Zrelá žena 41+
Zaujíma ma vas nazor...
Zena, manzelka, vek deti taky, ze by pokojne mohla byt uz babka. Moze byt, ze ma nejaku krizu, pocit, ze ju nenaplna manzelstvo (uz druhe)?
Je normalne, ze hlada mimomanzelsky pomer?
Vynucuje si pozornost, vystrelky vhodne tak pre pubertiacky? Stretli ste sa s tym, dajme tomu v rodine, v okoli?
Ustane to casom? Rozviest sa nechce, stal by sa z nej bezdomovec.
Keďže by už mohla byť babka, tak deti má teda veľké, to znamená, že ich mala veľmi skoro. Neužila si mladosť, tak teraz doháňa. Klasika. Radšej sa vyblázniť v mladosti, užiť si a deti a rodinu riešiť v 30-ke, 40-ke. Potom sa takéto čosi nestane.
@sheila121 veď to je cudzi zenaty muz s usporiadanou rodinou. Ona sa ako nepricetna snazi votriet do jeho priazne, mozno aj do priazne inych, ako sme s hrozou zistili. Vsetkych chlapov v okoli mam teraz riesit?
@zuzanockamt ano, ale to uz nezmenime.
Tak asi by si ju mal v prvom rade poriesit jej manzel
@sheila121 nespravne si pochopila, pisem, ze niesom manzelka toho chlapa, ale som z JEJ rozumej tej zeny po 40tke blizkych
@sheila121 na nu kaslem. Trapi ma jej manzel a deti. Velmi im to je trapne. Posmesky atd
@sheila121 financna a bytova zalezitost
@sheila121 hej veru
Keď má žena 41+ také veľké dieťa, že už by pokojne mohlo mať vlastnú rodinu, tak ho mala veľmi skoro, v mladom veku. Často sa stáva, že žena (ale aj chlap, samozrejme), ktorá sa nevybúri v mladosti, lebo otehotnie, vydá sa, porodí dieťa a stará sa oňho, má potom, keď dieťa/deti vyrastú, pocit, že má dobehnúť zameškané. Normálne to nie je, určite nie ten mimomanželský pomer. Ale stáva sa to. Z tých dôvodov, ktoré som napísala.
@h2 ano, ja to chapem, ale je to velmi egoisticke voci jej blizkym, nemyslis? Ma ju teraz jej manzel pustit sa ku.vit len preto, ze mala prve dieta prilis mlada?
To je jasné, že nie. Mali by sa rozviesť a ísť každý svojou cestou. Také, že nemôžu sa rozviesť kvôli majetkom, je len výhovorka.
Naozaj nerozumiem, prečo to riešiš. Je to jej život, jej rozhodnutia, bez ohľadu na to, či sa to okoliu páči - prečo by mala žiť podľa predstáv iných? vy sa za ňu hanbíte? a prečo? keď sa ona nehanbí? keby sa každý staral sám o seba, bolo by o každého super postarané. Jediný, kto by to mal/mohol riešiť je jej manžel, prípadne deti. Ak to riešiť nechce, lebo peniaze, je to jeho voľba 🤷🏻♀️
bezna vec...to,ze je uz v druhom manzelstve znaci,ze nie je vyslovene rodinny usadeny typ...ale nazyvat to psychickou poruchou?!? ma rada chlapov,dobrodruzstva,ale to nie je diagnoza...mozno citi,ze coskoro zostarne a chlapi si ju uz nebudu vsimat.tak si este chce uzit zivot...ak je zalubena,tak tie veci co robi su normalne,v kazdom veku zalubenie clovekom zamava...ved to preboha nie 65 rocna babka..a keby aj bola..odkial viete,ze ju dotycny chlap nechce naozaj?ak je dotierava a on ju nechce,tak ju predsa uz davno mal uzemnit...a jej manzel ju mal poslat prec,kde je problem? rozvedena moze robit co chce,aj si najst chlapa,ktory jej poskytne byvanie..zatial to zda sa vadi len tebe...preco sa mate za nu hanbit? kazdy sa ma hanbit sam za seba...a tiez jej nemozete diktovat co si ma obliekat a ako zit..ved nebeha hola po meste...
