icon

Ako naučiť dieťa piť z pohára?

sandralo
23. feb 2024

Ahojte mamicky, poprosim o Vase skusenosti/rady - syncek mi nechce prestat pot z flase. V skolke sa napije z pohara, ale velmi malo. A doma mi nrchce z pohara pit nic a chce len flasu a mlieko v nej. Logopedicka nam ju de facto zakazala, aj zubar povedal, ze to nie je vhodne. Kamoska vravela, ze deti odnauvila tak, ze im skratka flasu vzala a po 3 dnoch zacali pit.. Ja som taky makkys a je to moja chyba, ze stale pije z flase. A neodopierala by som mu ju, skor sa bojim, ci to naozaj nebude mat vpluv na vyvoj reci, kedze ho mame spomaleny a tiez o zubky... Inak by som ho nechala, ked je spokojny tak (lebo mam problem inak do neho inu tekutinu dostat), len neviem, ci robim dobre a ci by sa on sam niekedy flasky chcel vzdat sam... Vdaka vopred za nazory.

Strana
z2
ivangeline
24. feb 2024

Uz davno by ju nemal..

sandralo
autor
24. feb 2024

@jajur88 Dakujem. Slamkou pit vie aj z pohara, ale doma odmieta. Aj pohar aj slamku a vyslivene chce len flasu s mliekom a inak je schopny vobrc nepit... Snad sa v tom nejako pohneme, bojim sa, aby som mu neublizila. Plus ak aj v skolke vypije z pohara, je to trocha.

Strana
z2