Znepokojuje ma, keď mi priateľ neodpíše
Ahojte. Prosim vyjadrite sa hlavne tie ktoré máte s podobnou situáciou skúsenosti, a aj keď nie, aspoň trochu porozumenia. S priatelom sa nevidíme za mesiac veľmi často keďže sme na diaľku, ale píšeme si pravidelne. Akurat ma znepokojuje že neodpíše napríklad aj od večera, ráno tiež nič.(párkrát sa to stalo)
Nechcem aby bol samozrejme nalepený na telefóne 24/7 ale keď sme od seba bola by som rada keby sme si udržiavali pravidelnejší kontakt, aj keby napíše hoc len niečo krátke ale viem že si spomenul a nenechal len pozreté. Možno pre niekoho banalita, ale ja mám potom pocit čo zlé sa stalo a či sa nemám ozvať. Mojim ženským okom a neviem či pesimistickým alebo realistickým okom to vnímam ako ignor. Sme pár týždňov po väčšej hádke a konečne znova v pohode a zvládli sme to (vyzerá to tak), takže neviem ako si toto vysvetliť.
Mantinely a pravidla si nastavujete sami, nie nadpolovicna vacsina nazorov ludi, co nie su s vami v romatickom vztahu.
No vieš, tie vzťahy na diaľku sú podľa mňa vždy o ničom, aj keď bol chalan super časom to väčšinou upadalo.
A to tak mate od zaciatku ci az teraz po tej hadke to akoby upadlo?
Asi nemá veľmi záujem ti odpisovať hneď keď môže, už len to by som brala ako varovný signál, že niečo nie je v poriadku. My keď sme s manželom boli do seba silno zaláskovaní prvé roky, nonstop sme si písali, keď sa dalo. Asi nie je až tak zaláskovaný...
No ak mas tusenie ze sa nieco deje tak je to zvycajne tak.
Nie si priorita, inak by pisal.
Suhlasim s babami, je mozne, ze to chladne. Ale treba si vsimat viac veci, aky je, ked ste spolu...Vy si nevolate, len pisete? To je tiez cudne. Vela sa da vypozorovat z tonu hlasu atd.
Nie raz si clovek mysli, ze je daco super a nie je. Nechcem strasit. Ako dlho ste spolu? Tiez mozem potvrdit, ze v stadiu totalneho zalaskovania bolo pisanie intenzivne a to sme sa aj vidali denne
Co keby si sa mu skusila pre zmenu dlhsie neozvat ty? Ak mu na tebe zalezi, bude sa pytat co sa deje.
No mne keby neodpisoval dlhšie,tak jednoducho zoberiem telefón a zavolám,až keby nedvíhal,tak sa začnem strachovať,to už keby ani nezavolal naspäť,už by som mu neverila
Nuz pokial mu pises x krat denne a on tebe malo, tak je to na zvazenie. Komunikacia je dolezita, ale mala by byt vyvazena a chcena. Takze by som mozno ubrala a uvidis ako zareaguje.
Dala si niekedy vycitku, preco sa neozyva? Pise aj tebe sam od seba, ci skor reaguje na teba? Kto je iniciatorom tych sprav? Mozno si odpovedz na tieto otazky. Skutocne tazko povedat, nepoznam ho, aky je typ. Ale urcite by som sa skusila neozvat chvilu.
Daj pozor, aby to nebola taká povaha "studený ako psí čumák". V stave zamilovanosti toto človek môže dlhé mesiace prehliadať. Ver mi, viem, o čom hovorím.
Toto by som ja nedala. Vzťah na diaľku a ešte aj odmeraný prístup hraničiaci s ignoráciu.

Aký je dôvod, že ste ďaleko od seba? Odporúčam žiť spolu na jednom mieste, nie každý inde. A taktiež odporúčam nebyť na niekom závislá, je to toxické očakávať od niekoho, že si bude vypisovať, ak na to nie je typ.