Zvažujem silikónovú spoločníčku
Dlho som zvažoval či sa tu opýtam, neviem ani či je to vhodná otázka na toto fórum alebo túto sekciu, takže som vopred zmierený ak sa stretnem s nepochopením. Chcem iba možno vypočuť názor ďalších ľudí a čo by ste robili v mojej situácií.
Mám 26 rokov, som muž a doteraz bez akejkoľvek sexuálnej skúsenosti.. Párkrát som bol von s dievčatami ale nikdy to nezašlo ďalej – žiadny vzťah, žiadny sex. Aktívne komunikujem/pozývam dievčatá von pokiaľ vidím príležitosť. Pár mesiacov naspäť na jednom evente ma oslovilo dievča, ktorá sa mi neskôr zdôverila, že som sa jej páčil ale toto tiež nikde neviedlo. V podstate sme neboli ani na káve a keď som ju chcel zavolať von tak vždy nejaké výhovorky..
Pred asi rokom v zahraničí som skúšal appky ako baddo/tinder, ale bez akéhokoľvek úspechu – pravdepodobne kvôli nie moc kvalitným fotkám, ktoré som vtedy použil. Od tej doby som sa rozhodol na sebe viac pracovať. Navštevujem už nejaký mesiac fitko a počul som pozitívne komplimenty hlavne od kamarátov ale aj zopár "kamarátiek".
Sex na jednu noc nebude asi moja šálky kávy, takže to ani moc nevyhľadávam. Taktiež som zvažoval zaplatiť si spoločníčku no po dlhom zvažovaní som od toho radšej ustúpil.
Ďalší problém je ten, že som vyrastal, resp. stále žijem v celkom problematickej domácnosti(rozumej otec alkoholik a hádky takmer na týždennom poriadku) čiže to mi tiež moc neprospieva a aj kvôli tomu nemám ísť potrebu silou mocou do vzťahu. Sestra, ktorá má vyše 30 rokov je tiež dlhodobo bez partnera/vzťahu.
Keď je človek dlhodobo bez vzťahu/sexu, niekedy začne zvažovať aj veci, ktoré by ho pred pár rokmi ani nenapadli. Ja už pár mesiacov zvažujem kúpu "neživej" silikónovej spoločníčky.
Je lepšie byť sám a čakať na skutočný vzťah (ktorý ale vôbec nemusí prísť) alebo si na nejakú dobu pomôcť aj takto ?
Pockaj si, s umelou hmotou to ziadny zazitok nebude ❤. Stoji za zvazenie, preco nejdes do podnajmu? Mal by si svoj priestor, svoj klud bez otca alkoholika a hadok.
Najprv sprav niečo preto, aby si sa mohol odsťahovať od toxickej rodiny, potom mysli na sex.
Ja proti hračkám a pomôckam nemám nič, ale či v tvojom prípade je to tá pravá voľba, to naozaj neviem... "Je lepšie byť sám a čakať na skutočný vzťah (ktorý ale vôbec nemusí prísť) alebo si na nejakú dobu pomôcť aj takto ?" aj s bábikou budeš totižto sám a myslím, že ťa to ešte viac vzdiali od normálneho vzťahu..
No kym sa neodstahujes? 26 rocny chlap by sa mal dokazat postavit na vlastne nohy … aspon na nejaky podnajom. Uz len spomenies ako byvas tak Ti ujde kazda nadejna kandidatka.
@anonym_autor Preco sa neodstahujes do podnajmu co najdalej od problematickej rodiny? Mozno aj to odradza potencialne napadnicky,ked vedia, z akej rodiny pochadzas.
@marca12 možnosti na podnájom by sa v mojej lokalite nejaké našli, len mi príde trochu veľa dávať 1/3 výplaty na podnájom len kvôli tomu, že situácia je doma toxická. Tie horšie obdobia doma radšej vydržím a mám 500-600e ušetrených
Je pravda, že niektorí rovesníci majú vlastné bývanie ale taktiež kopa ďalších býva u rodičov..
Máš 26 rokov a tvoj najväčší problém je silikónová spoločníčka. Rieš zamestnanie, trvalý mesačný príjem a postavenie sa na vlastné nohy a nie silikónové chujo...y Čo, čakáš aby sme ti tu odobrily sexuálne pomôcky a hračky, veď to tvoja osobná intímna záležitosť, ako si riešiš svoje sexuálne potreby, pokiaľ tým nikoho neobťažuješ.
tobias123321 si to ty?
