2-ročné dieťa nechce jesť
Ale ze nic, okrem keksov, piskot a takychto blbosti. Masko, ryzu, zemiaciky, zeleninka, ovocie vsetko skonci vyplute na zemi, hektolitre slz ked sa krmime. Aspon umele mlieko mi vypije vecer okolo 200 a nad ranom okolo 200.Myslim ze to jedine ju drzi nazive. Som zufala, mam vyhladat lekara?
@natalia_r je to asi tazke nedat tak malemu dietatku ale musis sa zatat a nedat keksy a piskoty dokym nespapka aspon kusok normalneho jedla.. tiez poznam dieta co fungovalo na mliecnych rezoch no ale niekto mu ich musel davat ze jo. Mozno bude trucovat bude den hladna ale neboj pochopi a nakoniec spapa normalne jedlo od hladu a za odmenu si da keks
Netreba lekára, len zaviesť režim.
Žiadne keksy a blbosti
Nenútiť do jedla, slzy sú zbytočné, obaja ste nervozny a ešte viac jedlo sprotivíš.
Ak jedlo vypľuje odložiť tanier a ide sa ďalej, jedlo odložiť na neskôr
Obmedziť mlieko - to nasýti a dieťa potom nemá záujem o normálne jedlo.
Ahoj môj väčšinou zje na obed len polievky a to ma iba pár obľúbených. (Slizikiva, zeleninová s písmenkami, struhana zeleninová,vajíčková, šošovicova červená hustá s vajíčkom k tomu ľúbi cesnakovy uzol😆 .. ale keď príde hranolky a pizza 😆to by si mala vidieť ako obletuje okolo
Potom občas zje aj kura s ryžou , cestoviny zapekané s rajčinami kuracím , špagety ozaj tie sú top keď mu na malé posekám ,kŕmi sa aj sám
Ak chces napíš mi správu
Nedavaj jest.
@natalia_r moji tiez niesu papkaci..od narodenia..keby aspon to materske roztahali ale nemala som to stastie...oki aspon sa netrapime s obezitou ale je to na nervy...vdaka bohu za skolku a skolu kde zjedia vsetko,,doma len budu spekulovat...no detto bolo u mna a aj u muza,,preto sa obavam ze pubertou sa vsetko zmeni a budeme bojovat s pazravostou a nadvahou nielen u nas ale aj u deti

@natalia_r nie, netreba lekára. Skús bkomplex. Myslím, že keby si vyhodila všetky blbosti ako keksíky, piškóty atď, tak by zjedla aspoň rožok. Tak nemusí. Ale neboj, nezomrie. 🙂