Zmena libida po 30tke
Nemam chut na sex, s partnerom sme v pohode, mam 32. Do 25 som bola vkuse sexuchtiva, teraz nic. Je to normalne? V podstate mam asi 2 dni do mesiaca kedy mam chut, potom nic.
Môžeš mať problém s hormónmi. Skús to poriešiť s gyn
@anonym_2df73a a mam nepravidelny menzes, 10 dni hore dole, gynekologicka mi povedala ze mam viac testosteronu ale ked nemam chut na sex, tak sa to vylucuje
Áno, si už v prechode.
@anonym_autor Ani ja nemám každý deň chuť na pivo.
@anonym_autor Ani ja nemám každý deň chuť na pivo.
@chrobak7 ked tu citam ako maju ludia sex 3 krat do tyzdna, tak nechapem
@anonym_autor Never všetkému, čo ľudia napíšu. Veľa z nich si vymýšľa a klame. Ži si svoj život tak, aby si ty bola spokojná. Ak ti to nechýba, netreba byť z toho zúfalý.
@chrobak7 dakujem♥️
Suvisi nechut na sex s prechodom?To uz budem v prechode aj ja?🥲
@anonym_autor podla mna nie si v prechode, skor ak mas nejaky stres.
Suvisi nechut na sex s prechodom?To uz budem v prechode aj ja?🥲
@anonym_0b1a5e ako u koho
@anonym_autor Never všetkému, čo ľudia napíšu. Veľa z nich si vymýšľa a klame. Ži si svoj život tak, aby si ty bola spokojná. Ak ti to nechýba, netreba byť z toho zúfalý.
@chrobak7 Tak ja sexujem skoro každý deň 🤷♀️ či veríš alebo nie...mám super milenca, ktorý si na mňa nájde čas 6x do týždňa, lebo vie, že sex milujem a chcem a on tiež a to mám viac rokov ako autorka.
@chrobak7 Tak ja sexujem skoro každý deň 🤷♀️ či veríš alebo nie...mám super milenca, ktorý si na mňa nájde čas 6x do týždňa, lebo vie, že sex milujem a chcem a on tiež a to mám viac rokov ako autorka.
@anonym_5ddc25 áno určite 🤣
@anonym_5ddc25 A teraz čo? Chcela si sa pochváliť? Mne je to jedno, či je to pravda alebo nie.
@anonym_5ddc25 autorka ma vzťah a ty len milenca takže je to iné
@chrobak7 ked tu citam ako maju ludia sex 3 krat do tyzdna, tak nechapem
@anonym_autor mám rovnaký vek..dve deti a mám pocit že sa to nijako nezmenilo..mám stále chuť..občas viac a občas menej ale taký,, útlm,,som ešte nemala a to mám jedného partnera od začiatku..už 17 rokov a stále nám to super funguje
Máme dní že dáme aj 2-3 x potom niekedy len 1-2 do týždňa ale máme 15 mes dieťa a pubertu
@anonym_5ddc25 autorka ma vzťah a ty len milenca takže je to iné
@anonym_b33326 V čom je to iné? Keď raz mám chuť, tak mám chuť či je to partner alebo milenec alebo kamarát na sex.
@anonym_5ddc25 A teraz čo? Chcela si sa pochváliť? Mne je to jedno, či je to pravda alebo nie.
@chrobak7 No nie, len ty tu píšeš, že nech neverí, keď ženy napíšu, že majú sex každý deň. No áno, sú také ženy a aj muži, čo nemajú nič iné na práci len sexovať. A nie, nechválim sa, len som vyvrátila tvoj koment, kde s istotou píšeš, že to nie je reálne.
@chrobak7 No nie, len ty tu píšeš, že nech neverí, keď ženy napíšu, že majú sex každý deň. No áno, sú také ženy a aj muži, čo nemajú nič iné na práci len sexovať. A nie, nechválim sa, len som vyvrátila tvoj koment, kde s istotou píšeš, že to nie je reálne.
@anonym_5ddc25 tak asi som divna
@anonym_5ddc25 tak asi som divna
@anonym_autor Nemyslím si, že si divná. Každý to má inak.
@anonym_autor Nemyslím si, že si divná. Každý to má inak.
@anonym_5ddc25 ja som to tak mala vzdy, po 29-30 akoby utalo
@anonym_5ddc25 ja som to tak mala vzdy, po 29-30 akoby utalo
@anonym_autor Nemáš stres? ťažké obdobie? únava? vyčerpanosť?
@anonym_autor Nemáš stres? ťažké obdobie? únava? vyčerpanosť?
@anonym_5ddc25 ano ale , niekedy mam sny s inymi muzmi
@anonym_5ddc25 ano ale , niekedy mam sny s inymi muzmi
@anonym_autor túžiš po iných mužoch?

Môžeš mať problém s hormónmi. Skús to poriešiť s gyn