icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

karolinakr
4. nov 2021

@brembo neni nič trapnejšie pre ženu, ako znasilňovať muža, čo nema zaujem o sex, ja som sice asertivna, ale toto je nočna mora, lihať si na niekoho, kto sa tvari znechutene

fleur1111
4. nov 2021

@autorka aj tak by som to v tomto prípade na tvojom mieste skúsila. Samozrejme nie hneď skočiť po ňom, ale aspoň tie jemne dotyky. A podľa situácie už budeš vedieť ako ďalej. Či to ma vôbec zmysel. Drzim palce a daj vedieť ako ste dopadli 🍀

brembo
4. nov 2021

v každom prípade to vidím tak,že prvý krok je na Tebe. Možno i inicializácia celého.
A možno má i obavi,či s ním budeš spokojná,či ta nesklame.

brembo
4. nov 2021

@karolinakr to bol žart,samozrejme som to nemyslel vážne

brembo
4. nov 2021

ako píše fleur1111 budeš na to musiet pomali. Vystihla to dokonale

autor
4. nov 2021

@fleur1111 ty si taká zlatá
Ja mám zase občas pocit, že kým som ho nestretla tak bol môj život aký bol, nič mi nechýbalo. Potom prišiel a on ... a zrazu mi ho celý otočil hore nohami

autor
4. nov 2021

@brembo presne toto som si aj myslela, že on čaká ... len potom nepochopím na čo mi dával ten návrh keď sa teraz stiahol

autor
4. nov 2021

@karolinakr ten návrh mi dal práveže on prvý, a zrazu sa potom stiahol

autor
4. nov 2021

@fleur1111 to určite nie, postupne, pomaly a uvidíme
I keď som čakala, že snáď sa konečne rozhýbe on 🙂

fleur1111
4. nov 2021

@autorka každopádne nemáš čo stratiť. Keby ti nedá on ten návrh, tak to je zas iné. Ale keď ho dal a stiahol sa, tak môžeme ešte uvažovať nad možnosťou, že sa “zľakol”. Ale celkovo, aj keby sa neviem co malo stať, tak určite bude pre teba lepšie, keď budeš vedieť na čom si. A to nezistis, pokial sa neposuniete ďalej.

miadi
4. nov 2021

Este stale nic ? Muzov milioni neupinaj sa na tohoto tam nic nebude.Ja ti fandim ale uz by mà to nebavilo na tvojom mieste . Ty nechces byt chcema? Ziadana? Nechces muza ktory vie co chce a ide si za tym? Nechces muza ktory by Jasne chcel teba ? Lebo takeho mozes mat ked prestanes snivat o kamosovi s ktorym to nikam nevedie. Takymto stylom budes sama este roky.

karolinakr
4. nov 2021

Ešte jeden pokus - nevzal on tvoje áno ako nie? že preto sa stiahol, lebo si myslel, že si ho odmietla, ja už sa v tom nevyznám, toto je na knihu a serial na pokračovanie. Škoda, že vas 2 nepoznam, ja by som sa ho spytala, a čo ta tvoja kamoška, s ktorou si roky píše, ako to pokračuje, že čo by mi povedal...napínave to začína byť, najprv ano, potom nie a potom už sa v tom, nikto nevyzná....

autor
4. nov 2021

@fleur1111 netuším kde nastal zlom
Ale určite sa ozvem ako sme pokročili ako pokročíme, pretože mi tu dávate toľko povzbudení na to, aby som sa pohla
Tak asi už len naozaj spraviť ten prvý rázny krok a uvidíme

autor
4. nov 2021

@miadi priznávam, že nie
Vkuse som v robote . Viem, že to nie je dobrá výhovorka, ale neviem si nájsť čas na to, aby sme sa spolu stretli a pokecali. Ale sľubujem, že to napravím
Nový objekt nemám kde stretnúť, pretože v mojom okolí sú buď mladí zajačikovia alebo zadaní chlapi

miadi
4. nov 2021

Ubehlo vyse mesiac odkedy si sem napisala a nic? Ste sa nevideli cely ten cas? Alebo videli a nic ?

autor
4. nov 2021

@karolinakr ani ja sa v tom už nevyznám
Vôbec som v prvý moment nevedela ako reagovať a hlavne čo na to napísať
Ale tak spravíme z celého telenovelu na pokračovanie 🙂 a možno to bude mať šťastný koniec

autor
4. nov 2021

@miadi stretli sme sa, ale len tak narýchlo a na ulici a tam nemyslím, že by bolo vhodné takéto veci riešiť
Ja robím 12 a posledne to mám dosť nabité

miadi
4. nov 2021

Tak potom nemas ani cas na vztah Keby aj nieco z toho bolo. Vy ste obaja smelsi cez text a mobil ale nazivo skutek utek. Bud ste obaja hrozne plachi nesmeli davate si zmatocne signali alebo jednoducho Ta mà len za kamosku a obcas vtipkuje zeby aj sex mohol byt.