@anonym_autor Nie toto naozaj nie je riesenie...dobre ti radia vyssie, tvojim najvacsim problemom je aktualne toxicka domacnost, co najskor ries podnajom. Netvrdim, ze vlastne byvanie vyriesi vsetky problemy sveta, ale je to naozaj velky krok v zivote, ktory ti da okrem sebavedomia aj slobodu, istotu a zmeni pohlad na rozne veci. Teraz si kupis zo zufalstva gumenu Ancu a v 40-tke budes stale deprimovany byvat u rodicov uz s nejakou umelou babikou za 3 litre a planovat s nou svadbu a deti 🫣.
ale kľudne si zaobstaraj spoločníčku. kľudne aj silikonovú . sex je dôležitý , si mladý - takže pre teba je sex na prvom mieste. ja to tak hrozne nevidím...
skôr nechápem prečo nemôžeš nikde nájsť slečnu s ktorou by si mal vzťah....
"nerúbeš" vysoko?
No tak asi to domace prostredie nie je az take zle, ked Ti nestoji za to sa odstahovat. A pritom peniaze mas. Okrem toho nemusis hned ist sam, staci zdielane byvanie, uz aj to je pre 26rocneho chlapa lepsie ako mamahotel.
@anonym_autor ty si uz uz pisal nie?😃
@anonym_autor som proti platenej spolocnicke aj proti tej silikonovej, nemas zasa az tak vela rokov aby si este nevydrzal kym najdes dievca. Muzi tazsie nachadzaju vztah ako zeny, musis byt trpezlivy.
@anonym_autor Ty mas ine problemy a nie sex.hracku.
Zameraj sa riesenie aktualnej situacie-osamostatnit sa,viac zarobit, uzdravit rany z detstva. Profitovat z toho budu vsetci nakolo, ale hlavne Ty a Tvoja bud.partnerka a deti.
Zahranicie mi pride ako dobra moznost ako pise vyssie mirokub.
Tak vyskúšať môžeš aj takú spoločničku. Len aby si si na ňu nezvykol.
@anonym_autor odstahuj sa a príde to všetko samo
@anonym_autor dať tretinu príjmu na nájom nie je tak veľa (veľa ľudí dáva na bývanie aj polovicu či viac). Obetuj peniaze a zariad si vlastný život. Zotrvávanie v toxickej domácnosti ťa nevyhnutne ovplyvňuje a môže ovplyvňovať aj to ako sa správaš a pôsobíš na ľudí (aj keď si to nemusíš uvedomovať). Niečo v tvojom vyzarovani môže dámy odrádzať. Keď budeš mať pokojný život, môže sa aj tvoje vyžarovanie úplne zmeniť 🙂
@anonym_autor Dobre ti radia vyssie, treba sa v prvom rade odstahovat. Tie peniaze za to urcite stoja. Totizto mozes byt ohladom vztahov vyblokovany prave kvoli tomu, ze zijes s rodicmi v takychto podmienkach. Viem, o com hovorim, pretoze aj moj muz mal otca alkoholika a normalny vztah bol schopny mat az po tom, co sa odstahoval z domu. V o dost vyssom veku ako ty. V podstate takmer hned potom uz mal vztah (mna). Bolo viac veci, co ho blokovalo - podvedomy strach nechat mamu samu s otcom, hanba za to, kde byva a ze by tam mal niekoho doviest na navstevu, samotny otec, ktory ho podryval, kritizoval a celkovo pripravoval o energiu, z toho aj problemy so sebavedomim atd atd... Ked sa odstahoval, tak zrazu nielen mal vztah, ale zacal si plnit aj ine dlhorocne sny, prestal byt cynicky, zacal sa citit, ze ma svoj zivot vo svojich rukach. Cize namiesto spolocnicky chod do vlastneho, som presvedcena, ze zacnes lepsie zit, posobit inac aj na okolie a tvoje sance na vztah sa rapidne zvysia.
kľudne si takú kúp, nech má vyberateľný "stred" aby sa ľahšie čistila lebo po každom použití ju nechceš vláčiť do sprchy celú, toto len vyberieš a umyješ. niečo ako kuchynský spotrebič, nechceš ho umývať celý, len tie metličky alebo mixer 😁 a plus bábika môže byť aj umelá ale ten stred nech je z príjemného silikónu lebo tie umelohmotné škrabú, ceny okolo 30-50e ani nepozeraj, pozri skôr okolo 150e. tie moc drahé sú zbytočné
Ty budeš asi do smrti točiť o jednej babe, ktorá raz prejavila záujem a potom nič nechcela a nevieš pochopiť, že je to ok. Pretože niekto sa nám môže páčiť výzorom a pri rozhovore zistíme, že tam nič nie je.
Ale áno, tá toxický domácnosť sa na Teba podpisuje a vďaka tomu od seba potom odpudíš každú babu. Takže toto rieš, lebo Ti ostanú len baby za peniaze a umelá Anča.

@anonym_autor Preco sa neodstahujes do podnajmu co najdalej od problematickej rodiny? Mozno aj to odradza potencialne napadnicky,ked vedia, z akej rodiny pochadzas.