icon

Zmena libida po 30tke

29. aug 2025

Nemam chut na sex, s partnerom sme v pohode, mam 32. Do 25 som bola vkuse sexuchtiva, teraz nic. Je to normalne? V podstate mam asi 2 dni do mesiaca kedy mam chut, potom nic.

anonym_2df73a
29. aug 2025

Môžeš mať problém s hormónmi. Skús to poriešiť s gyn

autor
29. aug 2025
@anonym_2df73a

Môžeš mať problém s hormónmi. Skús to poriešiť s gyn

@anonym_2df73a a mam nepravidelny menzes, 10 dni hore dole, gynekologicka mi povedala ze mam viac testosteronu ale ked nemam chut na sex, tak sa to vylucuje

sevrin
29. aug 2025

Áno, si už v prechode.

chrobak7
29. aug 2025

@anonym_autor Ani ja nemám každý deň chuť na pivo.

autor
29. aug 2025
@sevrin

Áno, si už v prechode.

@sevrin v 32?

autor
29. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor Ani ja nemám každý deň chuť na pivo.

@chrobak7 ked tu citam ako maju ludia sex 3 krat do tyzdna, tak nechapem

chrobak7
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Never všetkému, čo ľudia napíšu. Veľa z nich si vymýšľa a klame. Ži si svoj život tak, aby si ty bola spokojná. Ak ti to nechýba, netreba byť z toho zúfalý.

autor
29. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor Never všetkému, čo ľudia napíšu. Veľa z nich si vymýšľa a klame. Ži si svoj život tak, aby si ty bola spokojná. Ak ti to nechýba, netreba byť z toho zúfalý.

@chrobak7 dakujem♥️

sevrin
29. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin v 32?

@anonym_autor no je uponáhľaná doba, čo sa čuduješ?

anonym_0b1a5e
29. aug 2025

Suvisi nechut na sex s prechodom?To uz budem v prechode aj ja?🥲

domkakvet
29. aug 2025

@anonym_autor podla mna nie si v prechode, skor ak mas nejaky stres.

rozculena
29. aug 2025
@anonym_0b1a5e

Suvisi nechut na sex s prechodom?To uz budem v prechode aj ja?🥲

@anonym_0b1a5e ako u koho

anonym_5ddc25
29. aug 2025
@chrobak7

@chrobak7 Tak ja sexujem skoro každý deň 🤷‍♀️ či veríš alebo nie...mám super milenca, ktorý si na mňa nájde čas 6x do týždňa, lebo vie, že sex milujem a chcem a on tiež a to mám viac rokov ako autorka.

anonym_83f0b4
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@chrobak7 Tak ja sexujem skoro každý deň 🤷‍♀️ či veríš alebo nie...mám super milenca, ktorý si na mňa nájde čas 6x do týždňa, lebo vie, že sex milujem a chcem a on tiež a to mám viac rokov ako autorka.

@anonym_5ddc25 áno určite 🤣

chrobak7
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@anonym_5ddc25 A teraz čo? Chcela si sa pochváliť? Mne je to jedno, či je to pravda alebo nie.

anonym_b33326
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@anonym_5ddc25 autorka ma vzťah a ty len milenca takže je to iné

slovakboy
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo by nemohli byt ľudia čo majú sex 3 krát do týždňa? Je to normálne. Ale rovnako normálne je mať 3 krát do mesiaca. Alebo aj menej.

anonym_df75c4
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mám rovnaký vek..dve deti a mám pocit že sa to nijako nezmenilo..mám stále chuť..občas viac a občas menej ale taký,, útlm,,som ešte nemala a to mám jedného partnera od začiatku..už 17 rokov a stále nám to super funguje
Máme dní že dáme aj 2-3 x potom niekedy len 1-2 do týždňa ale máme 15 mes dieťa a pubertu

anonym_5ddc25
30. aug 2025
@anonym_b33326

@anonym_5ddc25 autorka ma vzťah a ty len milenca takže je to iné

@anonym_b33326 V čom je to iné? Keď raz mám chuť, tak mám chuť či je to partner alebo milenec alebo kamarát na sex.

anonym_5ddc25
30. aug 2025
@chrobak7

@anonym_5ddc25 A teraz čo? Chcela si sa pochváliť? Mne je to jedno, či je to pravda alebo nie.

@chrobak7 No nie, len ty tu píšeš, že nech neverí, keď ženy napíšu, že majú sex každý deň. No áno, sú také ženy a aj muži, čo nemajú nič iné na práci len sexovať. A nie, nechválim sa, len som vyvrátila tvoj koment, kde s istotou píšeš, že to nie je reálne.

autor
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@chrobak7 No nie, len ty tu píšeš, že nech neverí, keď ženy napíšu, že majú sex každý deň. No áno, sú také ženy a aj muži, čo nemajú nič iné na práci len sexovať. A nie, nechválim sa, len som vyvrátila tvoj koment, kde s istotou píšeš, že to nie je reálne.

@anonym_5ddc25 tak asi som divna

anonym_5ddc25
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5ddc25 tak asi som divna

@anonym_autor Nemyslím si, že si divná. Každý to má inak.

autor
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@anonym_autor Nemyslím si, že si divná. Každý to má inak.

@anonym_5ddc25 ja som to tak mala vzdy, po 29-30 akoby utalo

anonym_5ddc25
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5ddc25 ja som to tak mala vzdy, po 29-30 akoby utalo

@anonym_autor Nemáš stres? ťažké obdobie? únava? vyčerpanosť?

autor
30. aug 2025
@anonym_5ddc25

@anonym_autor Nemáš stres? ťažké obdobie? únava? vyčerpanosť?

@anonym_5ddc25 ano ale , niekedy mam sny s inymi muzmi

anonym_5ddc25
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5ddc25 ano ale , niekedy mam sny s inymi muzmi

@anonym_autor túžiš po iných mužoch?