icon

Aké prvé mäso vybrať?

31. aug 2023

Ahojte ake ste zvolili prve masko pre Vase deti? A normalne ich len primiesat rozmixovane k zelenine?
Dakujem za rady.

zuzanna33
31. aug 2023

Ja som dávala kuracie, morčacie časom kraličie aj zo zeleninou mrkva,hrášok,zemiak neskôr cestoviny

patka06
31. aug 2023

Ako prvé som dávala kuracie a potom králičie.
Nemixovala som ani zeleninu, takže mäso som pridala pokrájané na úplne malinké kúsky

camelie12
31. aug 2023

Morcacie a telacie maso, neskor aj kuracie a kralika.

Rozmixovat a podavat so zeleninou kvoli dobrej stravitelnosti a s par kvapkami kvalitneho oleja v bio kvalite (konopny alebo olivovy alebo ghee).

Vdaka pridanemu oleju/tuku sa este lepsie vstrebu do tela vitaminy zo zeleniny, kedze zelenina obsahuje vela vitaminov, ktore su rozpustne v tukoch 🙂

nafka0483
31. aug 2023

Telacie, kuracie, kralicie - mala som z farmy a domace.

nikha2809
31. aug 2023

Ja som dávala prvé králika, potom kuracie

mateson
31. aug 2023

Dávala som prvé králika

bejbypd
31. aug 2023

Prvé kuracie,králik, morčacie.. do každého prikrmu kvapku olivového oleja a nemixovala som ,ani nemixujem.. pri všetkých troch deťoch sa mi osvedčilo nemixovat, prechod na kusy bol plynulý a jednoduchý..aj bez zubov ..ale to je na uváženi každého

lenkakravcova
31. aug 2023

Ja som dala prvé hovädzie. Lebo proste bolo poruke keď mala prejavila záujem naciahnut sa za jedlom. 😀
Ale mixované. Nemá zuby.
Kúsky iba dieťatku ktoré ma aspoň 2 zúbky oproti sebe. Moje, tie co si už staršie, sa s kúskami bez zubov dusili. A prešli keď im zuby narástli normálne na kuskovane. Nebolo im zle. Asi to závisí od dieťatka.

lilizzachy
31. aug 2023

Domáci zajac a morčacie, kuraciemu sa vyhýbam aj teraz keď je väčšia, varím ho len občas.

weggie
1. sep 2023

Prakticky je to jedno, hlavne nie z tych supermarketov (tj, neznamy povod, napr brazilske, polske, ukrajinske a podobne). Dbala by som na overenom zdroji. Je to dieta, dieta potrebuje kvalitu, dieta vela nespapa, takze to ani nepojde az tak do penazi.

erickatt
1. sep 2023

Prve dala dcera hovafzie, ale bol to domaci chov, bez akychkolvek liekov. Potom zajaca

lugie
1. sep 2023

Ja som dávala prvé morčacie, potom králika a teľacie. Kuraciny som dávala pomenej, iba ak som mala z overeného zdroja. Tak isto aj teraz sa snažím kuracinu kupovať domácu…