icon

8 mesačné dieťa papá polovičné porcie

21. apr 2022

Ahojte. Mám 8 mesačné dieťa a od včera mi zje len polovicu toho čo bežne jedlo. Vodičku pije bez problémov. Plače mi keď jej chcem dať ďalej papať..odmieta hocijako to skúšam...odporúčate mi navštíviť lekára?? Môže to mať súvis s tým že po 7 mesiacoch sme vysadili Biogaiu?? No vlastne niekoľko dní pred jej 8 mesiacom...taká je uplakaná..chvíľu je dobre potom hocijako potom zas dobre...

deti95060810
21. apr 2022

Separačná úzkosť...

bibina32
21. apr 2022

Moje deti jedli menej, keď im rástli zúbky.

autor
21. apr 2022

@deti95060810 áno už sme na to mysleli..keď iba plakalo na rukách pri mne bolo fajn..pripisovali sme to aj zúbkom ale neviem ..som zúfala..ono je bežne taký papkoš a teraz toto

autor
21. apr 2022

@bibina32 vyzeralo to tak..slinky..všetko pchanie do rúk ... ale stále nič

pribinak
21. apr 2022

Niekedy Trvá aj mesiac kym sa od prvých príznakov prerežu zúbky von

Nemusí papať stále rovnako, podstatne je, že dieťa prospieva po všetkých stránkach
Váha je len 1 z viacerych ukazovateľov

amelia89
21. apr 2022

No takychto vykyvov este bude po aleluja. Raz bude jest vela raz bude jest malo, raz nezje vobec nic,raz si bude pytat duplu. Zuby,choroby, nalady, atd atd atd

monicka976
21. apr 2022

Pravdepodobne asi naozaj zubky, netrap sa, dieta nemusi zjest kazdy den rovnako, niekedy zje viac inokedy menej, papa kolko chuti, netreba nasilu nutit, ak nema horucku,pije tekutiny, nema ine potiaze tak len sleduj pockaj a mozno za par dni ten zubok vykukne alebo to len prejde 🙂