5 mesačný chlapček nechce večerať
Ahoj, moj synček 5+ mesiacov nechce večer po kupani UM a potom strasne plače pred zaspatim, niekedy ho treba ukočikovat. Je totiz nasrdeny ze mu vobec ponukam viackrat večeru. O 2 hodky o22.00 je hore a pyta papat. Do rana je hore este asi 4 krat. Raz este papa asi o 3.00 o 5 uz je hore. Budi sa ale aj kvoli smedu myslim a prebaleniu. 20 minut treba hladkat a spievat potom. Nemate niekto prosim podobnu skusenost a radu ako z toho vukorčulovat. Na obed ma zeleninu
Co papa na veceru?
@catherinah svoje UM plus nemliečnu krupicu hami v tom. Ale zatial to spapal iba raz. Nechce ale ani samotne UM.
@barza89 to vôbec nevadí, bábätku keď by chýbalo tá dávka mliečka, on si ju vypýta aj tak.. celkovo je lepšie keď bábätko viac papká už jedlo. On musí nabehnúť na to stravovanie sám.. 5 mesačný je ešte maličký, ale určite mu dávaj papat aj večer prikrm, aby nešiel hladný spinkať 🙂
Zato odporúčam Hipp, lebo oni majú podľa mojich skúsenosti najkvalitnejšie a najchutnejsie pre bábätka. Nie každé chcelo hneď varené, alebo od iných značiek. Toto mám overené a preto odporúčam 🙂 samozrejme potom varené čo najlepšie , no ako prvorodička som sa učila aj ja 🙂
@pamela_9 vdaka za odpoved. Na večer sme robili krupicovu bezmliečnu nakolko nema odporučenu laktozu a prave tam sa stopli večere. Ale nechcel ani samotne mlieko, mozno uz mal pokazenu naladu. Je trochu nedotklivy maly. Sme to vyriesili presnou davkou olovrantu a nie papkaj kolko vladzeš. A snad vecer uz bude aj kašička.

Treba zaviesť nejakú rutinu - bábätká sú vtedy pokojnejšie a lepšie spia a sú celkovo aj cez deň šťastnejšie, vyrovnanejšie. Skús si pozrieť niečo o sleep trainingu 🙂