icon

Ako odnaučiť dieťa piť vodu v noci?

27. aug 2024

Ako sa to dá?Chcela som pôvodne od mlieka,ok,to sa podarilo s tym,ze som ponúkla vodu.Ale toto je tiez hrozné.Skusala som nedať ani vodu,no bol to plač pokym tú vodu dieťa nedostalo.Neslo by o trochu vody,ale o 2,az 3 fľaštičky vody.+ Do toho prebaľovanie.Uz by som sa cgcela konečne trochu v noci vyspať.Uz nevladzem.😔Dieta ma 2 roky.Diky za rady.

januska12323
27. aug 2024

Nedať, je to len blbý zvyk.

elenka1907
28. aug 2024

Aj nas to robí preto davame len trochu vody na spodok fľašky a ked sa zobudím len dolejem lebo inak tiež by dal celú.poradit neviem no nas aj cez deň strasne vela vypije a on sa natom ukludnuje

jesenzima
28. aug 2024

Nedať.poplace trochu pár nocí a hotovo ...

angeli121212
28. aug 2024

Ja pijem v noci vodu doteraz kedže som smädná... Nevieš ho skôr naučiť nech sa obslúži sám?

janka_266
28. aug 2024

môj má vodu v tej detskej rajec fľaške v rohu postele, keď chce si vezme sám, teraz v lete pil viac, cez zimu už takmer nechce, fľaša nevytečie a on si v pohode dá, keď chce

plushika
28. aug 2024

no jedine tak, ze vodu nedas. alebo budes davat postupne menej. to nie je podla mna o tom ani, ze by bolo dieta smadne, ale je na to zvyknute.

martina1985ba
28. aug 2024

smadnemu cloveku nedat vodu...welcome 21.storocie

svetlonos
28. aug 2024

Presne takú genialnu radu som dostala, daj vodu miesto mlieka! Hmmm super. Vypil takmer 1,5 litra do rána. A tiež okolo 2 rokov mal náš. Proste som mu povedala nie, napijes sa v obyvacke a v noci už fľaša nebude. Bol to boj ale zvykol si. Len ja so s tým sekla až v 2,5 roku asi až. Zhodou okolností mala kamoska tiež to iste v rovnakom vekom veku. Ja už som sa bála, ci nemá cukrovku keď toľko pije. Mna zas moja babka takú malú naucila na polnočný čajík v takom veku, lebo ved musím byť smedná! Takže naši mi potom museli každú nič robiť teplých čajík 🙈. Opytaj sa dr ako to ona vidí. Mne aj ľúto bolo, ci fakt nie je smeny. Ale sesternica takú capinu nerobila a obe deti jej v noci nepili nič.
Proste odnauc ako od mlieka, a bude dobre. Drzim palce.

anjelicek26
28. aug 2024

No teraz v lete je podľa mňa blbosť nedat vodu, ved aj dospelých teraz v noci smäd...také experimenty s oducanim by som skúšala o dva mesiace. Ale možno sa to ochladenim vyriesi aj samé.

tim23
28. aug 2024

Môj sa tiež budí asi 2x za noc a pýta vodu. Ani ma nenapadlo nedať mu ju.

eva233
28. aug 2024

A koľko pije cez deň.. Lebo ak dostatočne nevidím dôvod prečo by mal tak veľa vypiť cez noc.... Zdravotný problém je vylúčený?

mamamasama
Autor odpoveď zmazal
lulu0123
28. aug 2024

Nedat flasu ale normalne pohar. Moje deti to potom preslo. Nechcelo sa im pit z pohara.
Ale napr.teraz v tychto horucavach obcas piju aj v noci.

autor
28. aug 2024

@svetlonos ďakujem 💗💗💗💗

autor
28. aug 2024

@eva233 zdravotný problem nie je žiadny.Je to vylúčené áno.Teraz v horúčavách je to asi ozaj blbý nápad ju odnaucat..🤷

autor
28. aug 2024

@angeli121212 dieťa mi pije samo,mne ide o to prebaľovanie.Lebo ak vypije dosť vody, dosť aj cika

autor
28. aug 2024

@elenka1907 tak ty si presneeto isté ako u nás...som vďačná ze v tom nie som sama 🙏vyskusam dať aj ja ken na spodok fľašky a ešte skusim aj ten pohár 🙂

autor
28. aug 2024

@martina1985ba jezismarja...to co si tu chcela tymto komentárom dosiahnuť???Ze tyram svoje dieťa smädom????🤦Pochopila si vôbec o co mi ide?Ako dieťa odnaucat v noci piť veľa vody, pretože potom dieťa treba viackrát prebaliť.Nepisem nikde,ze mu nedam napiť od smädu 🤦🤦🤦

autor
28. aug 2024

@jesenzima ďakujem 🙂🙂

angeli121212
28. aug 2024

Koľko krát v noci ho prebaľuješ? Keby si ho v polke noci prebalila nevydržalo by to do rána?

elenka1907
28. aug 2024

Neviem teda ako plienky davas ty no my skúšame kolorky nocne a tiež niesom celkom spokojna, na fén som prešla na pampers prémiu čare, tak ale čo s ním keď on mi donesie flasu a presne vie kde ma caj alebo vodu🤣 kludne aj v noci si sadne a ukáže....keby nedam zacne cirkus

autor
28. aug 2024

@angeli121212 2az 3 krát podla potreby,preto som nevyspata.Vela vody,je zároveň vela cikania.

autor
28. aug 2024

@elenka1907 no s tym cirkusovanim to ja dôverne poznám....a v noci v paneláku to nie je žiadna sranda teda..... plienky používame Dada a som s nimi spokojná.

mariska1989
28. aug 2024

Moja bola taká istá za noc dokázala vypiť 750 ml vody hruza des . Prestalo alebo zlepšilo sa to okolo 3 rokov

mclissa
28. aug 2024

No nedat. Poreve si. Prejde to.

ajsha123
28. aug 2024

Rozumiem Ti, my máme to isté. Neide len o prebaľovanie, občas pýta toľko, že sa stihne precikat a to potom treba všetko prepbliekat, samozrejme v noci. Preberie sa a zas voda🤦 Najstarší pil tiež tak veľa, koľko mal vo fľaši, toľko vypil. Zistili sme, že keď dostal len polovicu fľaše, stačilo mu, šlo hlavne o to, že potreboval vypiť všetko. Teraz je teplo, nedá sa experimentovať a nedať piť, nechať vyrevať. Skúšaj, čo sa dá, ono to aj vekom prestane. Hlavne, ak bude musieť chodievať na wc cikať... Vtedy pochopí. Neviem, či dvojročného naučíš na pohár. Skús fľašu s cucákom (pohárik), hlavne aby nepil z tej istej fľaše,kde mal predtým mliečko

autor
28. aug 2024

@ajsha123 ďakujem,tak v mnohom je to tak ako aj u vás.....mlieko uz nepijeme,odnaucili sme sa to a zamenili za vodu....a teraz vodu odnaucit skúšame.....ale je to náročné a ani nie vhodné obdobie kvôli horúčavám

angeli121212
28. aug 2024

Aku máš fľašku? My máme avent a zrovna do tych najmenších keby si prichystala by mu nestačilo?

autor
29. aug 2024

Obyčajnú babylove z DMka.Ale uz skúšam dať menej ,nie úplne plnú fľašku.

angeli121212
29. aug 2024

A ako to vyzerá?