Zlý sex: Ako riešiť problémy vo vzťahu?
Ahojte mám dlhoročný problém vo vzťahu. Sme spolu skoro 7 rokov. A som priateľove prvé dievča... Bohužial je v posteli totálne drevo a vôbec to v posteli nevie, nevie ani udržať taký ten rytmus. Nevie ani keď mu poviem, že chcem vašnivé milovanie on nevie aké to je a čo má pri tom robiť. Netúžim po ňom sexuálne a nevzrušuje ma vôbec...Sex máme 3 krat do mesiaca aj to sa musím premôcť... Bohužial sme pred dvomi rokmi mali veľkú krízu kde som spoznala jedného chlapca o 4 roky staršieho odo mňa a stal sa mojím milencom. Sex sme mali asi iba 4 razy no sex s ním bol ten najlepší aký som mala...S ním som zažila veci o ktorých som ani netušila. Vzdychala som už len keď sa ma pri predohre dotýkal. A vôbec pri ňom som pochopila keď sa povie, že predohra je ešte lepšia než samotný sex. Bola medzi nami hrozne silná chémia a v posteli tá správna kompatibilita. Bohužial sa s nim už nestretávam a nebavíme sa spolu aj keď áno ja na neho neviem zabudnúť a áno sú tam aj city z mojej strany. Ja len asi nemá zmysel ostávať v takomto vzťahu kde si nerozumieme v tejto oblasti vôbec. Aj mi vravel, že nauč ma to a tak...aj som sa snažila ale nejde to proste, nevie to vôbec. Vraví sa, že ak je zlý tanečník a na parkete jeho pohyby pôsobia vtipne a komicky tak nebude dobrý ani v posteli. Ech pravda to je :D všetci mi vravia odíd od neho aj terapeutka mi to vraví len to neni jednoduché lebo je hrozne citový vydierač a manipulátor....aj som sa s týmto radila s mojimi staršimi surodencami, že mám tento problém a oni ma len vysmiali a povedali mi, že život neni len o sexe.... No bohužial pre mňa je sex v živote a v partnerstve dôležitý.... Aký máte názor na to vy....
7 rokov spolu a zlý sex
To je vizitka oboch a nie len jedného 🙂
Nuž, keď už si ho podvádzala,tak čo dalej chces?ved ho nechaj ísť a každý si nájdete vyhovujúceho
Ak je to pre Teba dolezite, odid. I tak si ho podvadzala s milencom . Najde si zenu, ktorej bude vyhovovat.
A je to tak dojemné, keď niekto niekoho nemiluje, nevýhovuje mu, podvádza ho a aaaaajtak ho nenechá aby mal možnosť nájsť niečo skutočne a úprimne
😅
Takže za 7 rokov čo ste spolu.
1. - Si ho nenaučila mať poriadne sex tak aby ťa to uspokojovalo.
2. - Si ho podviedla.
3. - Ešte sa profiluješ ako obeť v tomto vzťahu ?.
😕😕
🤢
Ved mu povedz ze si ho poviedla a pojde aj sam, neboj sa.
Veď na neho skoč ty a urob si po svojom ako vyhovuje tebe, nech len drží, nič nepokazí😅
Uz pred tyzdnom ti tu dostala rady, ze sa mas s nim rozist. Dnes zas?
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/nevyhovujuci-sexualny-partner-co-robit-vo-vztahu/
Ako povedala jedna moja byvala: "nevyjebal on mna, vyjebala som ja jeho" :D Posli ho kade lahsie.
@anonym_75e5dd ja nechápem,prečo ľudia toto robia,čo čakajú,že v ďalšej téme jej povieme,že zostaň s ním alebo čo 🙄
@anonym_75e5dd bradavkový orgazmus 🤣 here we go again.🥴
@anonym_75e5dd bradavkový orgazmus 🤣 here we go again.🥴
@anonym_e81918 🤣 ale divis sa? 5 rokov nahovno sex, musela byt taka neukojena, ze ten druhy, len co sa jej chytil bradaviek, tak mala hned orgazmus.

Že len predlžujes agóniu