icon

Zlý sex: Ako riešiť problémy vo vzťahu?

27. aug 2026

Ahojte mám dlhoročný problém vo vzťahu. Sme spolu skoro 7 rokov. A som priateľove prvé dievča... Bohužial je v posteli totálne drevo a vôbec to v posteli nevie, nevie ani udržať taký ten rytmus. Nevie ani keď mu poviem, že chcem vašnivé milovanie on nevie aké to je a čo má pri tom robiť. Netúžim po ňom sexuálne a nevzrušuje ma vôbec...Sex máme 3 krat do mesiaca aj to sa musím premôcť... Bohužial sme pred dvomi rokmi mali veľkú krízu kde som spoznala jedného chlapca o 4 roky staršieho odo mňa a stal sa mojím milencom. Sex sme mali asi iba 4 razy no sex s ním bol ten najlepší aký som mala...S ním som zažila veci o ktorých som ani netušila. Vzdychala som už len keď sa ma pri predohre dotýkal. A vôbec pri ňom som pochopila keď sa povie, že predohra je ešte lepšia než samotný sex. Bola medzi nami hrozne silná chémia a v posteli tá správna kompatibilita. Bohužial sa s nim už nestretávam a nebavíme sa spolu aj keď áno ja na neho neviem zabudnúť a áno sú tam aj city z mojej strany. Ja len asi nemá zmysel ostávať v takomto vzťahu kde si nerozumieme v tejto oblasti vôbec. Aj mi vravel, že nauč ma to a tak...aj som sa snažila ale nejde to proste, nevie to vôbec. Vraví sa, že ak je zlý tanečník a na parkete jeho pohyby pôsobia vtipne a komicky tak nebude dobrý ani v posteli. Ech pravda to je :D všetci mi vravia odíd od neho aj terapeutka mi to vraví len to neni jednoduché lebo je hrozne citový vydierač a manipulátor....aj som sa s týmto radila s mojimi staršimi surodencami, že mám tento problém a oni ma len vysmiali a povedali mi, že život neni len o sexe.... No bohužial pre mňa je sex v živote a v partnerstve dôležitý.... Aký máte názor na to vy....

anonym_66de48
27. aug 2026

Že len predlžujes agóniu

anonym_f6bc9d
27. aug 2026

7 rokov spolu a zlý sex
To je vizitka oboch a nie len jedného 🙂
Nuž, keď už si ho podvádzala,tak čo dalej chces?ved ho nechaj ísť a každý si nájdete vyhovujúceho

anonym_63b3fd
27. aug 2026

Ak je to pre Teba dolezite, odid. I tak si ho podvadzala s milencom . Najde si zenu, ktorej bude vyhovovat.

anonym_f6bc9d
27. aug 2026

A je to tak dojemné, keď niekto niekoho nemiluje, nevýhovuje mu, podvádza ho a aaaaajtak ho nenechá aby mal možnosť nájsť niečo skutočne a úprimne
😅

jblheart
27. aug 2026

Takže za 7 rokov čo ste spolu.
1. - Si ho nenaučila mať poriadne sex tak aby ťa to uspokojovalo.
2. - Si ho podviedla.
3. - Ešte sa profiluješ ako obeť v tomto vzťahu ?.

😕😕

anonym_425477
27. aug 2026

🤢

personality
27. aug 2026

Vek máte aký?

anonym_30aff8
27. aug 2026

Ved mu povedz ze si ho poviedla a pojde aj sam, neboj sa.

anonym_92295e
27. aug 2026

Veď na neho skoč ty a urob si po svojom ako vyhovuje tebe, nech len drží, nič nepokazí😅

anonym_75e5dd
27. aug 2026
anonym_726101
27. aug 2026

Ako povedala jedna moja byvala: "nevyjebal on mna, vyjebala som ja jeho" :D Posli ho kade lahsie.

rozculena
27. aug 2026
@anonym_75e5dd

Uz pred tyzdnom ti tu dostala rady, ze sa mas s nim rozist. Dnes zas?

@anonym_75e5dd ja nechápem,prečo ľudia toto robia,čo čakajú,že v ďalšej téme jej povieme,že zostaň s ním alebo čo 🙄

anonym_e81918
27. aug 2026
@anonym_75e5dd

Uz pred tyzdnom ti tu dostala rady, ze sa mas s nim rozist. Dnes zas?

@anonym_75e5dd bradavkový orgazmus 🤣 here we go again.🥴

anonym_75e5dd
28. aug 2026
@anonym_e81918

@anonym_75e5dd bradavkový orgazmus 🤣 here we go again.🥴

@anonym_e81918 🤣 ale divis sa? 5 rokov nahovno sex, musela byt taka neukojena, ze ten druhy, len co sa jej chytil bradaviek, tak mala hned orgazmus.

autor
28. aug 2026
@anonym_f6bc9d

A je to tak dojemné, keď niekto niekoho nemiluje, nevýhovuje mu, podvádza ho a aaaaajtak ho nenechá aby mal možnosť nájsť niečo skutočne a úprimne
😅

@anonym_f6bc9d Hah miláčik ja som bola tá čo chcela od sameho začiatku odisť zo vzťahu to on je retard že nechce....veľa krat sme to riešili ale ja som pre neho ta jedina on ma velmi milujeee....s nim to neni lahke sa rozisť....

anonym_5d5962
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f6bc9d Hah miláčik ja som bola tá čo chcela od sameho začiatku odisť zo vzťahu to on je retard že nechce....veľa krat sme to riešili ale ja som pre neho ta jedina on ma velmi milujeee....s nim to neni lahke sa rozisť....

@anonym_autor To su take trapne vyhovorky, ze "on nechce" 😀. A drzi ta prikovanu retazami niekde ci? Ci ti drzi 24/7 zbran pri hlave 🙈. Lebo ludia sa aj rozvadzaju aj v pripadoch, ze jeden z nich to nechce. Anieto este rozchadzaju. Neviem si celkom dobre predstavit, ako by ma mohol niekti udrzat vo vztahu, v ktorom byt nechcem 🤔. A fakt na mna nechod s nejakou manipulaciou a pod. To su len vyhovorky.

domkakvet
28. aug 2026

@anonym_autor nevedela som, ze ak ma nastat rozchod, tak je potrebny suhlas oboch.

beronsche
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor verím, že ľahké to nie je.. Ale hádam ťa nenúti s nožom na krku, aby si zostala?
Vzťah na figu, sex na figu, odíď.
On nechce rozchod?
Povedz mu o tom najlepšom sexe, aký si kedy zažila a ako na toho druhého vždy myslíš..
Uvidíš, ako to premiesa karty..

anonym_f6bc9d
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako sa da s niekým byt na silu?vyhraza sa ti? drží ta zamknutu?
Vieš , si nevazis jeho ale ani seba
Vzťah nemá byt za trest pre nikoho...

januska12323
28. aug 2026

Tieto témy ti nijak nepomôžu kým nechceš konať.

katarinka963
28. aug 2026

@anonym_autor tragikomedia.... toto tu uz bolo nedávno