icon

8 mesačná dcéra dnes ešte nejedla

eri150
6. okt 2014

Ahojte maminy, asi uz viete, aky mam problem. Moja druha dcerka nechce jest prikrmy. Stale ju dojcim. Nejak nehystercim, stale dufam, ze sa to rozbehne. Nechce ziadne kase, ani klasicku krupicovu, ani maso, polievky nic moc. Co jej chuti, je rozok alebo chlieb s maslom, ktory dostava na ranajky, lebo s kasou by som nepochodila, trochu varene zemiaky, tiez s maslom, a banany a hrusky.
Ale dnes som sa uz vytocena. Rano sa naranajkovala, klasicky rozok, pri dojceni zaspala, vstala pred obedom, tak som jej ponukla obed. Nechutilo jej, hovorim si, ok, dam o pol hodinu. Ale stale nic. Tak som jej skusila spravit kasu, dalsi pokus marny. Len zatisne pery a ani bohovi nic do ust. Tak som jej okolo druhej varila zemiaky. Asi 2 lyzicky zjedla. Teraz znovu spi. Inak, je cula, hra sa, usmieva sa.
Mate aj vy podobne skusenosti? Ako ste to riesili vy. Dakujem za kazdu odpoved.

Strana
z2
eri150
autor
6. nov 2014

@divozienka26
@lenka369
Ahojte. Dcerka uz ma 9a pol mesiaca. Stale jedava malo podla mna. Rano je to pecivo, potom obed, ktory niekedy zje viac, inokedy trosku. Ked nechce jest, tak ju kojim, alebo jej davam do rucky tie pohankove chrumky, alebo celkom sa mi osvedcila aj Sunarka do rucicky, je to vyziva v tube, moze z toho cuckat, tak sa jej to zda asi atraktivne 🙂 Kase mi nechce ani kupene ani varenu krupicku. Este tak zvolensky jogurt, to jej ide celkom. Takze tak 🙂

Strana
z2