2-ročný syn zvykne v aute vracať. Čo mu dať jesť pred cestou?
Ahojte,čaká nás onedlho dlhšia cesta autom (4h) a synček v aute pocas cesty vraciava aj viac x.Samozrejme nasadíme Kinedryl , ráno nedostane svoje mliečko.Poradte co mu dať pred jazdou aby nebol hladny a zaroven nebolo to ťažké.Aj také možno v aute čo by si dal.Kukuričné chrumky bez chuti nemá rád 😬 Alaska trubičky tie ešte zje , aj arašidové,žeby tie?A čo tekutiny?
@janicka1985 ja som nášmu dávala pečivo alebo sucháre a vodu.. nášmu býva občas zle v aute po mlieku alebo jogurte a ovocí tak tomuto sa vyhýbam. Ešte nám pomáha vetrať a robiť si pauzy
@janicka1985 mne je zle doteraz uz som po 30r ;) malej som zistila ze je zle az ked mala rok a pol a prvýkrát sa povracala...Takze vsetko robim tak co mne robi.dobre tak aj jej
Kinderyl podla davkovania
Nic mliecne pred.cestou
Jeest.moze viac menej vsetko pečivo, chrumky, ovocie, tyčinky co ma rad...vyzivy asi nie
Dzusy tiez nie
Max vodu alebo voda.so sirupom.caj podla toho co je zvyknuté dieta
Neobliekat
Klimma
daj mu kinedrilove lizatko bude lepsie a daj mu ovocie drzim palceky
@janicka1985 nieco suche, lahke. A vodu, aby sa mu lahko vracalo. Lebo s kinedrylom ci bez, mu zle bude, ak je ten typ.
Mna zachranilo po 12rokoch vracania sedenie vpredu. Vsetko ostatne neucinkuje.
Ďakujem vám pekne ❤️ ☺️
@janicka1985 nedavam nic, robime prestavky, max dru tycinky
Pomohlo nám hodinu pred jazdou 1/4 Kinedrilu a večer predtým a ráno bez mliečka 👍 plus na ranajky len suchy rožok a piškotky a žiadne zvracanie sa nekonalo ☺️

@janicka1985 Detské piškóty.👍
Na pitie je pri nevoľnosti dobrý zázvorový, alebo čierny čaj, ale neviem, vzhľadom na vek dieťaťa... Možno nejaký slabší by som uvarila.