5-mesačné bábätko nepapá príkrmy, čo máme robiť?
Ahojte mame 5mesiacov vôbec mi nepapa prikrmy už som skúšala aj mixovať ako kašu vôbec? Poraďte mi co robiť? Ďakujem za radi
Tak keď ti nechce papať, asi nie je ešte pripravene....
A s akou zeleninou si zacala ???
ked kojíš tak príkrmy stačí od 6 mes, ja konkrétne synovi až okolo 8 mes dovtedy nechcel jedlo ani vidieť, len sa kojil. zrejme ešte nie je pripravené na príkrmy.🙂
Ja som zacala s prikrmami po ukoncenom 5. meciaci. Maly vsak prikrm vobec nechcel, ledva som do neho dostala 1-2 lyzicky, aj to s placom. Tak som na 2 tyzdne prestala a skusila to znovu. Zo zaciatku som mixovala uplne do hladka a prikrm robila riedky. Postupne sa mi rozopapal, teraz ma 7 mesiacov a pekne spapa 2 prikrmy denne.
rob to čo najredšie, veľa vody a mixuj úplne do hladka 🙂 veľa mrkvy, tá je sladká
@radkaradix mrkva aj zapeka....
Nie nekojim je na UM začala som mrkvou potom zemiakom vôbec nič nechce úplne riedke na kašičku do fľaše ani to nechce, dets. Doktorka mi povedala ze ma čas keby bola hladná pýta si. Ale na olovrant desiatu jej dávam výživu alebo var. Jablko, banán to spapa
Ja som ten istý problém,urobila som kašu(nutrilon prvá ryžová bez príchute) a do toho pridala mrkvu, brokolicu.... v pomerne 1/2 na 1/2 a postupne ubrala kašu až sme sa dostali k čistému prikrmu. Je to zdlhavejsie ale nám pomohlo.

Kojis? Um? Kedy ste začali s prikrmami? Zaujíma sa o jedlo keď teba vidí jest?