Zrelá žena 41+
Zaujíma ma vas nazor...
Zena, manzelka, vek deti taky, ze by pokojne mohla byt uz babka. Moze byt, ze ma nejaku krizu, pocit, ze ju nenaplna manzelstvo (uz druhe)?
Je normalne, ze hlada mimomanzelsky pomer?
Vynucuje si pozornost, vystrelky vhodne tak pre pubertiacky? Stretli ste sa s tym, dajme tomu v rodine, v okoli?
Ustane to casom? Rozviest sa nechce, stal by sa z nej bezdomovec.
stretla...
susedka dokonca odišla od syna ktorý nemal ani len 10 r. Nechala ho napospas osudu - rozumej rodine. Nikdy sa už nevrátila, sem tam príde pozrieť ako sa má - aj so svojim fešákom. Najmä keď má syn narodky tak vtedy sa ukáže . Syn jej už vyrástol, už je dospelý muž.
osobne si myslím že to nikdy neprestane. určite kým bude zdravie a chtíč po chlapoch 😉 - hovoria tomu kríza stredného veku....
Až mi zabehlo, že 41+ a pokojne by mohla byť už babka.
Tiež patrím do tejto kategórie a určite sa nechystám správať ako babka.
41+ by pokojne mohla byť ešte znova mamou. Život sa predsa nekončí. Keď odrastú deti, tak príde ďalšia "mladosť."
Nerozumiem, prečo by mala prestať žiť a zabávať sa. Mužom sa bežne toleruje druhá puberta. Bráni niečo manželovi, aby si tiež užíval život a vychutnával si tú ďalšiu "mladosť" spolu s manželkou?
@melanta vobec nejde o aktivny zivot, keby sportuje, zdravo a aktivne zije, vsetko je v poriadku. Tu ide o to, ze robi hanbu rodine, zahladela sa do zenateho chlapa a preskocilo jej. Profilovu fotku na socialnych sietach meni kazdu chvilu, lebo si mysli, ze dotycneho to zaujima. Obliekanie plus uces vhodny pre nastrocnu, nie zenu po 40tke s nadvahou. Uz to je prilis a okolie si to velmi vsima.
Rozvod nechce z financneho hladiska a mas pravdu, je to asi vyhovorka.
@tanyan to bolo myslene tak, ze jej dieta je uz vo veku, kedy si kludne moze zalozit vlastnu rodinu.
@tanyan a kludne nech sa zabava....ale s vlastnym manzelom, nie s cudzim.
A prečo sa tak správa? Ak by bolo doma všetko v poriadku, tak by nemala dôvod podľa mňa. Aký majú život s manželom? Manžel o ňu javí záujem? A ako vieš, že profilovú fotku si mení často preto, aby zaujala nejakého ženatého muža?
@melanta to, ako zije s manzelom mi neprinalezi predsa hodnotit, nebyvam s nimi.
Preco sa tak sprava? Netusim, asi potrebuje pozornost. Uz je to vsak moc a je to na smiech celemu okoliu.
Nehovoriac o tom, ze to obtazuje toho zenateho chlapa a celu rodinu.
v prvom rade - ona sa nemusí chcieť rozviesť, stačí, že bude chcieť manžel.
Musia si sadnúť oni dvaja - ona nech povie, čo jej doma chýba, prečo hľadá pozornosť inde, on nech povie, či s ňou ešte chce tráviť čas aj mimo kuchyne a gauča, či je ochotný jej venovať pozornosť a dať jej to, čo jej chýba. Ak áno a dohodnú sa, že ich vzťah ešte má zmysel a urobia maximum pre to, aby našli stratenú iskru, tak nech na tom zapracujú. Bude to chcieť snahu a kompromisy z oboch strán. Ak ona je presvedčená, že jej manžel jej už nie je dosť dobrý, ak on je presvedčený, že s manželkou si nemá čo povedať, tak smer súd so žiadosťou o rozvod. Že ona zostane bez strechy nad hlavou je jej problém, na to mala myslieť skôr. Snáď nečaká, že keď sa bude k.rviť, tak si ju manžel nechá doma...
Ze ty si manzelka toho zenaca, ktoreho uhana?:D mozno ti len nabulikal do hlavy, ako ho ona uhana a mozno to je nakoniec naopak 🙂 nechapem, naco riesis zivoty inych ludi, pokial sa ta to osobne nedotyka? Ak nie si manzel, syn/dcera dotycnej tak mi jedine vychadza, ze si manzelka toho, co ho akoze uhana, lebo inak si neviem vysvetliť, k comu je dobre toto :D
Ja som bola s mojim na pedikúre a pedikérka 45+ s kamoškou laškovali s mojim priateľom, mali tam vinové poháre vyložené, tá kamoška masirovala môjmu stehno, pedikérka košeľu rozopnutú po pupok, dve divé, opité akože dámy sa nevedeli vpratať do kože aj keď som tam bola..boli tak nechutne oplzlé ako úchyláčky, každé druhé slovo sex, že som sa za ne hanbila, nevedeli čo so sebou, čistý blvajz.. takže úplne si viem prestaviť takéto niečo😱 čo si vyžaduje pozornosť a myslí, že je hádam sexi😫 pretiahli by aj dikobraza a teda neverím že ich to niekedy prejde👩🏼🔧 tam chýba chrbtová kosť a chochmes😀
Aka je tvoja rola v tomto pribehu? Myslis ze ty alebo ktokolvek na tomto fore ma pravo hodnotit co je normalne alebo spravne?
Nemyslím, že to prestane. Je tak nastavená a predpokladám, že si mysli, že to ako sa správa je úplne v poriadku.
