s kymkolvek inym. Alebo mu naznac, ze ta nejaky xy pozval na veceru a opytaj sa ho ako kamarata na “kamaratsku radu” co ak by chcel viac, ci sa mas s nim vyspat. A uvidis ci bude ziarlit. Na 99% nebude.

autor
2. okt 2021

@miadi zatiaľ len raz. Je málo príležitostí na stretnutie keďže nebyvame v jednom meste
Ale určite mu navrhnem najbližšie takú ponuku. My smerom zase za každú srandu. A keď to nezaberie, ostáva mi super kamarát naďalej
Beriem to z humorom

mr_is
Odpoveď bola odstránená
autor
2. okt 2021

@mr_is my spolu žiadnu spoločnú domácnosť nezdieľame. Ale ďakujem aj za tvoju názor. Je iné to počuť aj od chlapa

natalienka12
2. okt 2021

autorka: ak nechces vyzerat ako trapna koza, nic mu v tomto smere nenavrhuj, stale nechapes, ze mu pri tebe nestoji?

mr_is
Odpoveď bola odstránená