miadi
4. nov 2021

Nechces zmenit job ? Nieco s menej hodinami a muzskym kolektivom v strednom veku ? 😄

autor
4. nov 2021

@miadi je veľmi ťažké vyžiť z jedného platu a práve preto je toho času menej, pochopí ten čo vie aké je to ťažké
Job nechcem zmeniť, pretože u nás je bieda so zamestnaním 🙂 a kolegov mám až
" dvoch "

karolinakr
4. nov 2021

Každa telenovela ma štastný koniec. Moja mama raz pozerala 1300 časť telenovely a na poslednej časti štrajkoval televizor, tak sa vlastne nedozvedela ako to všetko dopadlo..

miadi
4. nov 2021

Viem ake to je tazke Moja mama zivila sama 2 deti no 12ky nerobila ked mala blby job hladala iny. Ty potrebujes zmenu v zivote a Mozno to ani nie je tento kamos na sex ci bez . Ak je malo pracovnych moznosti v okoli vzdy sa mozes prestahovat. Mala by si zit nie prezivat. Mat aj cas a energie Bud na priatela vztah ci len kamosa na sex alebo samu pre seba s kamoskami. Da sa to. Musis len chciet a nieco zmenit.

autor
4. nov 2021

@karolinakr tak snáď to tak s nami nedopadne

autor
4. nov 2021

@miadi áno, ja viem, ale svoju prácu mám veľmi rada. Aj keď je to niekedy ťažké, ale nerada by som ju menila. Mám pracovné podmienky prispôsobené a keď niečo potrebujem vždy mi vedia vyhovieť

miadi
4. nov 2021

Tak aspon ze mas rada tu pracu lebo na ine nemas potom cas. Ono by to chcelo mat normalny vztah chlapa doma aspon po robote cez vikend sa vidiet tento kamos z ineho mesta .. to je take neprakticke ak sa aj vobec rozhybete. Aspon do vianoc by si mohla mat uz jasno snim ci nieco bude ci nic .

autor
4. nov 2021

@miadi som si vedomá, že môj život mi uniká pomedzi prsty. Kamarátky mám v podstate tiež len tak pomenej,lebo po pár akciách ma to s nimi prestalo baviť. U nich bol na prvom mieste alkohol a potom zháňať chlapov, nie že by som bola nejaká svätuškarka,ale toto sa mi teda vôbec nepáčilo takéto akcie
Robotu mám rada,ale nežijem len pre ňu
Dúfam a verím, že ak niečo má byť tak to niekde pohneme. Keď nie, nič sa nedeje, život ide ďalej

dadis
4. nov 2021

Mozno keby si sa trosku uvolnila a nebola upata a stale nemyslela, ze kto si o tebe cp bude mysliet, "zila" by si aj ty. Ved ked kamarat pride, otvor vino a ono to pojde. Vobec to neznamena sa opit 😅. Normalne si das deci, dve a uvolnis sa. To z teba nespravi ani alkoholicku, ani zhanacku chlapov. Prestan sudit inych a aj k sebe budes laskavejsia 😉

autor
4. nov 2021

@dadis ja nemám problém si dať alkohol,ale nie opiť sa a potom robiť hlúposti. Nemyslím, že takéto správanie je vhodné pre ženy. Viem sa uvoľniť, zabaviť,som za každú srandu,ale odkiaľ pokiaľ. Takže prosím neber to tak, že niekoho odsudzujem,ale myslím, že všetko má svoje hranice. A kamarát má rád skôr domácu 🤣 čo ja nemusím,ale tak človek nespraví pre pekný večer

dadis
4. nov 2021

Tak ale si snad dospela a vies, kde mas hranicu 😉. Ale uprimne, kto to v mladosti nikdy aspon raz s alkoholom neprehnal 🙈. Podla mna sa ti bude lahsie zit, ked nebudes pozerat na to, co sa patri a co nie. Domácu si teda dajte, nech sa uvolnite, ale len striedmo, nech miesto mileho neobjimas zachodovu misu 😅

autor
4. nov 2021

@dadis každý sme to v mladosti zažili, aspoň máme na čo spomínať. A s tou domácou určite opatrne,lebo záchodová misa nie je najlepšie miesto na randenie 😆