@thereisabear toho sa obavame...
myslím si že je to trúba
a ty si v akom vzťahu k tej žene, že to riešiš?
@mladena ja ju nechcem súdit, nech sa teda ku.vi a na hlavu aj dredy, ked si mysli, ze jej to pomoze, ale nech aspon obtazuje slobodnych muzov. Ano, chapem, ze je v manzelstve nestastna, tak hlada pozornost inde, ale stavia svoje stastie na trapeni inych ludi. Svoju rodinu tak dostava do neprijemnej situacie a hanby. Kludne nech zije aktivne, tiez som nazoru, ze po 40tke nekonci zivot, ale odtial potial.
Ak sa ta ta situácia bytostne netýka tak čo je teba do toho kto co robí a ako zije?
Podľa mňa psychická poruvha osobnosti....
@janka_23 zial, tyka sa ma. Inak by som to neriesila.
Áno, jedna taká mi ukradla manžela a doma nechala 3 deti. Aleeeee dnes som jej už za to vďačná 😉.
@adka176 ano, vyzera to tak. Lenze co s tym...
S tým neurobíš nič....ona si ani neuvedomujem že jej správanie prekračuje hranice, berie to ako svoju normu.....ak to nie je blízky človek odísť, nevšímať si jej život....ak ti zasahuje do života tak neviem, len usmerňovať, vysvetľovať, poučovať s láskou....ale nie vždy to bude chápať a ty budeš zlá....
"to, ako zije s manzelom mi neprinalezi predsa hodnotit" - áno, správne a rovnako Ti neprináleží hodnotiť ani to, ako žije ona sama........
že hanbu rodine 😀 nie, našťastie ju nemôžeš zatvoriť na psychiatriu ani do väzenia ani nič iné, hanbu robí iba sebe. a ty? poďme teda zhodnotiť teba 😉 kto si ty? dcéra? sestra? alebo ešte niekto vzdialenejší? prečo sa hráš na morálnu políciu? prečo tú ženu stalkuješ? odkiaľ vieš o jej úmysloch čo "by chcela"? staraj sa o seba 👍 takže na otázku "lenže čo s tým" ti odpovedám, že ty nič 😝
ak si jej sestra, matka, dcera, tak sa s nou skus porozpravat. ak si manzelka toho zenateho, ktoreho udajne obtazuje, tak ti zostava len dufat, ze si si vybrala spravneho chlapa a odola jej.
To je asi tak vsetko, co mozes robit.
A nie, nesiblo jej. Preco? ked si zenati chlapi najdu popri zene frajerku? a tiez sa nehrnu rozvadzat, len si chcu uzit. tak take cosi ma aj ona. ja mam 41, menim plienky a nedavno som prestala dojcit, holt ona si to zariadila inak, ma velke decka, tak si nasla inu "zabavku."
Mala som na strednej triednu ucitelku, ktora mala riadne cez 50, zomrel jej o 15 rokov starsi muz a ona si nabalila cerstveho 40-nika. a hrdila sa nim vsade, ze roky zila so starym, tak ma teraz mladeho. vyrazne sa licila, sukne nosila take kratke, ze sa nemohla zohnut a muckala sa s tym chlapikom aj na autobusovej zastavke. jej deti to chvilu riesili a potom prestali- ich mama bola dospela a svojpravna, sama zodpovedna za svoje ciny.
Veľa ženám takto preskočí a začnú sa správať ako pubertacky pri ďalšom partnerovi.Detto aj mužom každý svoju životnú krízu rieši inak.
Ale ako citam chce si užívať a neniest zodpovednosť, lebo ok nech naháňa mužov, ale teba sa rozviesť a nie brať výhody bývania a voľný život.Jedna moja známa sa v 60 tke vydala za 40 r černocha, schudla 40 kg plný FB videi, že hanba na 3 životy a má 18 r syna mala ho neskôr, lebo prvé dieťa im zomrelo v 20 tke.
Hlavne sa netreba do toho starať.Aj táto bola veľmi príjemná žena, vzdelaná, mala butiky s módou pre moletky a takto stratila hlavu.S mužom sa rozviedla kvôli tomuto partnerovi muz ju celý život živil, zriadil jej obchody je od nej o dosť starší a tohto noveho spoznala ho v Turecku, keď bola vyberať tovar.Ked vidím tie príspevky vždy si hovorím, že to je podobný štýl ako ti oblbovaci z FB čo si nájdu bohatú a o všetko ju oberú.

Ja som bližšie k 50, za mňa poviem, že žijem aktívnejšie ako v 20. Dcéra je dospelá, vydatá, pracuje, žije vo svojom. Druhý krát som sa vydala, žijem aktívne a pre mnohých aj materiálne. Nevidím dôvod, aby to časom ustalo. Prečo by malo, cítim sa dobre, starám sa o seba, cvičím, zdravo jem. A mám muža, ktorý ma tak vníma a dáva mi to najavo. Vek 40+ pre mňa nie je vek, kedy je človek už starý a nemal by žiť naplno. Prečo by to mala byť kríza? Možno konečne ukázala, čo chce. Ak dotyčná žije s chlapom, kde to nefunguje, tak mi príde normálne chcieť sa cítiť chcená a všetko okolo toho. Ale nech sa rozvedie, ak ju manželstvo nenapĺňa. Že sa z nej stane bezdomovec? Tak na to bolo potrebné myslieť pred 20 rokmi, zabezpečiť sa tak, aby sa nestala väzňom. Na druhej strane, čiastočne je to výhovorka. Veď môže ísť do prenájmu.