@poppy22 hej, asi citi uz ten svoj vek, moze byt, mas pravdu
Vek 40 je najlepší vek 😃 Ano, uz nie sme dievčatka, ale sme stale mlade a navyse uz aj rozumne 😄 A pri dnešných technológiách aj dobre vyzeráme, staráme sa o seba.
Ak ti to neklape, tak rozhovor, terapia, spoločný projekt. Z príspevku mam pocit ze nejde o zrelú zenu len nespokojnú zenu. Ide len o to ci je ta nespokojnosť opodstatnená alebo nie.
Ved ju prestan sledovat na fb riesis veci ako pubertacka- ze si casto meni profilovky Ved to je jej vec . Ty nemas svoj zivot ? Ze druhi sa za nu hanbia tak to je tiez len ich problem. Manzelstvo je tiez len jej vec a jej muza. A co tu akoze “ vyriesis.” Ze ju to prejde chces pocut. Aby sa ti lepsie spalo 😆a Mozno ju to neprejde . Je to jej zivot nie tvoj . Ze ta toto trapi. Uplne zbytocne.
@autor
Áno je veľa takých. Keď som robil vodiča na zájazdovom autobuse(len to už bolo dávno),tak tam bolo hafo takýchto žien,ktoré majú doma toho koko.. ,ktorý im s ničím nepomáha, ktorý je nemožný a ona sa ešte necíti taká stará do starého železa a už si to ani poriadne nepamätám čo všetko. A pritom mali doma chlapa ktorý sa staral,resp robil v zahraničí len aby doma nič nechýbalo. A mne čerstvo rozvedenému 30-nik takéto ženy pravda vyhovovali na tie dni,čo som ich doviezol niekam na dovolenku a za tri dni išiel naspäť s iným turnusom.🤣. Veľa z nich som už nikdy nestretol a keď som aj stretol,tak sa vôbec nezmenili. 🤔😆
Nezrelá aj napriek svojmu veku. Neprejde to. Neriešila by som či bude bezdomovec, možno potrebuje prefackať od života, aby sa stala dospelou, už pre potomstvo. To už aký príklad deťom dáva svojim spôsobom života, keď má neskorú pubertu???
tiež si myslim zeby si ju nemala sledovat ani riesit, je dospela, svojpravna a ak sa citis ze ti robi hanbu v rodine tak sa od toho distancuj a hotovo. Kazdy je strojcom svojho stastia, nekracala si v jej topankach nevies co ju k tomu viedlo. Tiez by si to iste mohla mysliet o tebe ak robis nieco s cim ona nie je stotoznena
Tiez som v lete mala ten uces a chvalilo mi to okolie aj ked mam 40+. Takze nevidim na tom nic zle
@jan510 ahoj
Vec sa ma tak, ze uz to prekrocilo unosnost a jej manzel si hlada/nasiel uz neviem aktualny stav podnajom.
Deti bude asi v striedavke, skor inklinuju k nemu. Uces je to najmenej, co by ma trapilo, len deti boli v lete aj tu u nas prazdninovat a dost tym trpia. No to je na dlhu debatu uz. Hadam budu takto spokojni vsetci.
hadam hej, drzim palce 🙂
@jan510 vdaka

@matkahelka niesom manzelka toho chlapa, ale som z jej blizkych. Je nam jej luto, aj jej manzela. Preto sa pytam na skusenosti, ja nemam este taky vek, ze ci to je iba dajaka kriza, lebo je to skutocne extremne a dlhotrvajuce.
Pisete tu, ze sa nemam starat, ja sa ani nechcem...len je na to zly pohlad, ze vasi blizki sa trapia a hanbia za jej ciny..bol to len taky zufaly vykrik, dufala som, ze mi tu odpisu nieco ako: neboj, ju to prejde...