icon

4,5-mesačné dieťa vycucalo šťavu z kysnutého melóna

matiska15
10. júl 2023

Boze mna porazi. Matka roka.
Dala som malej melon do toho cumla na ovocie. Vycucala vsetku stavu.
Ja potom zistim ze je zkysnuty 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Vzdy vsetko ochutnavam. Teraz som si proste kusok do huby nedala. Az potom ked som to spratavala, bol na linke padnuty kusok a zjem ho, ze zkysnuty.
Boze ja sa tak bojim, ze som ju otravila. Volala som na pohotovost, tak, ze taka trocha by nemala vadit, ze sa moze pokadit akurat.
Prosim nezavrhnite ma hned. Ja mam taky strach.
Citala som, ze je nebezpecny pri velkych mnozstvach atd. Ale proste je nebezpecny u deti do 3r... a hlavne pokazeny 😭😭😭🙏🙏🙏

Mate skusenost????

pribinak
10. júl 2023

@matiska15 maximálne sa dobre pose…

yoxinka
10. júl 2023

Sa upokoj!!!!!!! Moje 9 mesačné decko zjedlo koreň z orchidey a to je ozaj nebezpečné, nič mu nebolo. Tvoja malá sa tak maximálne poser*e. Daj sa do kľudu, nič jej nebude a určite si ju neotrávila.

mmoonna
10. júl 2023

@matiska15 nič jej nebude. Možno sa len po.... Daj sa do kľudu a nič si nevycitaj. Však si to neurobila naschvál

larena
10. júl 2023

Ja som ako 8 mesačná schovala niekde v byte fľašu s UM a fľaša sa nenašla asi 2 týždne (rodičia vôbec nevedeli kam som ju dala) po 2 týždňoch som ju našla a mama ma našla ako ju pijem 😀😀😃som okej😂

koniarova
10. júl 2023

Nič jej nebude. Nestresuj. 👍

fantaghiro21
10. júl 2023

Ja som zacala citat ze 4,5 metrove babo😀
Starsia dcera zjedla k 1.narodeninam chrobaka,druha olizovala zavesne chemie do wcka..Ziju

nikpa
10. júl 2023

@matiska15 upokoj sa a nerob paniku pre kúsok skysnuteho melóna. Vieš čo všetko ti ešte také malé dieťa postrka do úst a poje vonku?! Nemôžes zo všetkého robiť takúto hystériu, veď používaj hlavu.

nikpa
10. júl 2023

@fantaghiro21 zavesne chémie do wc 🙊🙈😅🤣 som myslela, že moje deti už jedli a ochutnali všetko ale ešte nie 😄

yoxinka
10. júl 2023

A ešte ti sem hodím jednu “šmakocinku”. Kamoškina malá, keď mala okolo roka bola naučená už kakať/cikať do šerbľa. Ráno ju kamoškin chlap posadil na šerbeľ a zaspal. Malá si tam spokojne sedela, až sa kamoška zobudila na nejaké divné zvuky. Decko sa hralo s obsahom šerblíka, celé ruky a ústa mala zababrané a spokojná bola s úsmevom na tvári sa tým hov*om aj nakŕmila. No … Fakt nerieš takú somarinu, dieťa ti ešte také veci poje, že nejaký kyslý melón ti príde vlastne ako celkom výživná strava.

1234321
10. júl 2023

@matiska15 klud neboj nič sa nestane 🙂 iné deti jedia iné veci a všetko je v poriadku

matiska15
autor
13. júl 2023

Dakujem Vam mamicky. Nastastie vsetko ok. Len jeden den mala castejsie riedke bobky